breaking newsΕλλάδα

Λέσβος: Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ αποκλεισμένες σε στρατόπεδο! – Κατέφυγαν μετά από σύγκρουση με κατοίκους

 

Θύματα πυροβολισμών έπεσαν δυο από τους 43 αστυνομικούς που τραυματίσθηκαν στα άγρια επεισόδια που έγιναν στην Λέσβο. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι τα τραύματά τους προκλήθηκαν από σκάγια!

Την ίδια ώρα αποκλεισμένοι και εντός στρατοπέδου βρίσκεται δύναμη των ΜΑΤ στην Λέσβο.

Πριν από λίγο, επίθεση έξω από την πόλη της Μυτιλήνης δέχθηκαν οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι αποκλείστηκαν σε στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, τέσσερις διμοιρίες που επέστρεφαν από το Διαβολόρεμα συναντήθηκαν με μεγάλη ομάδα κατοίκων που πήγαιναν να ενισχύσουν τα μπλόκα τη συγκεκριμένη περιοχή.

Η οργή των πολιτών οδήγησε στη σύγκρουση, ενώ για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση και τελικά οι άνδρες των ΜΑΤ κατάφεραν  να μπουν στο στρατόπεδο της Παγανής όπου και παραμένουν αποκλεισμένοι, έως τώρα.

Η κατάσταση ξέφυγε σήμερα από τα όρια καθώς συνεχίζονται οι οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων ενάντια στα κλειστά κέντρα.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως από τα επεισόδια στη Λέσβο, στο Διαβολόρεμα και την Καράβα, έχουν τραυματιστεί 10 πολίτες (από δακρυγόνα και χτυπήματα) και 43 αστυνομικοί.

Αργά το απόγευμα, αποχώρησαν από την περιοχή Διαβολόρεμα οι δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ αυτή τη στιγμή αποχωρούν και οι δυνάμεις από την περιοχή της Καράβας.

Είναι αυτές οι δυνάμεις που κατέφυγαν στο στρατόπεδο στην Παγανή κυνηγημένες από τους οργισμένους κατοίκους!

Νωρίς το μεσημέρι μεγάλος αριθμός διαμαρτυρόμενων μέσα από δασικές οδούς, έφτασε στην περιοχή του Καβακλή, όπου βρίσκεται η υπό επίταξη περιοχή για τη δημιουργία δομής “φιλοξενίας” λαθραίων μεταναστών.

 

 

 

 

 

 

Pronews
Back to top button