Διεθνή

Εξανίσταται η Δύση για το Λευκορώσο Ναβάλνι! ΟΙ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

Κράτηση του ιδρυτή της Nexta στη Λευκορωσία: Γιατί προσγειώθηκε στο Μινσκ το αεροπλάνο της Ryanair με τον Roman Protasevich…

Και φυσικά δεν θα ανακοινωθεί ποτέ επίσημα. Αλλά αυτή είναι μια υψηλής ποιότητας ειδική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθηκε ο μεταφορέας τεράστιου όγκου πληροφοριών. Τώρα θα ξεράσει πολλά…. Ο Roman Protasevich είναι πολύτιμος για τις ειδικές υπηρεσίες της Λευκορωσίας..

Γι ‘αυτό μου φαίνεται ότι δεν πρόκειται για συμφωνία με τη Δύση. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Δύση είναι να εμφανιστούν οι ζουμερές λεπτομέρειες της σχέσης του Nexta με τους επιμελητές της. Και κάτι μου λέει, θα εμφανιστούν ούτως ή άλλως. Αν και σίγουρα θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις σχετικά με την αξιοπιστία των λεπτομερειών. Ωστόσο, μπορούν πάντα να κατηγορούν ότι τα πάντα θα είναι προϊόν κατάθεσης που δόθηκε υπό βασανιστήρια.

Αν εξαιρέσουμε την πολιτική, απολύτως δεν λυπάμαι για τον Roman Protasevich(Πρώην αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού καναλιού “NEXTA” ένας από τους κύριους υποκινητές διαμαρτυριών στη Λευκορωσία μετά τις προεδρικές εκλογές του Αυγούστου 2020,συμπεριλήφθηκε στη λίστα των τρομοκρατών από της Λευκορωσία τη KGB και συμπεριλήφθηκε στη διεθνή λίστα καταζητούμενων). Φαίνεται απολύτως δίκαιο ότι ένας προβοκάτορας που έστειλε ανθρώπους σε παράνομες ενέργειες, τους έπαιξε μέσω του Telegram, τους έλεγχε όπως σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο οποίος τους χρησιμοποίησε ως υλικό μίας χρήσης, θα καθόταν μαζί τους σε ένα κελί.

ΟΙ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Όσο για το ουρλιαχτό για την «κρατική τρομοκρατία» που εγείρεται από την αντιπολίτευση (Tikhanovskaya, απαιτώντας τον αποκλεισμό της Λευκορωσίας από τον ICAO), τότε πού ήταν όλοι αυτοί οι δικαιοκρίτες όταν δημοσίευσα τα στοιχεία ότι με τον ίδιο τρόπο η Ουκρανία επρόκειτο να απαγάγει όχι έναν, αλλά 33 άτομα (το Κίεβο το καλοκαίρι του 2020 ήθελε να συλλάβει τρεις δεκάδες Ρώσους με αυτόν τον τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που πολέμησαν στο Donbass).. Ναι, θα έδιναν ισχυρή επευφημία στο SBU εάν το πετύχαιναν. Κατηγορήστε τις ΗΠΑ για απαγωγές ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν τις κατηγορείτε, γιατί είναι άλλη περίπτωση.

Τούρκοι με τη συμμετοχή μαχητών προσγείωσαν ένα συριακό επιβατικό αεροπλάνο στην Άγκυρα, υποψιαζόμενοι τη μεταφορά όπλων; Αυτό είναι διαφορετικό.

Έχει κάνει η Ουκρανία το Boeing της Λευκορωσίας με τον μαχητή αντι-Μαϊντάν Αρμέν Μαρτιροσάν να προσγειωθεί στο Κίεβο απειλώντας το με στρατιωτικά αεροσκάφη; Αυτό είναι διαφορετικό.

Υπό πίεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάγκασαν το αεροπλάνο του Προέδρου της Βολιβίας, Έβο Μοράλες να προσγειωθεί στην Αυστρία, υποψιαζόμενοι ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν ήταν επί του αεροσκάφους; Αυτό είναι επίσης διαφορετικό.

Η Λευκορωσία, τουλάχιστον, προσγείωσε το αεροπλάνο του και συνέλαβε έναν δικό της πολίτη..kp.ru

Ξεσηκώθηκε η Ευρώπη εξανίσταται και με μπροστάρισα την Τιχάνοφσκαγια, που απαίτησε να αποκλειστεί η χώρα της η Λευκορωσία από τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).Μεγάλη πατριώτισα να ζητάς τέτοιες κυρώσεις για τη χώρα σου. Μου θυμίζει τους παίκτες της συριακής αντιπολίτευσης που ζητούσαν από ΗΠΑ να βομβαρδίσει τη Δαμασκό!

Η αντιπολίτευση της Λευκορωσίας και ορισμένες δυτικές χώρες είναι εξοργισμένες – το Μινσκ συνέλαβε έναν από τους ιδρυτές του καναλιού Nexta Telegram, με τη βοήθεια του οποίου συντονίστηκαν οι διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας.

dimpenews.com

Back to top button