breaking newsΔιεθνή

Συναγερμός στην Ουάσιγκτον: Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων σε καταστήματα και τράπεζες

 

Μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων σε καταστήματα και τράπεζες σημειώθηκαν στην βορειοανατολική Ουάσιγκτον με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, oι επιθέσεις έγιναν με διαφορά λίγων λεπτών στην Truist Bank, στο κατάστημα Nike, σε ένα κατάστημα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Safeway και στο ξενοδοχείο «The District».

Η αστυνομία ζητά την βοήθεια των πολιτών για τη σύλληψη του ύποπτου προσφέροντας ανταμοιβή έως και 20.000 $.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 4:30 (τοπική ώρα) το πρωί της Κυριακής, όταν κάποιος πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό στο πεζοδρόμιο έξω από το ΑΤΜ στην Truist Bank στην Washington Place NE και στη συνέχεια έφυγε από το σημείο με ένα όχημα.

Λίγα λεπτά αργότερα, περίπου στις 4:36 π.μ., ο ύποπτος πυροδότησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο πεζοδρόμιο μπροστά από τις πόρτες του Nike Store στην οδό H.

Το τρίτο περιστατικό συνέβη στις 4:45 π.μ., όταν αυτή τη φορά, ο ύποπτος πέταξε βόμβα μολότοφ στο Safeway στην 40η οδό πριν τραπεί σε φυγή.

Η μητροπολιτική αστυνομία είπε ότι και στα τρία περιστατικά, φαίνεται ότι ο ύποπτος είχε στόχο εμπορικές εγκαταστάσεις, αλλά δεν φάνηκε ότι ο ύποπτος στόχευσε πολίτες ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης.

Prime News.

Back to top button