Διεθνή

Στην Ιταλία με πορτραίτο Ντράγκι ως Χίτλερ και σύνθημα ”Μάριο Ντράγκι Ναζιστή” και στο Βερολίνο σ΄απαγορευμένη συγκέντρωση άγριες συγκρούσεις!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ανασύνθεση του Άξονα στην Ευρώπη.. στην Ιταλία στη Νάπολη χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για υγειονομικό πάσο και υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς. ΟΙ διαδηλωτές κρατούσαν πορτραίτα του μεγαλο-Ευρωτραπεζίτη Ντράγκι ως Χίτλερ και κραύγαζαν ”Μάριο Ντράγκι Ναζιστή”.

Στη Γερμανία, μια μεγάλη διαδήλωση αντίστοιχη διαδήλωση στο Βερολίνο απαγορεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά μερικές χιλιάδες άνθρωποι αγνόησαν την απαγόρευση και έγιναν συμπλοκές με την αστυνομία που αντέδρασε με δυσανάλογο τρόπο και υπήρξαν 600 συλλήψεις και τραυματισμοί.

«Το έτος της ελευθερίας και της ειρήνης» το κίνημα “Querdenker” (ελεύθεροι στοχαστές) ήθελε να γιορτάσει την επέτειο της πρώτης μεγάλης του διαδήλωσης στο Βερολίνο. Σχεδόν 22.000 υποστηρικτές που απορρίπτουν τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας και τον ζωώδη υποχρεωτικό εμβολιασμό ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Σχεδόν όλες οι διαδηλώσεις έχουν απαγορευτεί λόγω της αναμενόμενης μη συμμόρφωσης με τους κανόνες κατά του Covid. Τα δικαστήρια απέρριψαν όλες τις προσφυγές. Και Χούντα Δικαστών.. η αρχή του συνέρχεσθαι καταργείται η Δημοκρατία στο απόσπασμα.. Αλλά περίπου 5.000 άνθρωποι, είπε η αστυνομία, αγνόησαν τις απαγορεύσεις. Μερικές φορές έγιναν βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία, συνελήφθησαν 600 διαδηλωτές.Σύμφων αμε τους διοργανωτές οι συγκεντρωμένοι ηταν πολύ περισσότεροι…

Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και πέτυχαν να μπλοκάρουν τις στρατηγικές και συμβολικές κεντρικές περιοχές και σταδιακά διέσπασαν τους διαδηλωτές μ΄επιθέσεις σώμα με σώμα με λαβές με χτυπήματα σε γυναίκες ως και σε παιδιά.

Πολλοί περιορισμοί για τον Covid έχουν αρθεί. Αλλά οι μεγαλύτεροι περιορισμοί που αναμένονται για τους μη εμβολιασμένους ή οι συζητήσεις για την ανοσοποίηση των παιδιών θα μπορούσαν να δώσουν νέα πνοή σε αυτό το κίνημα καθώς πλησιάζουν οι εκλογές.

Des sympathisants n’ont pas hésité à exploiter les inondations pour diffuser sur les lieux de la catastrophe de fausses informations. 

Back to top button