breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επαναστατική απόφαση δικαστηρίου Ιταλίας επαναφέρει υγειονομικό από αναστολή. Κόλαφος το Σκεπτικό: το εμβόλιο επεμβαίνει στο DNA που μπορεί να τ΄ αλλάξει ανεπίστροφα με σοβαρές συνέπειες σ’ υγεία,ζωή. Μετά το ναζιφασισμό, δεν επιτρέπεται άτομο να θυσιαστεί γι ένα αληθινό ή υποτιθέμενο συλλογικό συμφέρον..ούτε επιτρέπονται επεμβατικά ιατρικά πειράματα χωρίς συγκατάθεσή!

 

Η Μεγάλη Ανατροπή. Επαναστατική απόφαση δικαστηρίου Ιταλίας επαναφέρει υγειονομικό από αναστολή. Κόλαφος το Σκεπτικό: το εμβόλιο επεμβαίνει στο DNA που μπορεί να τ΄ αλλάξει ανεπίστροφα με σοβαρές συνέπειες σ’ υγεία,ζωή. Μετά το ναζιφασισμό, δεν επιτρέπεται άτομο να θυσιαστεί για ένα αληθινό ή υποτιθέμενο συλλογικό συμφέρον..ούτε επιτρέπονται επεμβατικά ιατρικά πειράματα χωρίς συγκατάθεσή!

Μια επαναστατική απόφαση της Δικαιοσύνης που βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα εμβόλια covid19 και την αναστολή εργασίας υγειονομικών! Δεν είναι μόνο ότι επαναφέρει ανεμβολίαστο υγειονομικό άλλωστε έχουν προηγηθεί αντίστοιχες αποφάσεις αλλά είναι το ανατρεπτικό σκεπτικό της απόφασης που δικαιώνει όχι μόνο τη ψυχολόγο αλλά τον κάθε πολίτη κάθε χώρας που διαφοροποιήθηκε.

Στην Ιταλία απόφαση του Δικαστηρίου της Φλωρεντίας επαναφέρει μια ανεμβολίαστη ψυχολόγο που ήταν σ΄αναστολή εργασίας. Κρίνει ότι «το εμβόλιο επεμβαίνει στο DNA» οπότε «δεν μπορεί να εξαναγκαστεί” η υγειονομικός να υποβληθεί σε αυτό καθώς ” ο γενετικός κώδικας μπορεί να αλλάξει»!

Παραθέτει το άρθρο 32 του Συντάγματος: «Μετά την εμπειρία του ναζιφασισμού, δεν επιτρέπεται στο άτομο να θυσιαστεί για ένα αληθινό ή υποτιθέμενο συλλογικό συμφέρον, και ακόμη λιγότερο δεν επιτρέπεται να υποβάλλονται τα άτομα σε επεμβατικές ιατρικά πειράματα χωρίς την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του»

Με έκτακτο διάταγμα, το Δικαστήριο ανέστειλε προσωρινά το Διάταγμα του Συλλόγου των Ψυχολόγων της Τοσκάνης που απαγόρευε σε υγειονομικό από την Πιστόια να ασκήσει το επάγγελμά της ως ψυχολόγος επειδή δεν ήταν εμβολιασμένη. Η ψυχολόγος θα μπορεί να ασκείται «με κάθε τρόπο (παρουσία και εξ αποστάσεως) με τον ίδιο τρόπο όπως οι εμβολιασμένοι συνάδελφοι της». Στο σκεπτικό της απόφασης υπάρχουν πολλές επικρίσεις για τα εμβόλια και την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.
Η δικαστής του δεύτερου τμήματος του Αστικού Δικαστηρίου της Φλωρεντίας, Susanna Zanda, πήρε αυτή την απόφαση που υπεγράφη στις 6 Ιουλίου.

Μια ψυχολόγος από την Τοσκάνη που τέθηκε σε αναστολή από την επαγγελματική της τάξη επειδή δεν συμμορφώθηκε με την υποχρέωση εμβολιασμού που επιβάλλει ο νόμος στα υγειονομικά επαγγέλματα επιστρέφει στην εργασία της.

Την απόφαση έλαβε η αστική δικαστής Susanna Zanda, η οποία ανακάλεσε την αναστολή εργασίας που διέταξε o Σύλλογος Ψυχολόγων.

«Δεν μπορεί να αναγκαστεί» να υποβληθεί σε πειραματικά εμβόλια που είναι τόσο επεμβατικά ώστε να διεισδύσουν στο DNA, αλλάζοντας το με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να είναι μη αναστρέψιμο με απρόβλεπτες επί του παρόντος επιπτώσεις για τη ζωή και την υγεία», εξηγεί η δικαστής σε ένα μέτρο έκτακτης ανάγκης.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, το Δικαστήριο θα εισέλθει στην ουσία ης υπόθεσης ακούγοντας και το Σύλλογο των Ψυχολόγων.Η ακρόαση επί της ουσίας για να συζητηθεί η ανάκληση, η επιβεβαίωση ή η τροποποίηση της διάταξης περί αντεξέτασης ορίστηκε από την δικαστή Zanda για τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο δικηγόρος Raul Benassi της ψυχολόγου κατέθεσε επείγουσα προληπτική έκκληση στο Δικαστήριο για να ζητήσει την αναστολή της διάταξης που ελήφθη από το Συμβούλιο του Τάγματος των Ψυχολόγων της Τοσκάνης στις 19 Οκτωβρίου 1921 «για μη συμμόρφωση με την υποχρέωση εμβολιασμού».

Το σκεπτικό είναι καταπέλτης.
«Η αναστολή άσκησης των επαγγελμάτων κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο τα πρωταρχικά περιουσιακά στοιχεία του ατόμου, όπως το δικαίωμα στο βιοπορισμό και στην εργασία – σύμφωνα με το δικαστήριο αλλά αυτή η στέρηση ελευθερίας και δικαιώματος, που αποκτήθηκαν με τη γέννηση (είναι φυσικά δικαιώματα) βάσει του άρθρου 4 του Συντάγματος, είναι απαράδεκτη». Η δικαστής, λοιπόν, αναγνωρίζει ότι «επί πολλούς μήνες» η ψυχολόγος «δεν μπορεί πλέον να ασκήσει το επάγγελμα και να συντηρηθεί με τη δουλειά της, τη μοναδική πηγή διατροφής».

Δεν είναι η πρώτη διάταξη για την ανάκληση της αναστολής από την εργασία στην Ιταλία. Η δικαστής επικαλείται σχετική νομολογία και παραθέτει διάφορες αποφάσεις που εκδόθηκαν από τα δικαστήρια της Πάντοβα (Απρίλιος 2022), του Sassari (Ιούνιος 2022), του Velletri (Δεκέμβριος 2021) και της Ρώμης (Ιούνιος 2022) καθώς και των TARs της Λομβαρδίας, του Πιεμόντε και της Ρώμης.

Στο σκεπτικό της η δικαστής δέχεται πολλά από τα επιχειρήματα των λεγόμενων αντιεμβολιαστών:

Ο νόμος για την υποχρέωση εμβολιασμού αποσκοπεί στην “πρόληψη της νόσου και στη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας στον τομέα της υγείας”, αλλά ο δικαστής σημειώνει ότι “αυτός ο στόχος είναι ανέφικτος όπως και οι ίδιες οι αναφορές της Aifa τον επιβεβαιώνουν”. Και μετά αναφέρεται σε ένα «φαινόμενο αντίθετο από αυτό που θέλαμε να πετύχουμε με τον εμβολιασμό, δηλαδή έχουμε εξάπλωση της μόλυνσης με σχηματισμό πολλαπλών ιικών παραλλαγών και αριθμητική επικράτηση λοιμώξεων και θανάτων μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν με τρεις δόσεις».

Αμφισβητώντας την υποχρέωση εμβολιασμού, η διάταξη του δικαστή παραθέτει το άρθρο 32 του Συντάγματος: «Μετά την εμπειρία του ναζιστοφασισμού, δεν επιτρέπεται στο άτομο να θυσιαστεί για ένα αληθινό ή υποτιθέμενο συλλογικό συμφέρον, και ακόμη λιγότερο δεν επιτρέπεται να υποβάλλονται τα άτομα σε επεμβατικές ιατρικά πειράματα χωρίς την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του». Όμως για την δικαστή «η ενημερωμένη συναίνεση δεν είναι νοητή όταν τα συστατικά των ορών και ο μηχανισμός λειτουργίας τους καλύπτονται, όπως στην προκειμένη περίπτωση, όχι μόνο από το βιομηχανικό απόρρητο αλλά και, ακατανόητα, ως «στρατιωτικό μυστικό (απόρρητο)».

Στο κείμενο της διάταξης σημειώνεται επίσης ότι «μέχρι σήμερα, μετά από δύο χρόνια, τα συστατικά των ορών (εμβολίων) είναι ακόμη άγνωστα όπως και οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις όπως γράφουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές, ενώ είναι γνωστό ότι βραχυπρόθεσμα έχουν ήδη προκαλέσει χιλιάδες θανάτους και σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα».

Η δικαστής υπενθυμίζει επίσης ότι «οι διάφορες διεθνείς συμβάσεις που υπέγραψε η Ιταλία απαγορεύουν την επιβολή ιατροφαρμακευτικών θεραπειών χωρίς τη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου, διότι θα πληγεί η αξιοπρέπειά του» και ότι το Σύνταγμα «δεν επιτρέπει στο κράτος και σε όλους τους κεντρικούς και περιφερειακούς μηχανισμούς του να επιβάλει οποιαδήποτε υποχρέωση υγειονομικής περίθαλψης χωρίς τη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου». Η δικαστής σημειώνει επίσης «μια αναμφισβήτητη διάκριση σε σχέση με τους εμβολιασμένους συναδέλφους που μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται ενώ έχουν τις ίδιες πιθανότητες να μολυνθούν και να μεταδώσουν τον ιό».

Η δικαστής απευθύνεται επίσης στις υγειονομικές αρχές της Περιφέρειας της Τοσκάνης και στο Συμβούλιο του Τάγματος Ψυχολόγων της Τοσκάνης, καθώς «δεν μπορούν να αγνοούν την εξάπλωση των λοιμώξεων παρά το ότι το 80-90% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και γνωρίζουν επίσης για την εξάπλωση της μετάδοσης μεταξύ των εμβολιασμένων με τρεις δόσεις, των ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών και θανατηφόρων και μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων· στην πραγματικότητα, αυτά είναι στοιχεία που δημοσιεύει το ίδιο το Υπουργείο Υγείας».

Ως εκ τούτου, η δικαστής υποστηρίζει ότι η ψυχολόγος «δεν μπορεί να εξαναγκαστεί, προκειμένου να συντηρήσει τον εαυτό της και την οικογένειά της, σε αυτές τις πειραματικές θεραπείες με ένεση τόσο επεμβατικές ώστε να τροποποιηθεί το DNA της, αλλάζοντας το με τρόπο που θα μπορούσε να είναι μη αναστρέψιμο, με επιπτώσεις που είναι μη προβλέψιμες μέχρι σήμερα για τη ζωή και την υγεία της».

Για όλους αυτούς τους λόγους και θεώρησε ότι η υποχρέωση εμβολιασμού για εργασία «είναι εντελώς μεροληπτική και παραβιάζει τον ευρωπαϊκό κανονισμό υπ’ αριθ. να εργαστεί γιατί δεν είναι εμβολιασμένη.”

dimpenews.com

Back to top button