breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέα Ζηλανδία: Η Αστυνομία είναι έτοιμη να διερευνήσει τον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό θανάτων μετά τα εμβόλια COVID-19

Η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν, οι καταθέσεις της οποίας από 700.000 ευρώ άγγιξαν τα 15 εκατ. στη διάρκεια του τελευταίου έτους, φέρεται να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη τις τελευταίες ημέρες

Η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, οι καταθέσεις της οποίας από 700.000 ευρώ άγγιξαν τα 15 εκατ. στη διάρκεια του τελευταίου έτους, είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη καθώς η αστυνομία της χώρας είναι έτοιμη να διερευνήσει τον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό θανάτων που έχουν σημειωθεί σε ολόκληρη τη χώρα από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια COVID-19.

Επαγγελματίες της υγείας σε όλη τη Νέα Ζηλανδία έχουν συντάξει επίσημη επιστολή στην αστυνομία ζητώντας να ξεκινήσει επίσημη έρευνα για τους θανάτους που σχετίζονται με το τρύπημα των εμβολίων.

«Υπάρχει ένα συγκλονιστικά μεγάλο βάρος θανάτων και τραυματισμών μετά τα εμβόλια Covid-19, από μόνο του και σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ή εμβόλιο στη σύγχρονη εποχή», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η NZDSOS.

«Αναφέρουμε πολλές περιπτώσεις που απαιτούν σωστή διερεύνηση, όπως αρμόζει σε οποιοδήποτε φάρμακο χωρίς μελέτες ασφάλειας».

«Τα συστήματα επιτήρησής μας έχουν απενεργοποιηθεί για να κρύψουμε την έκταση της βλάβης. Η αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, και αυτό από μόνο του υπονομεύει κάθε προσπάθεια απεικόνισης των ενέσεων ως ασφαλών. Το CARM δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να προειδοποιεί έγκαιρα για πειραματικά φάρμακα που κυκλοφορούν σε τεράστιους αριθμούς», δήλωσε σε ανακοίνωσή της η NZDSOS.

«Τα παιδιά και οι νέοι πεθαίνουν και υφίστανται ιδιαίτερα καρδιακά τραύματα (αν και πολλοί υγιείς ηλικιωμένοι έχουν πεθάνει επίσης), ενώ ο κίνδυνος από τον Covid-19 είναι ιδιαίτερα χαμηλός. Πιστεύουμε ότι μας λένε ψέματα. Παρουσιάζουμε πολλές περιπτώσεις στα μισά αυτής της ανάρτησης», προστίθεται στην επιστολή.

«Καλούμε ξανά την Αστυνομία, με επικεφαλής τον Άντριου Κόστερ, και τους βουλευτές μας, να παρέμβουν για να προστατέψουν τον λαό», ζητείται στην επιστολή.

«Υπάρχει μια εξελισσόμενη ανθρωπιστική κρίση και η κυβέρνηση, η αστυνομία, η βιομηχανία εμβολίων και οι περισσότεροι γιατροί χάνονται στη θάλασσα. Για όνομα του Θεού, άνθρωποι, ας κάνουμε την Αστυνομία και τους βουλευτές μας να το σταματήσουν τώρα!».

Σύμφωνα με πηγές μέσα από την αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας, οι πιέσεις που δέχονται οι αξιωματικοί από άνωθεν είναι τεράστιες, όμως ακόμα πιο τεράστια είναι ο θυμός και η οργή των συγγενών των θυμάτων που είδαν εκατοντάδες ανθρώπους να φεύγουν ξαφνικά πριν από την ώρα τους.

Τις επόμενες μέρες λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσει επίσημη έρευνα για να εξακριβώσει το τι ακριβώς συμβαίνει με τους υπερβολικούς θανάτους, σε μια χώρα 5 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Η επιστολή υπογράμμιζε ορισμένους θανάτους που ανασύρθηκαν από τη Βάση Δεδομένων του Πολίτη. Οι νεκροί ήταν ως επί το πλείστον νεαροί ενήλικες, μερικοί από τους οποίους ήταν ακόμη και παιδιά, και άφησαν την τελευταία τους πνοή απροσδόκητα και ξαφνικά, σύμφωνα με τους Rio Times.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο θάνατός τους προκλήθηκε από θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο ή στην καρδιά.

Παρακάτω είναι μερικά από τα ονόματα που αναφέρονται:
 • Έντι, 13 ετών, Ουέλινγκτον. Πέθανε στον ύπνο του, λίγες νύχτες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του.
 • Τζοάν 15 ετών, Ώκλαντ. Η Τζοάν σωριάστηκε στο μπάνιο της, η καρδιά της είχε σταματήσει. Πέθανε καθοδόν προς το νοσοκομείο, είχε εμβολιαστεί 3 μέρες νωρίτερα.
 • Κέιτι,  13 ετών. Πέθανε τον Οκτώβριο του 2021 στην αγκαλιά μιας βοηθού κατασκήνωσης περίπου μια εβδομάδα μετά το πρώτο της εμβόλιο. Αιτία θανάτου μυοκαρδίτιδα, που αρχικά διαγνώστηκε και αντιμετωπίστηκε ως άσθμα από τον γιατρό.
 • Άλεν Τάρντιου, 52 ετών. Μπεί οφ Άιλαντς.  Πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου 2021. Μετά τον πρώτο εμβολιασμό, παρατήρησε αμέσως καρδιακή ανωμαλία, υπέστη σοβαρή καρδιακή προσβολή περίπου 4,5 εβδομάδες αργότερα. Έμεινε για δύο ημέρες στο νοσοκομείο όπου είπε στον γιατρό ότι υποψιαζόταν πως αυτό του το προκάλεσε το εμβόλιο, όμως ο γιατρός τον άφησε να φύγει από το νοσοκομείο. Πέθανε 3 μέρες αργότερα.
 • Σούζαν 14 ετών. Χοκιάνγκα. Έκανε την πρώτη δόση τον Μάιο του 2021 και βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της από τους γονείς της, 4 ημέρες αργότερα. Αιτία θανάτου, 3 θρόμβοι αίματος στον L πνεύμονα, θρόμβος αίματος στην αορτή. Ο ιατροδικαστής είπε πως ήταν «συμπτωματικό» .
 • Ρόμπερτ, 21 ετών. Nορθλαντ. Πέθανε τον Οκτώβριο του 2021 1-2 ημέρες μετά την δεύτερη δόση του από έμφραγμα. Αιτία θανάτου εγκεφαλική αιμορραγία και καρδιακή ανακοπή. Ήταν ένας υγιής και δραστήριος άνδρας.
 • Πολ, 52 ετών, Ώκλαντ. Πέθανε τον Οκτώβριο του 2021,  2 εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση, από έμφραγμα. Βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του φορτηγού του.
 • Σάιμον, 50 ετών. Υγιέστατος, πέθανε ξαφνικά στη δουλειά του τον Οκτώβριο του 2021, από καρδιακή ανεπάρκεια λίγο μετά τον πρώτο εμβολιασμό του.
 • Άιο, 16 ετών, ΓΓουάνγκαρέι. Πέθανε τον Δεκέμβριο του 2021 2 εβδομάδες μετά από το πρώτο εμβόλιο από εγκεφαλική αιμορραγία και θρόμβους αίματος. Γιατρός του νοσοκομείου παραδέχτηκε ότι το εμβόλιο ήταν εκείνο που την σκότωσε.
 • Ιζαμπέλα Αλεχάντερ, 17 ετών. Πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2021. Αιτία θανάτου πολλαπλοί θρόμβοι αίματος. Κατέρρευσε στην αγκαλιά του πατέρα της. Ένιωθε αδιαθεσία μια εβδομάδα μετά το 1ο εμβόλιο. 3 ημέρες αργότερα, η ίδια η πρωθυπουργός είπε στο έθνος μέσω τηλεόρασης ότι δεν έφταιγε το εμβόλιο. Ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη αναφέρει επίσημη αιτία θανάτου, 9 μήνες αργότερα.
 • Γκρέις, 33 ετών, Ώκλαντ. Πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2021. Αιτία θανάτου θρόμβοι αίματος. 10 μέρες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της, ένιωσε  αδιαθεσία, έπαθε επιληπτικές κρίσεις, ώσπου μια μέρα ο φίλος της την βρήκε νεκρή στην πόρτα του μπάνιου της.
 • Καρλ, 33 ετών. Πέθανε στις 17 Μαΐου 2021. Πέθανε στον ύπνο του λίγο μετά την πρώτη δόση.
 • Άναμπελ, 38 ετών. Πέθανε δύο ώρες μετά το 2ο  εμβόλιο, τον Νοέμβριο του 2021, ήταν υγειονομικός και δεν υπήρχε άλλη επιλογή – οι γιατροί δήλωσαν ότι η άσχημη παρενέργεια στο εμβόλιο κατά του Covid της προκάλεσε πήξη του αίματος.
 • Τιμοθι, 33 ετών. Παραπαραούμου. Πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του, 2 ημέρες μετά την δεύτερη δόση, τον Ιανουάριου του 2022
 • Τζάνις, 12 ετών, Tοπάρε, υγιής, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της από την μητέρα της περίπου 12 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό της, τον Νοέμβριο του 2021.
 • Ανίλα, 30 ετών, πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια του τοκετού στο Ώκλαντ, μια εβδομάδα νωρίτερα είχε κάνει την πρώτη δόση. Διαπιστώθηκε ότι είχε θρόμβους αίματος. Το μωρό της γεννήθηκε με καισαρική και πέθανε σε 4 ημέρες.
 • Ρόρι Νάιρν, 26 ετών, Ντούνεντιν. Πέθανε από μυοκαρδίτιδα στις 17/11/2021. Ένας από τους μόλις 3 θανάτους που έχει παραδεχτεί ανοιχτά το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας. Παρ’ ολα αυτά, υπονόησαν ότι καθυστέρησε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.
 • Πιοτρ Ζωίνελ, 53 ετών, Όκλαντ. Βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του λίγες ώρες μετά την πρώτη δόση, τον Αύγουστο του 2021, μέχρι και σήμερα δεν έχει δοθεί σαφής αιτίας θανάτου.
 • Έλεν και Τζορτζ Τόνγκα, Νότιο Ώκλαντ, και οι δύο πέθαναν στα μέσα Μαρτίου 2021, με διαφορά 12 ωρών ο ένας από τον άλλο. Είχαν εμβολιαστεί την ίδια μέρα, μία εβδομάδα νωρίτερα. Δικηγόροι επιβεβαιώνουν ότι στα 5 τους παιδιά δόθηκε αποζημίωση.
 • Λούις, 29 ετών, ποδοσφαιριστής. Ξαφνικός πόνος στο στήθος κατέρρευσε και πέθανε τον Ιούλιο του 2021, μετά την προπόνηση. Υγιής και δραστήριος, χωρίς προβλήματα, είχε εμβολιαστεί 4 μέρες νωρίτερα.
 • Χάρι, 36 ετών, πέθανε από καρδιακή προσβολή. Πέθανε την ίδια μέρα που έκανε την δεύτερη δόση, τον Ιανουάριο του 2022. Άφησε πίσω του γυναίκα και 4 ανήλικα παιδιά.
 • Mοάνα, 39 ετών, Γουανγκαρέι. Πέθανε 4 ημέρες μετά την δεύτερη δόση, τον Σεπτέμβριο του 2021. Αιτία θανάτου θρόμβος αίματος/εγκεφαλικό ανεύρυσμα.
 • Μάρτιν, 62 ετών, Όκλαντ. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε προφορικά στους οικείους του ότι ήταν θάνατος εξαιτίας του εμβολιασμού, αλλά αρνήθηκε να υποβάλει γραπτή αναφορά, μέσω κίτρινης κάρτας.
 • Ρουθ, 47 ετών, Ντούνεντιν. Οι έφηβοι γιοί της την βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι 12 ώρες μετά την πρώτη δόση. Τεράστια εγκεφαλική αιμορραγία.
 • Σάιμον Πολ, 59 ετών. Καρδιακή προσβολή τον Αύγουστο του ’21, 2 μέρες μέρες μετά την πρώτη δόση, την ώρα που έπαιζε ράγκμπι με τα εγγόνια του.
 • Φίλιπ Χάμιλτον, 50 ετών, Ώκλαντ. Πέθανε στις 25/8/21, 2 ημέρες μετά την πρώτη δόση. Η σορός του αποτεφρώθηκε μετά από απαίτηση των γιατρών.

Και πολλοί ακόμα ξαφνικοι και συμπτωματικοί θάνατοι ανθρώπων που μπορείτε να διαβάσετε εδώ….

Prime News

Back to top button