breaking newsΔιεθνή

Ιορδανία: Άνδρας κρατούσε την αδερφή του σκλάβα του σεξ επί δεκαετίες

 

Ιορδανία: «Ο αδερφός μου με βίαζε από τα 17 και με είχε για δεκαετίες σκλάβα του σεξ», λέει 63χρονη

Συγκλονίζει μία υπόθεση βιασμού που εκτυλίχθηκε στην Ιορδανία και βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα από την Ιορδανία που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ως έφηβη βιάστηκε επανειλημμένα από τον αδελφό της o όποιος την εξέδιδε για χρόνια.

Η 63χρονη Eman Soudani ισχυρίζεται ότι ο αδελφός της, ο 72χρονος Mout’z Soudani, την κακοποιούσε φρικτά, την απομόνωνε, δεν την άφηνε να σπουδάσει και την έκανε σκλάβα του σεξ.

Σημειώνεται ότι στην αγωγή που κατατέθηκε πρόσφατα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν η Soudani υποστηρίζει ότι ο Mout’z τη βίασε ενώ ήταν παρθένα το 1977, όταν ήταν 17 ετών και έκανε έκτρωση αφού την άφησε έγκυο το 1989.

«Συνέχισε να τη μεταχειρίζεται ως σκλάβα του για δεκαετίες, μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, όταν τελικά κατάφερε να του ξεφύγει».

Ο κατηγορούμενος που αρνείται τις κατηγορίες λέει ότι η αδελφή του δεν είναι τίποτα άλλο από μια ψεύτρα.

Στην αγωγή της η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο αδελφός της την αντιμετώπιζε ως «μισθωτή υπηρέτρια» και έλεγχε τη ζωή της επί 45 χρόνια, ενώ την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Στην ηλικία των 17 ετών, έγινε φρόντιζε τους τρεις γιους του αδελφού της – και τότε ήταν που τη βίασε.

Η πρώτη σύζυγος του Mout’z, η Helen, δολοφονήθηκε άγρια τον Σεπτέμβριο του 1977 και βρέθηκε νεκρή έξω από το κλειστό πλέον εστιατόριο Aegean Grotto του ζευγαριού, σύμφωνα με τη μήνυση.

Η δολοφονία δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Τότε ο αδελφός της κανόνισε να την παντρέψει με έναν Αιγύπτιο, τον Mohammed Elkarim με τον οποίο απέκτησε έναν γιο και αργότερα χώρισαν και εκείνη επέστρεψε στο σπίτι του αδελφού της.

«Ο Soudani πραγματοποιούσε τις σεξουαλικές επιθέσεις του εναντίον μου χρησιμοποιώντας βία, αθέμιτη επιρροή, απροκάλυπτες απειλές, εξαναγκασμό, καταναγκασμό, σωματική βία και εκφοβισμό», αναφέρει η γυναίκα στην αγωγή.

Η Eman είπε επίσης ότι ο αδελφός της απείλησε να σκοτώσει τον γιο της «πολλές φορές» και περισσότερες από μία φορές τους σημάδεψε με όπλο.

Είπε ότι ένιωθε παγιδευμένη και φοβόταν για τη ζωή τη δική της και του γιου της. Η γυναίκα όπως λέει κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του αδελφού της πέρυσι. Αφού βρήκε καταφύγιο στο Κολοράντο, ο Soudani την κατηγόρησε ότι του έκλεψε περισσότερα από 300.000 δολάρια σε μετρητά και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Ο εισαγγελέας μετέτρεψε το κακούργημα σε πλημμέλημα και η υπόθεση απορρίφθηκε αργότερα.

«Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη όλων όσων με βοήθησαν να ξεφύγω από μια ζωή γεμάτη κακοποίηση. Έχοντας κάνει αυτά τα βήματα, ενθαρρύνω όσους είχαν παρόμοιες εμπειρίες να είναι γενναίοι και να βγουν μπροστά», δήλωσε η Eman Soudani στην εφημερίδα The Post.

PrimeNews.

Back to top button