breaking newsΕλλάδα

ΤOΥ ΕXΟΥΝ ΕΤΟlΜΗ ΘEΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑNOΥΝ Α′ ΒΟHΘΟ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΝATΟ! ΤΟ Λ@MOΓΙΟ ΕΠlΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΓlΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕPEΣIΕΣ ΤΟΥ…

 

H κατάρρευση καθημερινά μεγαλώνει και πλέον η αμφισβήτηση έρχεται και από πλέον ένθερμους υποστηρικτές της, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως το “μαύρισμα” θα είναι πολύ μεγάλο και αλλάζουν σιγά-σιγά πλεύση…

Όταν Συστημικές δημοσκοπήσεις φιλοκυβερνητικών Μέσων δεν μπορούν να κρύψουν τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ, εισπράττοντας την τηλεφωνική οργή του λαού!

Αλλά και δημοσιογράφοι, με άθλια έκθεση υποστήριξης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, γυρίζουν σιγά-σιγά τη στάση τους, τον λόγο τους, όπως ο Άρης Πορτοσάλτε του Συστημικού ΣΚΑΪ!

Ο οποίος προ ημερών, με το λαϊκίστικο – όπως πάντα – ύφος του, παραδέχτηκε, πως η ΝΔ “τρώει ξύλο στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές”!

Στις μυστικές, των κομμάτων αλλά και των ξένων πρεσβειών, όπου τα ποσοστά της ΝΔ φτάνουν στα ίδια με της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά!

Η πολιτική συνταξιοδότηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται πιο γρήγορα από ότι είχε φανταστεί! Έρχεται με θόρυβο, από τις “αναμμένες μηχανές” των αυριανών “δελφίνων” της ηγεσίας της ΝΔ!

Σήμερα με ενημερώνουν τι θα γίνει μετά την πολιτική συνταξιοδότηση από την ελληνική πολιτική σκηνή του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Η πληροφόρηση που έχω κάνει λόγο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει Α΄ βοηθός του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Νορβηγού πρώην Πρωθυπουργού, Γενς Στόλτενμπεργκ! Ως ανταμοιβή των τεράστιων υπηρεσιών που προσέφερε ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανήγγειλε πριν από λίγες ημέρες πως ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί από την 1η Μαΐου κατά 50 ευρώ! Δηλαδή από τα 663 ευρώ θα φτάσει στα 713 ευρώ!

Ωστόσο το ερώτημα φίλου μου, που μου έστειλε την παραπάνω φωτογραφία, ήταν το παρακάτω:

To ενδυματολογικό συνολάκι της συζύγου του Πρωθυπουργού, προσερχόμενοι στην εκκλησία, κοστίζει όσο 10 κατώτατοι μισθοί!

Ειλικρινά δεν μπορώ να εκτιμήσω από την στιγμή που δεν γνωρίζω, πόσο κάνει το ενδυματολογικό συνολάκι της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη!

Άλλωστε οι πολιτικοί μας, μας έχουν χορτάσει σε τέτοιου είδους ακρότητες, που δεν συνάδουν με τα μέτρα αυστηρής λιτότητας προς την ελληνική κοινωνία και τις αυξήσεις – πρώτη η Ελλάδα στην Ευρώπη – στη ΔΕΗ, στα καύσιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης!

 

 

πηγη

Back to top button