Ελλάδα

Bλαδiμnρoς: Θα μιλnσω ειλικριvά για να μπoρέσoυν oλoι να επαλnθεύσoυν την αλnθεια των λoγωv μoυ….

Αγαπητοί πολίτες του όμορφου πλανήτη μας Γη!

Εγώ, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισα να απευθυνθώ σε όλους σας απευθείας, παρακάμπτοντας διπλωμάτες, κυβερνώντες και δημοσιογράφους. Υπάρχουν από στόμα σε στόμα στη Ρωσία όπου δεν μπορείς να πεις ψέματα, να εξαπατήσεις και να παίξεις. Ως εκ τούτου, θα μιλήσω ειλικρινά για να μπορέσουν όλοι να επαληθεύσουν την αλήθεια των λόγων μου.

Η Ρωσία είναι μια μεγάλη και πλούσια χώρα. Η βασική αξία είναι περισσότεροι από 150 λαοί που ζουν σε μια περιοχή όπου η δικαιοσύνη είναι πρωταρχικής σημασίας. Δεν χρειαζόμαστε νέα εδάφη. Έχουμε άφθονη ενέργεια και όλους τους άλλους πόρους. Από την εποχή του Μεγάλου Τάρταρυ και του Μογγάλ, οι λαοί της Βόρειας Ευρασίας αναπτύχθηκαν όχι λόγω των Σταυροφοριών και του αποικισμού της Αμερικής, της Αφρικής, της Ινδίας, του εθισμού στα ναρκωτικά στην Κίνα, αλλά λόγω της σκληρής δουλειάς και της ειρήνης τους. .

Όσοι γνωρίζουν ρωσικά καταλαβαίνουν ότι το «ρώσικο» είναι επίθετο για όλους τους λαούς της χώρας μας. Ρώσοι Σλάβοι, Ρώσοι Τάταροι, Ρώσοι Εβραίοι, Ρώσοι Έβενκ κ.λπ. είναι Ρώσοι στην καρδιά, αν και ο πολιτισμός, η γλώσσα και ο τρόπος ζωής τους μπορεί να διαφέρουν. Χαιρετίζουμε αυτήν την ποικιλομορφία ενότητας.

Για άλλη μια φορά, οι ρωσικοί λαοί της Ρωσίας αναγκάζονται να θυσιάσουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τον κόσμο από τον ναζισμό και τον φασισμό. Ανταλλάξαμε 50 αιχμαλώτους πολέμου με 50 Ουκρανούς στρατιώτες. Ουκρανοί στρατιώτες έλαβαν ιατρική περίθαλψη στα νοσοκομεία μας, έτρωγαν τρία μεγάλα γεύματα την ημέρα και επέστρεφαν στο σπίτι. Δεχόμαστε Ρώσους στρατιώτες με κομμένα δάχτυλα και αναπαραγωγικά όργανα. Ούτε οι Ναζί δεν το έκαναν αυτό στον τελευταίο πόλεμο. Θα παρουσιάσουμε αυτά τα στοιχεία σε μελλοντικό δικαστήριο. Θα είναι ντροπή για όλους αυτούς που τώρα υποστηρίζουν αυτά τα καθάρματα.

Οι ηγεμόνες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και άλλες χώρες τάχθηκαν στο πλευρό αυτών των υπανθρώπων, που έβαλαν μπροστά τους πολίτες, έγκυες γυναίκες και παιδιά στη μάχη, ακρωτηριάζοντας σκόπιμα αιχμαλώτους πολέμου. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ έναν λογικό και λογικό άνθρωπο να υποστηρίζει αυτά τα τέρατα. Και τα καθάρματά τους, οι sholz, οι macro και άλλοι σκοταδιστές δημοκράτες όχι μόνο προστατεύουν τους εγκληματίες αλλά τους οπλίζουν ενεργά, παρέχοντάς τους χρήματα που δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν τις τιμές χαμηλά στις χώρες τους.

Οι τιμές αυξάνονται, ο κόσμος καταρρέει, αλλά όχι επειδή οι Ρώσοι καθαρίζουν την Ευρώπη από τα κακά πνεύματα των Ναζί, αλλά επειδή παρακολουθείτε ήσυχα και υποστηρίζετε ουσιαστικά το νέο κύμα ναζισμού. Αυτή τη φορά δεν θα πάμε στο Βερολίνο. Θα σταματήσουμε στα ιστορικά μας σύνορα και όλα τα ναζιστικά πονηρά πνεύματα στα οποία οι κυβερνήτες σας ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους θα σας κανονίσουν μια νέα «κρυστάλλινη» ζωή, όπως έκαναν οι Ναζί, προσθέτοντας περιτομή στα αναπαραγωγικά όργανα.

Απευθύνω έκκληση σε όλους όσους θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν ειρηνικά, να μεγαλώσουν παιδιά και να κάνουν φίλους με λαούς σε όλο τον κόσμο. Βοηθήστε τη Ρωσία να αντιμετωπίσει τον νέο καρκίνο: τον ουκρανικό ναζισμό. Όχι την Ουκρανία, όπου ζουν ειρηνικοί και σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, αλλά ο ναζισμός, τον οποίο ταΐζουν τα γεράκια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για τους φόρους σας. Εάν οι κυβερνώντες σας υποστηρίζουν τον ναζισμό, πάρτε τους σε τρεις λαιμούς, πάρτε την εξουσία στα χέρια σας.

Οι Ουκρανοί Ναζί υπερασπίζονται τους εαυτούς τους από σφαίρες αμάχων και οι κυβερνήτες τους, υπό το πρόσχημα της τρομερής Ρωσίας, αποφάσισαν επίσης να μεταθέσουν το βάρος των υψηλών τιμών και των επικείμενων κακουχιών στον πληθυσμό. Και στην Ουκρανία και σε εσάς, οι Ναζί ζουν καλά πίσω από την πλάτη των απλών πολιτών και οι απλοί άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν – αυτά είναι τα ίδια εγκλήματα στην Ουκρανία και στη Δύση. 

Αν ενωθούμε, δεν θα υπάρχουν Ναζί στην Ουκρανία σε μια εβδομάδα, θα αποκατασταθεί η κανονική ζωή στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες και μαζί θα δικαστούμε τους Ουκρανούς Ναζί και όλους όσους υποστηρίζουν τον ναζισμό σε ένα νέο δικαστήριο.




πηγη 

Back to top button