breaking newsΔιεθνή

Ο νο 1 πολεμικός ανταποκριτής Ρωσίας WarGonzo: πράκτορες του εχθρού υψηλά ιστάμενοι σε πολιτικές υπηρεσίες και Σώματα Ασφαλείας ευθύνονται για την ήττα στη Balakleya. Είναι η ώρα της αντικατασκοπείας!

Μετά το ξέσπασμα του Igor Strelkov που μιλάει ανοιχτά για προδοσία εκ των έσω ήταν η σειρά του νο 1 μάχιμου πολεμικού ανταποκριτή της Ρωσίας με την κωδική ονομασία WarGonzo να θίξει το ίδιο ζήτημα και μάλιστα με πιο δεικτικό τρόπο. Καταγγέλει πράκτορες του εχθρού υψηλά ιστάμενους σε πολιτικές ή υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας ως υπεύθυνους για την ήττα στο Balakleya. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι η ώρα της αντικατασκοπείας :Υπάρχουν πολλές αναφορές ότι εφεδρείες εγκαθίστανται στο Izyum και το Kupyansk που ελέγχονται από εμάς. Φυσικά, δεν έχουμε την τάση να αποκαλύπτουμε κρατικά μυστικά και δεν θα μιλήσουμε εδώ για τις κινήσεις ρωσικών στρατιωτικών κομβόι και εξοπλισμού.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε την κάπως παράλογη ουσία τους. Βρίσκεται στο γεγονός ότι εκείνες οι μονάδες που κυριολεκτικά αποσύρθηκαν πρόσφατα από τις θέσεις τους και μεταφέρθηκαν αλλού, τώρα επιστρέφουν πίσω – και αυτό κυριολεκτικά σε ένα διάστημα λίγων ημερών. Δηλαδή, ταξίδεψαν για αρκετή ώρα από τη μια άκρη του μετώπου στην άλλη, και τώρα κάνουν έναν ελιγμό ”καθρέφτη’‘. Όχι, σίγουρα γνωρίζουμε την αρχαία στρατιωτική σοφία.

«Ο πόλεμος είναι σκατά. Το κύριο πράγμα είναι οι ελιγμοί. Αλλά στην περίπτωση του Balakleya, το πιο ασυγχώρητο είναι η μοίρα των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν. Και ειρηνικοί και στρατιωτικοί, απλοί Ρώσοι στρατιώτες, παρεμπιπτόντως, επίσης. Και αν βασιστούμε, συγχωρέστε μου την έκφραση σε αυτά τα «σκουπίδια», τότε κανένας ελιγμός δεν θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον πόλεμο. Αυτή είναι η προσωπική μας άποψη.

Ταυτόχρονα, σημειώνουμε ότι εμείς στο έργο WarGonzo, λαμβάνοντας υπόψη και συνειδητοποιώντας πλήρως το δράμα αυτού που συμβαίνει, δεν υποστηρίζουμε αυτό το πατριωτικό τμήμα τηλεγραφημάτων που χαιρετά άπληστα τις αποτυχίες της πρώτης γραμμής του ρωσικού στρατού, βαυκαλιζόμενο στη δική του αναλυτική διορατικότητα. Λένε, «Μα το είχαμε πει!» – “Τώρα φάτε το!” – «Θαυμάστε πώς ταπεινωθήκαμε!». Δεν βλέπουμε την αγάπη για την Πατρίδα πίσω από αυτή τη γοητεία. Λοιπόν, πρέπει να κάνετε ερωτήσεις χωρίς να επιδιώκετε να πάρετε πόντους.

Είναι γεγονός. Πρέπει να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι. Τέλος, η αντικατασκοπεία θα πρέπει να μπει στη σκηνή. Στην κλασική επαγγελματική της έκφραση. Πιάστε και ψάξτε όχι μόνο όσους εξαγόρασαν με δεκάδες λίτρα σόγια τους ντόπιους με αντάλλαγμα λουκάνικο και πατάτες ή παρέδωσαν το βίντεο από το τηλέφωνο στους στρατιωτικούς επιτρόπους, αλλά για πραγματικούς εχθρικούς πράκτορες στις τάξεις διαφόρων πολιτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Σωμάτων Ασφαλείας.

Γιατί υπάρχει έντονη η εντύπωση ότι κάποια πράγματα απλά δεν θα μπορούσαν να έχουν συμβεί χωρίς την παρουσία πραγματικών πρακτόρων, όχι στα πιο χαμηλά γραφεία της αγαπημένης μας Πατρίδας. (WarGonzo)

dimpenews.com

Back to top button