breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Άλλο ένα παλικάρι πέθανε ξαφνικά: Δωρεά οργάνων αποφάσισαν οι γονείς του 22χρονου Δημήτρη

 

Τραγικό τέλος είχαν οι ώρες αγωνίας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο), όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος ο 22χρονος Δημήτρης Σκόνδρας, μετά την ξαφνική κατάρρευσή του το περασμένο Σάββατο ενώ εργαζόταν στο μαγαζί του πατέρα του στην Πάτρα.

Ο νεαρός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ο οποίος μόλις πρόσφατα είχε απολυθεί από το στρατό, είχε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία και παρότι οι γιατροί του ΠΓΝΠ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν και ο 22χρονος χαρακτηρίστηκε «κλινικά νεκρός».

Η θεία του 22χρονου Δημήτρη, Μαρία Σταθά Δελδήμουμ ανάρτησε την άσχημη είδηση και ανακοίνωσε ότι οι γονείς του πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του:

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!»

Η οικογένεια, οι φίλοι, αλλά και όλος ο κόσμος αναρωτιέται πώς γίνεται ένα νέο παλικάρι, υγιέστατο και γυμνασμένο, να καταρρέει στα καλά καθούμενα…

Ο πατέρας του 22χρονου Δημήτρη, Ανδρέας Σκόνδρας, είχε πει νωρίτερα στο Star ότι περιμένουν να δουν την εξέλιξη της υγείας του και πως προσεύχονται…

primenews

Back to top button