Ελλάδα

Παρακρουση στον Σαλεμενο Σουλτανο, το φυσαει και δεν κρυωνει ! ! ! Ο Βλαδιμηρος τους πουλησε Πυραυλους S400 ΜΑΙΜΟΥ…

Καποιος καποτε επρεπε να του την φερει…

Και αυτος, οπως λενε τα δημοσιευματα, ειναι ο Βλαδιμηρος….

Τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας S-400 που πωλήθηκαν στην Τουρκία αποδείχθηκαν ότι δεν είναι γνήσια, σημειώνει ρωσικό δημοσίευμα.

Τα συγκροτήματα «S-400 Triumph» που τέθηκαν σε λειτουργία στην Τουρκία είναι αποδεδειγμένο ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικά, σε σύγκριση με τα συστήματα που λειτουργούν με τον ρωσικό στρατό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η εφημερίδα «Μοσκόβσκι Κομσομόλετς», τα Triumph που πωλήθηκαν στην Τουρκία χρησιμοποιούν διαφορετικό εξοπλισμό και τεχνοτροπία ανίχνευσης και εμπλοκής στόχων, και με ανοιχτή παρέμβαση στα συστήματα αυτών των ρωσικών όπλων,  έτσι ώστε να είναι απίθανη η απόκτηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα ρωσικά όπλα.

Ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Αλεξέι Βαλιουζένιτς, σε συνέντευξή του στην ««Moskovskiy komsomolets»», τόνισε ότι τα συστήματα αεροπορικής άμυνας S-400 που λειτουργούν στην Άγκυρα απέχουν πολύ από τα καλύτερα και είναι πολύ διαφορετικά από τα συστήματα αεροπορικής άμυνας που βρίσκονται στην κατοχή του ρωσικού στρατού.

«Όταν εξάγονται σύγχρονα όπλα, λαμβάνουμε πάντα υπόψη την πιθανότητα να πέσουν στα χέρια ενός πιθανού εχθρού. Κανείς δεν πουλάει τα καλύτερα.

» Για παράδειγμα, τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 που παραδόθηκαν στην Τουρκία, τα οποία στη λειτουργικότητά τους είναι κατώτερα από αυτά που καλύπτουν τον εναέριο χώρο μας», είπε ο ειδικός στη συνέντευξη του στη ρωσική εφημερίδα.

Ο Βαλιουζένιτς δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, ωστόσο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το λειτουργικό του συστήματος αεροπορικής άμυνας S-400 δεν πωλείται στο εξωτερικό.

Η όλη συζήτηση για το θέμα έγινε εξαιτίας του αντιπυραυλικού συστήματος «Pantsir-S1E» που έγινε λάφυρο στη Λιβύη, μεταφέρθηκε για ανάλυση στη Γερμανία και τώρα θα μεταφερθεί στο Οχάιο. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το συγκρότημα θα γίνει φύλλο και φτερό από το Πεντάγωνο για να μελετηθεί ως σύγχρονο ρωσικό όπλο.

πηγη 

Back to top button