Ελλάδα

MHΤΣΟTAΚΗΣ….Εivαι βλαβερoς για τov τoπo. Oι φάπες πέφτoυν βρoxή ! ! !


Το προηγούμενο παιγνίδι με τον Ερντογάν που παίχτηκε στον Εβρο χωρίς να γίνει τίποτα για την άμυνα του εκτός απο έργα βιτρίνας επαναλήφθηκε ξανά. Ανοιχτός είναι ακόμη ο Έβρος και χέστηκαν οι Τούρκοι για την τάφρο-έξοδο της Βουλγαρίας στο Αιγαίο. 

Δεν μπόρεσε ούτε αυτό ο άχρηστος, ανεπιτήδευτος και ανεπαρκής Μητσοτάκης της οικογένειας των αρχαιοκαπήλων να διορθώσει. Ψήφους αγόρασε και στον Έβρο διορίζοντας συνοριοφύλακες.

Δεν είναι τυχαίες οι αναφορές Ερντογάν στον “Πρωθυπουργό” Μητσοτάκη. Διαφήμιση και αναγνωρισιμότητα του προσφέρει. Τον χρειάζεται. Που να βρεί άλλο τέτοιο κελεπούρι Εφιάλτη. 

Τού έκανε και μάθημα εξωτερικής πολιτικής όταν πήγε εκεί για να φάει, χάρη της παλιάς σχέσης της Τουρκίας με τον πατέρα του που ήθελε την υφαλοκρηπίδα μισή – μισή με τη Τουρκία. 

Ότι του είπε το μετέφερε στις ΗΠΑ. χα χα. Ας πρόσεχε ο Ερντογάν. Ο Μητσοτάκης έχει χαμηλά κίνητρα και ένα υποσυνείδητο σε αχρησία.

1. Σε ρούβλια πληρώνει το φυσικό αέριο στη Ρωσία η χώρα μας

2. Εχουμε μπεί απο κακή επιλογή του Εφιάλτη στο μάτι ενός κυκλώνα, του Ρωσικού κυκλώνα. Ο λόγος βέβαια αυτής της επιθετικής πολιτικής Μητσοτάκη κατά της Ρωσίας δεν ήταν η Ουκρανία και ο αναθεωρητισμός αλλά ο αφοπλισμός των νησιών μας και μια Νέα Κύπρος στο Αιγαίο.

3. Και με τη Τεχεράνη σκατά τα έκανε. Δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

4. Η Energean γιατί δεν κάνει εξορύξεις στην Πάτρα; Ελληνική στα χαρτιά είναι προφανώς.

5. Απο κοιτάσματα κανένας ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. Θα χαλάσουν γάμοι.

πηγη

Back to top button