breaking newsΚύπρος

Ελένη Θεοχάρους τ. Ευρωβουλευτής Κύπρου καταγγέλει ”Ισραηλινές αρχές Κατοχής Κύπρου” για μη παράδοση ”φαρμάκων των Εθελοντών Γιατρών που στάλθηκαν στο Πορτ Σάϊντ για Γάζα .” Καταγγέλει ότι κινδυνεύει και ότι για ό,τι συμβεί θα φταίει ο Χριστοδουλίδης που της απέσυρε τη φύλαξη!!

Ελένη Θεοχάρους τ. Ευρωβουλευτής Κύπρου καταγγέλει ”Ισραηλινές αρχές κατοχής Κύπρου”για για μη παράδοση ”φαρμάκων των Εθελοντών Γιατρών που στάλθηκαν στο Πορτ Σάϊντ για Γάζα .” Καταγγέλει ότι κινδυνεύει και ότι για ό,τι συμβεί θα φταίει ο Χριστοδουλίδης που της απέσυρε τη φύλαξη!!

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΥΠΡΟΥ” .. βαρυσήμαντη δήλωση…

Σοβαρή καταγγελία από την τ. Ευρωβουλευτή της Κύπρου, Βουλευτή και μαχόμενη ανθρωπίστρια γιατρό Ελένη Θεοχάρους για την τύχη της ανθρωπιστικής βοήθειας που μερίμνησε να φθάσει στη Γάζα μέσω της Ράφα. ”Τα φάρμακα που στείλαμε ως Εθελοντές Γιατροί στο Πορτ Σάϊντ για την Γάζα δεν παραδόθηκαν ποτέ. Η σφραγίδα του κοντεϊνερ παραβιάστηκε και αλλάχθηκε· Δεν μας επιτρέπουν να ανοίξωμε το κοντέϊνερ. Σίγουρα οι ισραηλινές αρχές κατοχής της Κύπρου και η Κυβέρνηση γνωρίζουν. ”

”Τα φάρμακα που στείλαμε ως Εθελοντές Γιατροί στο Πορτ Σάϊντ για την Γάζα δεν παραδόθηκαν ποτέ. Η σφραγίδα του κοντεϊνερ παραβιάστηκε και αλλάχθηκε· Κανείς δεν μιλά. Πού να αποταθούμε τώρα; Νοιάζεται κανείς;”

”Δεν μας επιτρέπουν να ανοίξωμε το κοντέϊνερ. Σίγουρα οι ισραηλινές αρχές κατοχής της Κύπρου και η Κυβέρνηση γνωρίζουν. Ας μας ενημερώσουν!”

Τί να υποθέσωμε; Μας είπαν ότι οι 10 τόνοι φαρμάκων, μετά από άπειρες γελοίες προφάσεις αναβολής,έφθασαν στο Πορτ Σάϊντ 31/12/23 με παραβιασμένη και παραποιημένη σφραγίδα με το πλοίο ΝΙΚΟΛΆ. Την ίδια μέρα έφθασε το βρετανικό Lyme Bay με 10 τόνους φάρμακα δωρεά ΚΔ.

Τα φάρμακα που στείλαμε ως Εθελοντές Γιατροί στο Πορτ Σάϊντ για την Γάζα δεν παραδόθηκαν ποτέ. Η σφραγίδα του κοντεϊνερ παραβιάστηκε και αλλάχθηκε· Κανείς δεν μιλά. Πού να αποταθούμε τώρα; Νοιάζεται κανείς;

Eπίσης η Ελένη Θεοχάρους καταγγέλει ότι αποσύρθηκε η φρουρά της κάτι που προφανώς το συσχετίζει με την τελευταία της δράση

Πολιτικός Πολιτισμός: Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης απεφάσισε στις 24/1/2024 τη διακοπή της φρούρησης μου που επιβάλλεται για πολύ ειδικούς και σοβαρούς λόγους. Ουδείς εκ της διοικήσεως του με ενημέρωσε επί τούτου. Η πληροφορία από τους αστυνομικούς μου! Οι λόγοι που επέβαλαν την φρούρησιν μου δεν εξέλιπαν. Για ότι συμβεί την ευθύνην θα φέρει ακεραίαν ο πρόεδρος
Χριστοδουλίδης

Ελένη Θεοχάρους τ. Ευρωβουλευτής Κύπρου που καταγγέλει ”Ισραηλινές αρχές κατοχής Κύπρου”: ”Τα φάρμακα των Εθελοντών Γιατρών που στάλθηκαν στο Πορτ Σάϊντ για Γάζα δεν παραδόθηκαν ποτέ. Η σφραγίδα κοντεϊνερ παραβιάστηκε και αλλάχθηκε. ”….

dimpenews.com

Back to top button