breaking newsΔιεθνή

Οδηγός ταξί της Uber, μόλις αντιλαμβάνεται ότι οι πελάτες του, είναι Ιταλοί τους πετάει έξω για να μην κολλήσει κορωνοϊό (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην Αγγλία και θύματα του είναι δυο Ιταλοί που βρέθηκαν για δουλειές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάποια στιγμή οι δυο άνδρες χρειάστηκε να μετακινηθούν και αποφάσισαν να καλέσουν ένα uber ταξί. Το ταξί ήρθε στην ώρα του, οι δυο άνδρες μπήκαν μέσα και είπαν τη διεύθυνση που ήθελαν να πάνε, στον οδηγό.

 

Όταν άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους στη μητρική τους γλώσσα, ο οδηγός κατάλαβε ότι πρόκειται για Ιταλούς. Πάτησε φρένο και αγενώς τους είπε να κατέβουν κάτω από το αυτοκίνητο του γιατί… έχουν κορωνοϊό.

Οι δυο άνδρες διαμαρτυρηθήκαν έντονα αλλά ο οδηγός του ταξί ήταν ανένδοτος. «Θα κάνουμε καταγγελία στην εταιρία» του είπαν. «Δεν με ενδιαφέρει κάντε ότι θέλετε» τους απάντησε.

Και η κουβέντα συνεχίστηκε: «Είσαι ρατσιστής» είπαν οι δυο Ιταλοί με τον άνδρα να απαντάει «Ναι είμαι. Κατεβείτε κάτω».

«Μα δεν έχουμε κορωνοϊό. Το ότι είμαστε Ιταλοί δε σημαίνει ότι νοσούμε. Είσαι εντελώς ανενημέρωτος άνθρωπε μου» του απάντησαν πριν κλείσουν την πόρτα και μείνουν να περιμένουν άλλο ταξί στο πεζοδρόμιο.

Back to top button