breaking newsΔιεθνή

Αντίο Ευρώπη! Εικόνες «πολέμου» και χούντας δείχνουν τι έρχεται παντού – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

 

H EE αποφάσισε χθες για λόγους που δεν έχουν αιτιολογηθεί με λογικά επιχειρήματα, να προσφερθεί βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 50 δισ. ευρώ την στιγμή που οι Ευρωπαίοι αγρότες διαμαρτύρονται εξοργισμένοι για τα προϊόντα τους που υποτιμώνται έναντι των εισαγόμενων χαμηλής ποιότητας, ανάμεσα τους και των ουκρανικών.

Αντί μάλιστα να τους στηρίξει με γενναίες χρηματοδοτήσεις, επέλεξε να δώσει τα χρήματα στο Κίεβο.

Αντί βοήθειας, λαστιχένιες σφαίρες και κανόνια νερού χρησιμοποιήθηκαν κατά εκατοντάδων Ευρωπαίων αγροτών που διαδήλωσαν έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες την Πέμπτη σε μία εικόνα που δείχνει το χάος και ενδεχομένως την χούντα που έρχεται!

Οι αγρότες πέταξαν αυγά, άναψαν πυροτεχνήματα και άναψαν φωτιές κοντά στο κτίριο ενώ απαιτούσαν από τους Ευρωπαίους ηγέτες να σταματήσουν να τους τιμωρούν με περισσότερους φόρους και αυξανόμενα κόστη που επιβάλλονται για την χρηματοδότηση της λεγόμενης «πράσινης ατζέντας» από-ανάπτυξης.

Οι αγρότες να καλούν τους πολιτικούς να  καταργήσουν τους γεωργικούς και περιβαλλοντικούς κανονισμούς  που εφαρμόζει η ηγεσία στις Βρυξέλλες.

Οι εικόνες σοκάρουν!

Μοιάζει με σκηνικό πολέμου, κάτι που αναμένεται ίσως να επεκταθεί εντός Ευρώπης!

«Θέλουμε να σταματήσουμε αυτούς τους τρελούς νόμους που έρχονται καθημερινά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», είπε ο Χοσέ Μαρία Καστίγια, αγρότης στις Βρυξέλλες που εκπροσωπεί την ισπανική ένωση αγροτών Asaja.

Οι διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν καθώς  οι ηγέτες της ΕΕ συναντήθηκαν για να συζητήσουν ένα πακέτο βοήθειας 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία . Ο Βέλγος πρωθυπουργός Alexander De Croo είπε ότι οι ανησυχίες των αγροτών θα προστεθούν στην ατζέντα της συνόδου κορυφής, λέγοντας «Είναι σημαντικό να τους ακούσουμε», προσθέτοντας «Αντιμετωπίζουν γιγαντιαίες προκλήσεις»,   αναφέρει η Washington Post .

Η αυξανόμενη αναταραχή για την τιμωρία των αγροτών από την Ευρώπη έχει παρατηρηθεί επίσης στην  Ιταλία, την Πορτογαλία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Πολωνία, την Λιθουανία καθώς οι αγρότες εκφράζουν την οργή τους για τους πράσινους κανονισμούς της Ατζέντας 2030! Οι αγρότες στην Ελλάδα ξέρουν τι είναι η Ατζέντα 2030;;;

el.gr

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
Back to top button