breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η ”drag queen Kitty Demure” μιλά στις μητέρες που πάνε τα παιδιά τους να τους διαβάσουν βιβλία άλλες drag queens

 

 

 

Σε μια πολύ διαφορετική βάση είχε θέσει προ διετίας η γνωστή αμερικανίδα drag queen Kitty Demure, τη συζήτηση σχετικά με το πόσο θετικό είναι να μυούνται τα παιδιά από νωρίς στον κόσμο των drag shows.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει, η Demure σχολιάζει πολύ καυστικά τους γονείς που επιλέγουν να στείλουν τα παιδιά τους σε Drag Queens ώστε να τους διαβάσουν παραμύθια, ξεκαθαρίζοντας ότι ο «κόσμος» των drag shows δεν είναι θετικό πρότυπο για παιδιά. Μάλιστα εξηγεί ότι μπορεί οι σκοποί των γονιών να είναι θετικοί, αλλά η ίδια εκτιμά ότι τελικά προκαλούν περισσότερη ζημιά στην γκέι και την τρανς κοινότητα.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, γιατί πηγαίνετε τα παιδιά σας να τους διαβάσουν παραμύθια drag queens. Τι διάολο έχει κάνει μια drag queen εκτός από το να βάφεται και να χοροπηδάει στην πίστα κάνοντας σεξουαλικά κόλπα, ώστε να την έχετε τόσο ψηλά σε εκτίμηση και να την προβάλετε ως πρότυπο στα παιδιά σας; Μια drag κάνει το νούμερό της σε κλαμπ για ενήλικες. Στα παρασκήνια υπάρχει γύμνια, ναρκωτικά και βρωμιά. Απορώ ειλικρινά τι προσπαθείτε να καταφέρετε» αναρωτιέται η Kitty Demure.

«Μην νομίζετε ότι μας κάνετε χάρη. Ισα ίσα μας δημιουργείτε επιπρόσθετα προβλήματα. Είχαμε τη φήμη, που δεν ευσταθεί, ότι είμαστε παιδόφιλοι, ανώμαλοι. Δεν έχουμε ανάγκη να φέρετε τα παιδιά σας σε εμάς. Πηγαίνετέ τα στην Disneyland ή αν θέλετε να δουν βαμμένους ανθρώπους, πηγαίνετέ τα στο τσίρκο. Γι αυτό λοιπόν μην καταστρέφετε τα παιδιά σας και μην καταστρέφετε κι εμάς» καταλήγει η Kitty Demure.

koutipandoras

video NE13

 

Back to top button