breaking newsΕλλάδα

Ο Αβραμόπουλος μέλος της ΜΚΟ του Ιταλού απατεώνα που συνελήφθη μαζί με την Καϊλή!

 

Όλο το λεγόμενο «κόμμα Novartis» φαίνεται πως έρχεται πάλι στην επικαιρότητα στην σκιά του τεράστιου σκανδάλου που αποκαλύφθηκε, με μέλη του ευρωκοινοβουλίου να παίρνουν μίζες από τους ισλαμιστές του Κατάρ για να ξεπλένουν τα εγκλήματα που διαπράττει…

Εκτός από την Εύα Καϊλή που παραμένει στα κρατητήρια των Βρυξελλών, ηγετικό μέλος της συγκεκριμένης συμμορίας φαίνεται ότι είναι ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής Pier Antonio Panzeri. Ο Panzeri φαίνεται να ξέπλενε τις μίζες του Κατάρ και μέσω της ΜΚΟ ‘FIGHT IMPUNITY»  που διατηρούσε.

Το εξαιρετικά περίεργο είναι πως μέλος στην συγκεκριμένη ΜΚΟ, ήταν και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ο οποίος μάλιστα είχε ανακοινώσει με υπερηφάνεια την συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Νέος ρόλος για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο», Ήταν ο τίτλος των σχετικών δημοσιευμάτων, αρκετά πομπώδης, καθώς όλοι περίμεναν ότι ο επίτροπος και πρώην εμπλεκόμενος του σκανδάλου Novartis θα είχε κατακτήσει κάποια άλλη θεσμική θέση στο εξωτερικό.

Η φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου φιγουράρει στη ΜΚΟ του απατεώνα

«Μέλος του διεθνούς μη κυβερνητικού οργανισμού FIGHT IMPUNITY γίνεται ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του, Pier Antonio Panzeri». Αυτός ήταν ο «νέος του ρόλος»….

Αυτή τη στιγμή ο Panzeri Βρίσκεται στα κάτεργα, λόγω των αδιευκρίνιστων ποσών που βρέθηκαν στα χέρια του. Σε αντίθεση με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος δεν χρειάστηκε καν να διευκρινίσει τις περίεργες καταθέσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Η ελληνική δικαιοσύνη έβαλε την υπόθεση της εμπλοκής του στο αρχείο

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι δεν θα βρεθούν τίποτα λεφτά από την ΜΚΟ στους λογαριασμούς του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Όπως επίσης και ότι η πρόθεσή του να γίνει αποσταλμένος της ΕΕ στην περιοχή του Κόλπου, δηλαδή την περιοχή που βρίσκεται το Κατάρ, ήταν απλά μια τραγική σύμπτωση.
Τραγική σύμπτωση για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
newsbreak.
Back to top button