breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συvεxiζει τiς παπαpιες η Παγώvα: Το εμβoλιo σώζει. Oι άvω τωv 60 vα εμβoλιαστoύν ! ! !

Το  χαζό Παγόνι τόνισε ότι οι ειδικοί φοβούνται τις επαναλοιμώξεις από κορωνοϊό, γι’ αυτό το λόγο επιμένουν στον εμβολιασμό: «Όλοι να προσέχουν να μην νοσήσουν, γι’ αυτό είπαμε όλοι να εμβολιαστούν»….

 

Το εμβόλιο σώζει -Οι άνω των 60 να εμβολιαστούν

«Το εμβόλιο σώζει ζωές. Οι περισσότεροι, το 80%, ειδικά μετά από τα πρωτόκολλα και το αντιικό φάρμακό, έχουν μειωθεί πολύ οι νοσηλείες και επιπλέον δεν πας στις ΜΕΘ, δεν διασωληνώνεσαι», ανέφερε η κ. Παγώνη.

«Από εδώ και πέρα οι άνω των 60 να πάνε να εμβολιαστούν με το επικαιροποιημένο, όπως κα οι κάτω των 60 με υποκείμενα νοσήματα», πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι ο καιρός στην υπόλοιπη Ευρώπη και στην Αμερική και έτσι άλλαξε και ο ρυθμός με τον οποίο κινείται ο κορωνοϊός, δυσκολεύοντας την διαχείριση των κρουσμάτων.

Έξυπνος λαός είμαστε. Ο καθένας ξέρει πότε να φοράει μάσκα

«Ο κόσμος μετά από δυο χρόνια ξέρει πότε θα φορέσει τη μάσκα. Δεν χρειάζεται ούτε να κουνήσουμε δάχτυλο ούτε να φωνάζουμε. Έξυπνος λαός είμαστε. Μερικές φορές δεν θέλουμε να δεχτούμε μερικά πράγματα επειδή δεν μας αρέσουν, όμως θεωρώ δεδομένο ότι ο κόσμος μετά από μια μεγάλη εμπειρία, ξέρει ότι σε εσωτερικούς χώρους που υπάρχει συνωστισμός θα έχει την μάσκα και θα την φοράει. Στις γιορτές ου θα πάμε στα καταστήματα μασκούλα, στα αεροπλάνα μασκούλα», τονίζοντας ότι ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

«Το θέμα των χειρουργείων είναι εδώ και πολλά χρόνια και πρέπει να το λύσουμε. Χρειαζόμαστε περισσότερο προσωπικό, κρεβάτια και αίθουσες. Προσπαθούμε, εδώ το καλοκαίρι οι γιατροί δεν πήγαν διακοπές για να χειρουργήσουν. Το υπουργείο Υγείας θα πρέπει να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμο προσωπικού», ανέφερε

 

πηγη

Back to top button