breaking newsΔιεθνή

Νέα Υόρκη: Ξυλοδαρμός αστυνομικών από μετανάστες προκαλεί οργή στις ΗΠΑ

Νέα Υόρκη: Ομάδα παράνομων μεταναστών ξυλοκόπησε Νεοϋορκέζους αστυνομικούς κοντά στην Times Square. Η πράξη τους καταγράφηκε σε βίντεο.

Μετά τον ξυλοδαρμό, η αστυνομία καταδίωξε και βρήκε τους άντρες που ήταν μετανάστες, «αιτούντες άσυλο»: Darwin Andres Gomez Izquiel, 19, Kelvin Servat Arocha, 19, Juarez Wilson, 21, και Yorman Reveron, 24 ετών.

Οι μετανάστες συνελήφθησαν, αλλά λίγες μέρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς εγγύηση σύμφωνα με τη New York Post.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έγιναν στόχος όχι γιατί επιχείρησαν να τους συλλάβουν, αλλά γιατί τους ζήτησαν να εγκαταλείψουν το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκονταν.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεσπάσει σάλος για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Είναι ένα συμβάν που επιβαρύνει το ίδιο οξυμένο κλίμα που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα στο Τέξας και την συζήτηση για την ασφάλεια των συνόρων και την αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης.

«Είναι σα να δίνουμε το πράσινο φως στους παράνομους μετανάστες όχι μόνο να έρχονται, αλλά και να δέρνουν αστυνομικούς»! Γράφει σχετική ανάρτηση στο Twitter, η οποία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες θετικά σχόλια…

PrimeNews.

Back to top button