Διεθνή

To Ισραήλ αναγνωρίζει πως είχε νεκρούς χθες.. Οι Παλαιστίνιοι μιλούν για μεγαλύτερες απώλειες…..

Ο ισραηλινός στρατός αναγνωρίζει τη δολοφονία 9 στρατιωτών του, από την ταξιαρχία Givati, κατά τη διάρκεια μαχών στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, εκτός από τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων. Ο Ισραηλινός τύπος μιλάει για 13νεκρούς στη Γάζα.

Ισραηλινό Κανάλι 14:«20 Ισραηλινοί στρατιώτες της μονάδας σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των σημερινών συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας».

Το σχόλιό μου: Αλλά σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Το Ισραήλ και η Δύναμη Δέλτα των ΗΠΑ έχουν εισέλθει στη Γάζα, υφίστανται μεγάλες απώλειες, αλλά συνεχίζουν να εισέρχονται και να κινούνται προς την ίδια την πόλη, όπου ο πραγματικός αγώνας είναι ακριβώς μπροστά.

Το σαουδαραβικό κανάλι Al Hadat μόλις επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον 35 Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ένα παγιδευμένο κτίριο στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Al-Buraim: Οι απώλειες της κατοχής είναι μεγαλύτερες από ό,τι ανακοινώθηκε και η αντίσταση διαχειρίζεται τη μάχη πολύ αποτελεσματικά και συνεχίζει με φραγμούς πυραύλων
Al-Mayadeen

Εκπρόσωπος της Ισλαμικής Τζιχάντ Musab Al-Buraim: Προκαλούμε την κατοχή να αποκαλύψει τι συνέβη στις δυνάμεις της χθες το βράδυ από τους ήρωες της αντίστασης στη Γάζα.

Παλαιστίνη: Ταξιαρχίες Al-Qassam: Οι μαχητές μας κατέστρεψαν 4 οχήματα κατοχής με οβίδες Al-Yassin 105 και εξάλειψαν μια πεζοπόρα δύναμη σε ένα κτίριο στο Beit Hanoun.

Φιλο-Ισραηλινές πηγές: Οι διεισδύσεις στη Γάζας συνεχίζονται κατά μήκος τριών κύριων οδών επίθεσης, περνώντας τώρα μέσα από δομημένες περιοχές κατά μήκος της ακτής βόρεια της πόλης της Γάζας. Έχουν επίσης εισέλθει στο Beit Hanoun από τα βορειοανατολικά μετά από έντονες συγκρούσεις.

Η πιο αξιοσημείωτη κίνηση είναι νότια της πόλης της Γάζας όπου οι IDF έχουν διασχίσει τον δρόμο Salah Al Deen και προχωρούν προς την ακτογραμμή.

Η αντίσταση ακινητοποίησε τους Σιωνιστές

Ένας από τους διοικητές πεδίου των ταγμάτων του Ezzeddin Qassam:

Τα τανκς του κατοχικού Σιωνιστικού καθεστώτος αδυνατούν να προχωρήσουν λόγω της πεισματικής αντίστασης των αντιστασιακών στους άξονες που έχουν διεισδύσει στη Λωρίδα της Γάζας.

Η αντίσταση έχει ανατινάξει αρκετά στρατιωτικά οχήματα του Σιωνιστικού καθεστώτος και οι μαχητές μας εμπλέκονται σε περισσότερους από έναν άξονες με τις δυνάμεις κατοχής.

Ο αριθμός των νεκρών Σιωνιστών στρατιωτών υπερβαίνει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία

«Το 13 τηλεοπτικό κανάλι του Σιωνιστικού καθεστώτος ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών μεταξύ του ισραηλινού στρατού γύρω από τη Γάζα έφτασε τα 13 άτομα από χθες»

”Σύμφωνα με την εκτίμηση της κατάστασης και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αμυντικής προσπάθειας στην περιοχή, πυραυλικά πλοία της Sea Arm έφτασαν χθες στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας” ανακοινώνει η Τσαχάλ με στόχο αναχαίτιση των πυραύλων που εκτοξεύουν οι Υεμενίτες κατά του Ισραήλ.

dimpenews.com

Back to top button