breaking news

Πτώση και συντριβή ενός πυροσβεστικού Canadair στην Κάρυστο. Οι 2 πιλότοι μόνο από θαύμα θα βγουν ζωντανοί. Έγινε έκρηξη και τυλίχθηκε στις φλόγες. Χάθηκε η επαφή… ΒΙΝΤΕΟ

Πτώση και συντριβή ενός πυροσβεστικού Canadair στην Κάρυστο. Οι 2 πιλότοι μόνο από θαύμα θα βγουν ζωντανοί. Έγινε έκρηξη και τυλίχθηκε στις φλόγες. Χάθηκε η επαφή… Είναι ένα παλιό αεροπλάνο της δεκαετίας του 70 που διαθέτει ο συγκεκριμένος στόλος.. Βουτιά θανάτου σε απόκρημνη ρεματιά…

Πτώση και συντριβή ενός πυροσβεστικού Canadair CL 215 στην Κάρυστο. Ακολούθησε έκρηξη και το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες. 2 άτομα το πλήρωμα κυβερνήτης και συγκυβερνήτης. Έπεσε στο Πλατανιστό μετά την υδροληψία κι αφού έκανε μια τελευταία ρίψη. Έχει χαθεί η επαφή με τους πιλότους από την πρώτη στιγμή μετά την πτώση..Δύσβατο σημείο έφτασαν οι πυροσβέστες και αστυνομικοί στα συντρίμμια. Ελικόπτερο επιχειρεί από αέρος προς εκτίμηση της κατάστασης .

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ, βλέπουμε το αεροσκάφος να πέφτει στη ρεματιά στην περιοχή Ποτάμι, καθώς προσπαθούσε να επιχειρήσει στη φωτιά. Φαίνεται να προκλήθηκε έκρηξη καθώς ο πλωτήρας στη δεξιά πτέρυγα πιθανότατα να “βρήκε” κάπου, και όταν το σκάφος άδειασε το νερό μάλλον είχε απώλεια στήριξης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει με ταχύτητα στην πλαγιά.

Στο Canadair επέβαιναν δυο χειριστές σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και ακολούθησε έκρηξη. Επίγειες και εναέριες δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο με σκοπό να σβήσουν τη φωτιά που προκλήθηκε και για να γίνει αναζήτηση των χειριστών.

Ο ένας χειριστής μόλις 26 ετών. Αναμένεται το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας να ανακοινώσει την τύχη των χειριστών.. Προς το παρόν δίνει κάποιες διευκρινίσεις:

Πτώση Αεροσκάφους CL-215

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215, με πλήρωμα δύο Ιπταμένους, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας – διάσωσης για τους δύο Ιπταμένους. Στην περιοχή έχουν σπεύσει 1 ελικόπτερο Super Puma και 1 ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας.”

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το πλήρωμα αποτελείται από δύο πιλότους, εκ των οποίων ο ένας με καταγωγή από την Ικαρία. Πραγματικός Ίκαρος….

Κασκαντέρ σε καναντέρ ..καρμανιόλα….

dimpenews.com

Back to top button