breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πραξικόπημα της ΕΕ του Μακρόν στην Γουαδελούπη που εξεγέρθηκε κατά υγειονομικού απαρτχάιντ και υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών. Τανκ, ελικόπτερα, περίπολα και από Γαλλία κατέλαβαν τους δρόμους.

Πόρτα πόρτα η καταστολή στην αποικία.!Μετά τη Γουαδελούπη και η Μαρτινίκα σε γενική απεργία! ΒΙΝΤΕΟ

Πραξικόπημα της ΕΕ του Μακρόν στην Γουαδελούπη που εξεγέρθηκε κατά υγειονομικού απαρτχάιντ και υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών. Τανκ, ελικόπτερα, περίπολα και από Γαλλία κατέλαβαν τους δρόμους.Πόρτα πόρτα η καταστολή στην αποικία.!Μετά τη Γουαδελούπη και η Μαρτινίκα σε γενική απεργία κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού! Η Γαλλία κινδυνεύει να χάσει τις κτήσεις της.

Καταστολή στην Γουαδελούπη. Στην εξέγερση συμμετέχουν ενεργά πυροσβέστες, υγειονομικοί και νεολαία.Το κίνημα έχει και κοινωνικές ευρύτερες διεκδικήσεις για καλύτερους όρους διαβίωσης. Τανκ, ελικόπτερα, δυνάμεις της τάξης περιπολούν όλη τη νύχτα στους δρόμους του νησιού με ενισχύσεις από Γαλλία που αποβιβάστηκαν στο νησί. Η γαλλική αποικία είναι σε 7η ημέρα γενικής διαρκούς απεργίας και σε καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας. Πρώτη νύχτα σχετικής ησυχίας παρ’ ότι κάποια οδοφράγματα και ραντάρ που κάηκαν. Σκηνές που θυμίζουν Λατινική Αμερική και αμερικανοκίνητα καθεστώτα….Στρατός πόρτα πόρτα επιβάλει την υποταγή τρομοκρατώντας τον πληθυσμό….

“Αν δεχθούμε σήμερα το εμβόλιο, αύριο θα πρέπει να δεχθούμε να μας κόψουν το δάκτυλο και μετά το σοδομισμό ”, δηλώνει ο Γ Γραμματέας του Σωματείου FO των Πυροσβεστών Γουαδελούπης

Καταγγελίες και βίντεο όπου αρχές ανοίγουν πυρ κατά ντόπιων..Μια υπερήλικη πάνω από 80 ετών τραυματίστηκε στο μπαλκόνι της..Με πραγματικά πυρά και τανκ για να επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό.Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και τη Δευτέρα 22 Νοέμβρη λόγω της χαοτικής κατάστασης. Ο Μακρόν δηλώνει πως η κατάσταση είναι εκρηκτική…

Μετά τη Γουαδελούπη άρχισε γενική απεργία και στην Μαρτινίκα σήμερα με αποκλεισμό του διυλιστηρίου του SARA κι πολλών βιομηχανικών ζωνών από το πρωί κατά του υγειονομικού πάσου του υποχρεωτικού εμβολιασμού και για αύξηση μισθών.

dimpenews.com

Back to top button