breaking newsΔιεθνή

Φρίκη: Ιερέας σκότωσε και αποκεφάλισε τη σύζυγό του μπροστά στην 8χρονη κόρη τους

Φρίκη προκαλεί η είδηση από τη Ρωσία για την άγρια δολοφονία μιας 44χρονης γυναίκας από τον ιερέα σύζυγό της μπροστά στα μάτια της 8χρονης κόρης τους.Σύμφωνα με πηγές του δημοσίευματος, ο Ζουμπάρεφ σκότωσε τη γυναίκα του ακριβώς μπροστά στα μάτια της μικρής του κόρης.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο 40χρονος Μιχαήλ Ζουμπάρεφ σκότωσε και στη συνέχεια αποκεφάλισε την 44χρονη σύζυγό του Βικτόρια Ζουμπάρεβα μπροστά στα μάτια της κόρης τους.

rosia-iereas2

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, μάλιστα, ότι το κεφάλι της γυναίκας βρέθηκε στον καταψύκτη της οικογένειας.

Τόσο το μικρό κορίτσι όσο και ο 17χρονος αδερφός της νοσηλεύονται σε νοσοκομείο όπου δέχονται ψυχολογική υποστήριξη μετά τον άγριο θάνατο της μητέρας τους.

Κατά πληροφορίες μέλη της ενορίας του 40χρονου ιερέα είχαν διατυπώσει παράπονα για «περίεργη συμπεριφορά» του και γι’ αυτό τις προηγούμενες εβδομάδες είχε τεθεί σε αργία από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο Ζουμπάρεφ πρώτα μαχαίρωσε στον λαιμό την σύζυγό του, στη συνέχεια την αποκεφάλισε και τελικά καλυμμένος με αίμα «άρχισε να προσεύχεται» ζητώντας από την κόρη του να κάνει του ίδιο.

rosia-iereas3
rosia-iereas4
Η άτυχη 40χρονη (δεξιά) με φίλες της

Το κορίτσι ήταν αυτό που τηλεφώνησε στον αδερφό της ζητώντας του βοήθεια.

Ο Ζουμπάρεφ είχε αποφοιτήσει από θεολογική σχολή το 2010 και εργαζόταν ως ιερέας σε φυλακές.

PrimeNews.

Back to top button