breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αναπτύσσονται «εμβόλια» αερολυμάτων που μπορούν να ψεκαστούν σε ανθρώπινες πόλεις

Εάν αυτή η προσπάθεια πετύχει, θα έδινε στους παγκοσμιοποιητές έναν τρόπο να ρίχνουν στον αέρα τόνους mRNA σε ολόκληρους πληθυσμούς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι αγρότες ψεκάζουν τα χωράφια με εντομοκτόνα

 

Εμβόλια αερολυμάτων: Όταν οι συμβατικοί αγρότες θέλουν να σκοτώσουν τα έντομα, ψεκάζουν το χωράφι με τοξικά χημικά. Οι χημικές ουσίες απορροφώνται από τα έντομα, καταστρέφοντας το νευρικό τους ή το κυκλοφορικό τους σύστημα. Σε λίγη ώρα, εκατομμύρια έντομα βιώνουν ένα γεγονός του στυλ «πέθανε ξαφνικά».

Όταν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σκοτώσουν μάζες ανθρώπων που ζουν σε πόλεις υψηλής πληθυσμιακής πυκνότητας, μπορούν παρομοίως να βομβαρδίσουν την πόλη με αεροζόλ «εμβόλια» που έχουν σχεδιαστεί για εισπνοή. Αυτά μπορούν να ψεκαστούν από αεροσκάφη χαμηλού υψομέτρου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ψεκάστηκε το μαλαθείο σε πληθυσμούς, πιθανώς για τον έλεγχο των κουνουπιών και του υπερβολικά διαφημιζόμενου ιού Ζίκα.

Ένα πρόσφατο άρθρο από το Eugyppius: A Plague Chronicle αποκαλύπτει ότι ερευνητές που σχετίζονται με τον Bill Gates πιέζουν τώρα για ρινικά εμβόλια κατά του Covid που θεωρητικά θα μπορούσαν να ψεκαστούν σε πληθυσμούς και να εισπνεύσουν χωρίς ατομική γνώση ή συναίνεση.

«Ο ανόητος της πανδημίας Eric Topol και η ειδική στις εξαπατήσεις Akiko Iwasaki συνδέουν το mRNA με ρινικό σπρέι, απαιτούν μια δεύτερη Operation Warp Speed ​​για να «βελτιώσουν» περαιτέρω δισεκατομμύρια ανθρώπινα ανοσοποιητικά συστήματα», γράφει ο ιστότοπος:

Η ολιγαρχική υποστήριξη για τα εμβόλια με ρινικό σπρέι προέρχεται κυρίως από το ταλαιπωρημένο μυαλό του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι σιωπηλά απογοητευμένος από την απόδοση των «ελιξιρίων» mRNA και τώρα εναποθέτει το μεγαλύτερο μέρος της ελπίδας του σε αυτά…

Ο Topol είναι απλώς ένας ανίκανος διαχειριστής του κορωνοϊού, αλλά η Iwasaki είναι συνιδρύτρια της φαρμακευτικής startup RIGImmune, η οποία έχει λάβει δύο εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates «για την ανάπτυξη νέων έμφυτων ανοσοενεργοποιητών για την προστασία από μολυσματικές ασθένειες που επηρεάζουν δυσανάλογα τον αναπτυσσόμενο κόσμο.  Είναι επίσης συνιδρυτής της Xanadu Bio, η οποία προσπαθεί να βρει νανοσωματίδια που δεν θα σας σκοτώσουν όταν τα εισπνεύσετε…

Εάν αυτή η προσπάθεια πετύχει, θα έδινε στους παγκοσμιοποιητές έναν τρόπο να ρίχνουν στον αέρα τόνους mRNA σε ολόκληρους πληθυσμούς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι αγρότες ψεκάζουν τα χωράφια με εντομοκτόνα. Οι οδηγίες του mRNA πειράζουν τα κύτταρα του σώματος, προγραμματίζοντάς τα να κατασκευάσουν μη ανθρώπινες πρωτεϊνικές δομές που μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως βιολογικά όπλα που προκαλούν στειρότητα ή θρόμβους.

Όπως έχει τεκμηριώσει αποκλειστικά το Natural News με εργαστηριακές εξετάσεις, αυτοί οι θρόμβοι είναι αυτοσυναρμολογούμενες βιοδομές που μεγαλώνουν σε μέγεθος μέχρι να εμποδίσουν τη ροή του αίματος και συχνά σκοτώνουν το θύμα. Οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί όπως οι μύτες και το «ανθρώπινο κοπάδι» θανατώνεται όπως ποτέ άλλοτε.

Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θεωρούνται ως “πληγές”

Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θεωρούνται από τους παγκοσμιοποιητές ως πληγές στον πλανήτη, άξιες εξόντωσης με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να αντιμετωπιστεί μια προσβολή από κατσαρίδες. Σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές, τα ανθρώπινα όντα όχι μόνο χρησιμοποιούν πάρα πολλούς πολύτιμους πόρους – όπως νερό, ενέργεια και γη – μολύνουν επίσης τους ωκεανούς με πλαστικά, καταστρέφουν οικολογικά συστήματα και δεν συνεισφέρουν τίποτα στο μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού. Επομένως, πρέπει να εξοντωθούν.

Το πραγματικό κόλπο είναι να βρεις το πώς να πείσεις τις μάζες ότι δεν εξοντώνονται καθώς στέκονται στην ουρά, για μια σειρά εξοντωτικών ενέσεων. Για να επιτευχθεί αυτό, τα «εμβόλια» ωθήθηκαν από γιατρούς, δημοσιογράφους, κυβερνητικές αρχές, Big Tech, εργοδότες και σχολεία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε πραγματική υποστηρικτική επιστήμη.

Αυτές οι ενέσεις θανάτου ονομάστηκαν «ασφαλείς και αποτελεσματικές» ενώ ήταν πραγματικά επικίνδυνες και θανατηφόρες. Όσοι ενέδωσαν σε αυτούς τους φαινομενικούς παράγοντες επιρροής «αυθεντίας» πιθανότατα θα πληρώσουν με τη ζωή τους αυτή την κακή απόφαση, όπως αποδεικνύεται. Διότι καθ’ όλη τη διάρκεια, η πανδημία του Covid-19 ήταν ένα τέχνασμα για να κάνει τους ανθρώπους να παραταχθούν και να συμφωνήσουν να τους κάνουν ενέσεις αργής δράσης εμβόλια ευθανασίας.

Τώρα, οι θρόμβοι μετά τον εμβολιασμό συνεχίζουν να αυξάνονται σε μέγεθος, φράζοντας τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων να πεθαίνουν χωρίς καμία έτοιμη εξήγηση που θα δεχτεί το ιατρικό ίδρυμα. Η κοινή αιτία μεταξύ όλων αυτών των γεγονότων που «πέθαναν ξαφνικά» είναι, φυσικά, οι θρόμβοι μετά τον εμβολιασμό που φράζουν τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία.

Είναι σημαντικό ότι αυτοί οι θρόμβοι συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε μέγεθος κάθε μέρα, μέσα στα σώματα των ανθρώπων που έκαναν τα εμβόλια. Εκατομμύρια άλλοι θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια. Για όσους δεν σκοτώνονται από τα τρέχοντα εμβόλια, οι παγκοσμιοποιητές μπορούν απλώς να ψεκάσουν τις πόλεις με νέες «βόμβες θανάτου» mRNA που οι άνθρωποι εισπνέουν παρά τη θέλησή τους ή εν αγνοία τους.

Μιλήστε για παραβιάσεις της Νυρεμβέργης… αυτό θα μετέτρεπε ουσιαστικά κάθε στοχευμένη πόλη σε θάλαμο αερίων τύπου Ολοκαυτώματος, όπου οι άνθρωποι εισπνέουν βιο-όπλα, που θα τους σκοτώσουν με την πάροδο του χρόνου.

Η Mary Holland της Children’s Health Defense ζητά παγκόσμιες διώξεις εναντίον εκείνων που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όπως εξηγείται στον ιστότοπο της CHD σήμερα, η Mary Holland ζήτησε μεγάλης κλίμακας παγκόσμιες διώξεις αυτών των εγκληματιών εμβολίων κατά του Covid και των μηχανικών βιο-όπλων που εξαπέλυσαν αυτές τις επιθέσεις στην ανθρωπότητα:

Τραγικά, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, γίναμε μάρτυρες μιας παγκόσμιας επίθεσης στον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Οι κυβερνήσεις, τα ιατρικά ιδρύματα, τα πανεπιστήμια και τα μέσα ενημέρωσης έχουν παραβιάσει την πρώτη αρχή και κάθε άλλη αρχή των 10 σημείων του κώδικα.

Έχουν εξαναγκάσει τους ανθρώπους να γίνουν ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια. Όσοι παραβίασαν εσκεμμένα, εν γνώσει και κακόβουλα τις αρχές του Κώδικα της Νυρεμβέργης πρέπει να τιμωρηθούν. Πρέπει να κληθούν, να διωχθούν και να τιμωρηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…

Πράγματι, ο Holland έχει δίκιο, και αν η ανθρώπινη φυλή δεν σταθεί απέναντι στους μαζικούς δολοφόνους της λατρείας του θανάτου, όπως ο Fauci, δισεκατομμύρια θα πεθάνουν.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να είμαστε ήδη πέρα ​​από το οριακό σημείο όπου δισεκατομμύρια προγραμματίζονται να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια. Εκτός και αν βρεθεί μια μέθοδος για να αντιστρέψει τους θρόμβους και να αποπρογραμματίσει κυριολεκτικά το ανθρώπινο σώμα από κακόβουλες οδηγίες mRNA, τα 5+ δισεκατομμύρια άνθρωποι που έχουν ήδη λάβει αυτά τα εμβόλια μπορεί να αντιμετωπίζουν εξόντωση μέσω της «επιστήμης».

Θυμηθείτε: ο Fauci είπε ψέματα. Εκατομμύρια έχουν ήδη πεθάνει και δισεκατομμύρια κινδυνεύουν να πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια. Η Big Tech και τα μέσα ενημέρωσης λογοκρίνουν, βάζουν στη μαύρη λίστα και επιτίθενται σε όποιον προσπαθεί να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό, αποδεικνύοντας ότι συμμετέχει στη γενοκτονία και συνένοχος σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Apple, η Google, το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Linked In και πολλοί άλλοι είναι ένοχοι για συνωμοσία για μαζικές δολοφονίες δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ακόμη και όταν μερικά από αυτά τα θύματα θα είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοί τους, οι μηχανικοί και τα στελέχη τους. Πραγματικά, γινόμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας λατρείας του θανάτου που παίζεται μπροστά στα μάτια μας.

Ακούστε το πλήρες podcast στο Situation Update για πλήρεις λεπτομέρειες:

Prime News

Back to top button