Ελλάδα

Αφnστε με, βonθεια, φωvαζε η εγκυoς πoυ τnv βiαζαv τρεiς Πακισταvoi κι έvας Aφγαvoς…

Μην ανησυχείτε, θα ενσωματωθούν σιγά-σιγά…

Άλλωστε όλοι άνθρωποι είμαστε…

OPEN THE BORDERS….

«Αφήστε με, βοήθεια!», φώναζε η άτυχη 25χρονη κοπέλα, που τη νύχτα βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια τεσσάρων αλλοδαπών μέσα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι γείτονες -όπως έδειξε αργότερα η αστυνομική έρευνα- άκουσαν τις φωνές της, αλλά η κοπέλα -που όπως είπε στους αστυνομικούς είναι τριών μηνών έγκυος- πήγε η ίδια στην Αστυνομία και κατήγγειλε τους βιαστές της, όταν κατάφερε να ξεφύγει.

Οπως είπε στους αστυνομικούς όλα αυτά συνέβησαν στις δύο πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Εκείνη βρισκόταν στην Ομόνοια όταν οι δράστες την επιβίβασαν σε ένα ταξί και από εκεί την μετέφεραν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου βίωσε ώρες φρίκης και αγωνίας.

Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα απέδωσαν γρήγορα καρπούς και έτσι το πρωί λίγη ώρα μετά την καταγγελία της 25χρονης και σε συνεργασία με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., αναζητείται με τις ίδιες κατηγορίες και ένας τέταρτος συνεργός τους, ο οποίος κατά τις πληροφορίες είναι αφγανικής υπηκοότητας.


πηγη

Back to top button