Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ Αυστριακό exxpress: Νεκρή στην Αυστρία με 17 μαχαιριές η Ουκρανή τρομοκράτης που δολοφόνησε την κόρη του Αλεξάντερ Ντάγκιν! Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Αμφισβητείται η ΦΩΤΟ που τη δείχνει νεκρή. Νέο σασπένς…

Νεκρή στην Αυστρία με 17 μαχαιριές η Ουκρανή τρομοκράτης που δολοφόνησε την κόρη του Ντάγκιν! Το αυστριακό μέσο Express ανέφερε το θάνατο της Νατάλια Βόβκ, την οποία η FSB θεωρεί την κύρια ύποπτη για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα.Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Ενώ από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο αμφισβητείται η αυθεντικόητα της φωτογραφίας που τη δείχνει νεκρή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Vovk φέρεται να βρέθηκε σε διαμέρισμα που νοίκιαζε με δεκαεπτά τραύματα από μαχαίρι. Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Οι αρχικές πληροφορίες ισχυρίζονταν ότι η Ουκρανή υπήκοος είχε περάσει εδώ και μέρες στην Αυστρία από την Εσθονία όπου αρχικά είχε καταφύγει μετά την τρομοκρατική στη Μόσχα!

Αυτή τη στιγμή συσσωρεύονται συνεχείς αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες η φυγάς τρομοκράτης για βόμβα φέρεται να έχει σκοτωθεί. «Το βράδυ βρέθηκε νεκρή σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα. Με 17 τραύματα από μαχαίρι στο σώμα και ένα χαρτί στο χέρι», αναφέρει ένα μήνυμα που εξαπλώνεται αστραπιαία στο Telegram. Επιπλέον, διακινούνται φωτογραφίες που υποτίθεται ότι δείχνουν τη νεκρή γυναίκα.
Δεν υπάρχει ακόμη ίχνος της κόρης της.

Ο Alexander Dugin ήταν ο στόχος.
Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με ρώσικες αρχές λέγεται είχε εκπαιδευτεί στον ουκρανικό στρατό.

dimpenews.com

Back to top button