Διεθνή

Η αεράμυνα στη Σεβαστούπολη αντιμετώπισε ουκρανικά drones αυτοκτονίας και πάλι!

Και το βράδυ του Σαββάτου η αεράμυνα της Κριμαίας αντιμετώισε μια επίθεση από ουκρανικά drones καμικάζι. Στη Σεβαστούπολη, αυτόπτες μάρτυρες δημοσιεύουν πλάνα από το αντιαεροπορικό σύστημα σε εναέριους στόχους. Μάχες πάνω από το ακρωτήρι.Το αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir S1/S2 κατέρριψε εχθρικούς στόχους.Ο ρωσικός στρατός καταρρίπτει ουκρανικούς στόχους πάνω από τη θάλασσα προς την κατεύθυνση της Σεβαστούπολης.

Ο Κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Mikhail Razvozhaev επιβεβαίωσε το έργο της αεράμυνας στην πόλη. Και ενώ η αεράμυνα στον ουρανό πάνω από τη Σεβαστούπολη και την Olenevka πήρε φωτιά καταρρίπτονται ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη αυτοκτονίας.

Σύστημα αεράμυνας λειτουργεί στη Σεβαστούπολη, δήλωσε ο κυβερνήτης Mikhail Razvozhaev στο κανάλι Telegram. Αυτόπτες μάρτυρες μοιράζονται πλάνα από την αεράμυνα στη Σεβαστούπολη

«Η αεράμυνα λειτουργεί ξανά στη Σεβαστούπολη. Παρακαλώ όλοι μείνετε ήρεμοι. Και ένα αίτημα: τραβήξτε λιγότερο και ακόμα περισσότερο ανεβάστε βίντεο με τη δουλειά των συστημάτων αεράμυνας μας », έγραψε ο κυβερνήτης Razvozhaev.

dimpenews.com

Back to top button