breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η μαζική σφαγή της ανθρώπινης αγέλης βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη…

Να πώς ακριβώς επιτυγχάνεται η μαζική εξόντωση

Οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν την ανθρωπότητα ως βοοειδή (ή πρόβατα) που πρέπει να τα εκμεταλλεύονται για όσο διάστημα χρειάζεται και μετά να θανατώνονται σαν κοπάδια βοοειδών όταν δεν είναι πλέον χρήσιμα. Όπως λέει τώρα (παράφραση) ο σύμβουλος παγκοσμιοποίησης Γιουβάλ Χαράρι, η εποχή των ανθρώπων πλησιάζει στο τέλος της στον πλανήτη Γη και οι παγκοσμιοποιητές έχουν ενεργοποιήσει ένα πολύπλευρο σχέδιο για να τον «καθαρίσουν» από όλα τα ανθρώπινα όντα, τουλάχιστον με την μορφή που όλοι ξέρουμε.

Αν κάποιος είχε κάποια άρρωστη, στριμμένη επιθυμία να σκοτώσει ένα κοπάδι βοοειδών, θα μπορούσε απλώς να κλείσει το νερό και να μη τους δίνει φαγητό. Ο θάνατος θα ερχόταν σε λίγες μέρες ή εβδομάδες το πολύ. Το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στους ανθρώπους.

Η παροχή νερού διακόπτεται μέσω γεωμηχανικής, προκαλώντας παγκόσμιες ξηρασίες και εκτεταμένες αποτυχίες των καλλιεργειών. Ολόκληρες πόλεις όπως το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας απειλούνται με διακοπή της παροχής νερού τα επόμενα χρόνια.

Το απόθεμα τροφίμων αποδεκατίζεται με τη διακοπή των προμηθειών λιπασμάτων και την αύξηση των τιμών του καυσίμου ντίζελ στα ύψη, ενώ παράλληλα επιτίθεται στην αλυσίδα εφοδιασμού που προμηθεύει εξαρτήματα αγροτικού εξοπλισμού.

Το αποτέλεσμα; Τόσο η παροχή νερού όσο και η παροχή τροφίμων διακόπτονται. Το ανθρώπινο κοπάδι θανατώνεται με μερικούς από τους ίδιους τρόπους που θα μπορούσε να εξαλειφθεί ένα κοπάδι βοοειδών.

Τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν τα δύσπιστα δισεκατομμύρια και η πείνα θα πάρει τα υπόλοιπα

Τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν έναν άλλο φορέα θανάτωσης για την παγκόσμια ερήμωση. Επειδή τα εμβόλια είναι εθελοντικά, προορίζονται να εξοντώσουν εύκολα τις ευκολόπιστες μάζες που είναι τόσο κακώς ενημερωμένες που στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι η Μεγάλη Κυβέρνηση και η Big Pharma θέλουν να σώσουν τη ζωή τους.

Στην πραγματικότητα, φυσικά, τα εμβόλια είναι βιολογικά όπλα σχεδιασμένα για τη στειρότητα και την ερήμωση του πληθυσμού. Ένα τεράστιο ποσοστό – δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τελικό αριθμό – όσων έχουν ήδη λάβει τα εμβόλια θα πεθάνουν από αυτοσυναρμολογούμενους θρόμβους που τώρα γνωρίζουμε ότι περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις αγώγιμων στοιχείων όπως το αλουμίνιο, ο κασσίτερος και το νάτριο.

Εκείνοι που αντιστέκονται στα εμβόλια είναι πιο δύσκολο να σκοτωθούν γιατί δεν παρατάσσονται και παρακαλούν για ενέσεις θανάτου όπως κάνουν οι ζηλωτές των εμβολίων. Οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να τους πεθάνουν από την πείνα λόγω της παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων.

Αυτήν τη στιγμή, γνωρίζουμε ήδη ότι δεν υπάρχει αρκετό φαγητό στα σκαριά για να ταΐσει τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 . Απλώς δεν φυτεύεται και δεν συγκομίζεται σε επαρκείς ποσότητες για να θρέψει 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Οι συνεχιζόμενες κυβερνητικές επιθέσεις στην προμήθεια τροφίμων – όπως η Ολλανδία που διατάσσει τους κτηνοτρόφους να θανατώσουν τα κοπάδια τους – έχουν σχεδιαστεί για να επιδεινώσουν την έλλειψη τροφίμων και να επιταχύνουν τη μαζική πείνα.

Σχετικά λίγοι άνθρωποι προετοιμάζονται με εφεδρικές προμήθειες τροφίμων. Όταν τα ράφια είναι άδεια, θα πανικοβληθούν.

Το Health Ranger Store θα κυκλοφορήσει μερικές χιλιάδες “Ranger Buckets” κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την Ημέρα της Εργασίας που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτά είναι πιστοποιημένα βιολογικά, εργαστηριακά ελεγμένα τρόφιμα, που δεν περιέχουν MSG, χωρίς σόγια, χωρίς ανάγλυφη φυτική πρωτεΐνη, χωρίς εκχύλισμα μαγιάς, χωρίς επεξεργασμένους υδατάνθρακες ή σάκχαρα, χωρίς τεχνητά χρώματα, κ.λπ.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι μια μαζική εξέγερση πολιτών απέχει μόλις μήνες. Καθώς η λειψυδρία, η ενεργειακή και η λειψυδρία φθάνουν πλέον σε κρίσιμα επίπεδα, οι μαζικές εξεγέρσεις απέχουν μόλις μήνες. Η Δυτική Ευρώπη, συγκεκριμένα, πρόκειται να δει εξεγέρσεις πολιτών τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι παγώνουν και λιμοκτονούν.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι η παγκόσμια έλλειψη τροφίμων έχει ήδη δημιουργηθεί. Γνωρίζουν επίσης ότι οι μαζικές εξεγέρσεις θα ξεκινήσουν καθώς η πείνα και η έλλειψη θα επιδεινωθούν. Έτσι, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα αντίστροφης μέτρησης στο παιχνίδι που δεν μπορεί να επαναπρογραμματιστεί.

Ως αποτέλεσμα, βιάζονται να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπινα όντα προτού οι εξεγέρσεις ξεφύγουν από τον έλεγχο και η χιονοστιβάδα ξεπερνά την ικανότητα αυτών των κυβερνήσεων να συγκρατήσουν.

Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός πίσω από τη στρατολόγηση και τον οπλισμό 87.000 νέων πρακτόρων της IRS στους οποίους λέγεται ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν «θανατηφόρα βία» εναντίον του αμερικανικού λαού.

Στη Γαλλία, το Υπουργείο Εσωτερικών προσλαμβάνει χιλιάδες «πράσινους αστυνομικούς» που θα ενωθούν με ένοπλες ταξιαρχίες για να διώξουν υποτιθέμενα «περιβαλλοντικά εγκλήματα». Ωστόσο, ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των ένοπλων κυβερνητικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Αυστραλία κ.λπ. είναι να πραγματοποιήσουν μαζικές εκτελέσεις αμάχων, καθώς ο πόλεμος των κυβερνήσεων κατά της ανθρωπότητας ξεκινάει.

Ο σκοπός τους είναι να έχουμε ένα διεστραμμένο FBI, οπλισμένους πράκτορες της IRS (οπλισμένους με μια τεράστια νέα κρύπτη πυρομαχικών και πυροβόλων όπλων), οπλισμένους πράκτορες ATF κ.λπ., είναι να έχουμε έναν ιδιωτικό στρατό που απαντά στην εκτελεστική εξουσία ενώ δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του αμερικανικού στρατού, ο οποίος δεν μπορεί νόμιμα να διεξάγει πόλεμο σε αμερικανικό έδαφος.

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες, ωστόσο, μπορούν και θα κάνουν πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού. Το κάνουν ήδη, με πράκτορες της ATF να πηγαίνουν τώρα από πόρτα σε πόρτα, απαιτώντας από τους πολίτες να παραδώσουν ανταλλακτικά όπλων που αγόρασαν νόμιμα, για παράδειγμα. Εναπόκειται στους κυβερνήτες των πολιτειών να υπερασπιστούν τους κατοίκους τους ενάντια σε αυτούς τους ομοσπονδιακούς τυράννους, και αυτό θα πυροδοτήσει περιφερειακό πόλεμο με πολιτείες που κυριολεκτικά θα πολεμήσουν με απατεώνες ομοσπονδιακούς οργανισμούς που διευθύνονται από τον Τζο Μπάιντεν.

Δημοκρατικοί, ΜΜΕ και κυβέρνηση ετοιμάζονται να ζητήσουν μαζικές εκτελέσεις όλων των χριστιανών και των συντηρητικών

Ακόμη και αυτή τη στιγμή, οι δημοκράτες, η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι όλοι οι συντηρητικοί είναι τρομοκράτες, υπονοώντας ότι όλοι αξίζουν να εξοντωθούν. Όπως γράφει ο Έβερετ Πάιπερ στους Washington Times:

Την περασμένη Τρίτη, ο σύμβουλος των Δημοκρατικών Κουρτ Μπαρντέλα αποκάλεσε όλους τους Ρεπουμπλικάνους «εγχώριο τρομοκρατικό πυρήνα». Η Τίφανι Κρος του MSNBC συμφώνησε και είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει διάκριση μεταξύ των Ρεπουμπλικανών και των «δεξιών εξτρεμιστών». Την ίδια στιγμή, ο Peter Wehner, συγγραφέας για το The Atlantic, παρομοίασε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με ένα «στιλέτο στραμμένο στο λαιμό της αμερικανικής δημοκρατίας». Όλα αυτά ενώ ο διευθυντής του FBI Christopher Wray πρόσθεσε ότι οποιοσδήποτε Αμερικανός πετάει τη σημαία του Gadsden – «Don’t Tread On Me» – είναι ύποπτος για βίαιο εξτρεμισμό.

Σας απασχολεί το γεγονός ότι μια ομάδα Δημοκρατικών που κατέχουν την εξουσία ορίζει τώρα όλους τους Ρεπουμπλικάνους ως «δεξιούς εξτρεμιστές» και ως «απειλή για την αμερικανική δημοκρατία;»

Οι Δημοκρατικοί, η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης ετοιμάζονται να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν ηθικά την «εκκαθάριση» τους από όλους τους συντηρητικούς, τους χριστιανούς, τους κατόχους όπλων, τους υποστηρικτές της ζωής και τους υποστηρικτές του Τραμπ.

Θυμηθείτε, αυτοί οι Δημοκρατικοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των δικών τους παιδιών στο όνομα του τρανσέξουαλ. Αν ακρωτηριάσουν τα παιδιά τους, τι πιστεύετε ότι θα κάνουν στους πολιτικούς τους εχθρούς; …Ειδικά αν μπορούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι οι εχθροί τους αντιπροσωπεύουν μια «απειλή για τη δημοκρατία».

Στους σκεπτικιστές που λένε αδαή πράγματα όπως, «Η εφορία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα και τα πυρομαχικά στον αμερικανικό λαό», ρωτάμε: Σε ποιον άλλον θα σχεδίαζαν να τα χρησιμοποιήσουν; Φυσικά προορίζεται για χρήση σε Αμερικανούς! Όποιος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό το απλό γεγονός μάλλον δεν πρόκειται να επιβιώσει τον επόμενο χρόνο στην Αμερική.

Άλλοι φορείς ερήμωσης του πληθυσμού επιταχύνονται

Εάν αναρωτιέστε τι μπορεί να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους γρηγορότερα από τη μαζική πείνα και τις αποτυχίες των καλλιεργειών, σκεφτείτε τα σενάρια πλέγματος . Οποιαδήποτε δυτική κυβέρνηση μπορεί να σαμποτάρει το δικό της εγχώριο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και να κατηγορήσει τους Ρώσους για «επιθέσεις στον κυβερνοχώρο».

Όταν το ηλεκτρικό δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας, το χρηματοπιστωτικό σύστημα σταματάει. Ακολουθεί χάος. Μαζικές λεηλασίες και βία στους δρόμους. Οι αστυνομικοί ξεφεύγουν. Οι πολίτες που μένουν πίσω δολοφονούνται, ληστεύονται και βιάζονται. Αυτό θα συμβεί σχεδόν σε κάθε μπλε πόλη της Αμερικής.

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από ένα σενάριο μείωσης του πλέγματος, έως και το 90% του πληθυσμού έχει πεθάνει από βία, πείνα, έκθεση ή ασθένεια. Κατανοήστε ότι η θέρμανση και ο κλιματισμός δεν θα λειτουργήσουν. Τα δημοτικά συστήματα ύδρευσης δεν θα λειτουργήσουν, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει νερό βρύσης.

Οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας δεν θα λειτουργήσουν. Εάν χρειάζεται να φορτίσετε μια ηλεκτρονική συσκευή, θα χρειαστείτε ηλιακούς συλλέκτες και μια ηλιακή γεννήτρια. Εάν θέλετε να απολαύσετε τις επικοινωνίες, θα χρειαστείτε ένα δορυφορικό τηλέφωνο ή μια δορυφορική συσκευή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου (όπως το Bivy stick από τον χορηγό μας SAT123.com).

Αν θέλετε να φάτε, θα χρειαστείτε αποθηκευμένο φαγητό. Εάν δεν θέλετε να πεθάνετε από αφυδάτωση, θα χρειαστείτε ένα φίλτρο νερού και μια πηγή νερού στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση με ασφάλεια και συχνά. Θα χρειαστείτε επίσης πολλά δοχεία για την αποθήκευση και τη μεταφορά νερού, γιατί θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο νερό από ό,τι νομίζετε.

Καταλάβετε ότι οι παγκοσμιοποιητές μόλις άρχισαν να αναπτύσσουν τα όπλα τους κατά της ανθρωπότητας . Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να απελευθερώσουν ανάλογα με τις ανάγκες, και αν δεν πάρουν το ποσοστό θανάτων που θέλουν, απλώς θα προκαλέσουν το χάος μέχρι να πεθάνουν επαρκής αριθμός δισεκατομμυρίων.

Η ανθρωπότητα θανατώνεται σαν τα βοοειδή. Όσοι δεν το δουν θα είναι από τους πρώτους που θα εξοντωθούν από αυτό. Αλλά όσοι προετοιμάζονται έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τα βγάλουν πέρα ​​από τη γενοκτονία και να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του ανθρώπινου πολιτισμού από την άλλη πλευρά.

Prime News

Back to top button