Διεθνή

Μαχμούντ Αμπάς: «Από το 1947 έως σήμερα, το Ισραήλ έχει διαπράξει 50 σφαγές σε 50 παλαιστινιακές πόλεις […], 50 σφαγές, 50 ολοκαυτώματα”! Προκαταρκτική έρευνα κατά του Αμπάς από τη σύγχρονη Γκεστάπο! 170 μέρες απεργία πείνας στα ισραηλινά κάτεργα! Εικόνα που θυμίζει τι;; ΦΩΤΟ

170 μέρες απεργία πείνας στα ισραηλινά κάτεργα !

Αφού έλαβε καταγγελία για «σχετικοποίηση του Ολοκαυτώματος» κατά του Μαχμούντ Αμπάς, η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Αυγούστου την έναρξη έρευνας για υποψίες «υποκίνησης μίσους». Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής κατηγορείται ότι έκανε αμφιλεγόμενες δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου την Τρίτη με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς. Πρώτος ένας Εβραίος ο φιλόσοφος Ροζέ Γκαροντί έκανε ανάλογες αναφορές που είπε ότι ο αριθμός θυμάτων είναι υπερεκτιμημένος. Μήπως θα διώξουν και τον Λαβρόφ που είπε ότι κι ο Χίτλερ Εβραίος ήταν;

Είναι ο εξειδικευμένος επίτροπος της δικαστικής αστυνομίας της Ομοσπονδίας που έχει ξεκινήσει την έρευνα, για την οποία σκοπεύει να ενημερώσει «σύντομα» την εισαγγελία, η οποία θα αποφασίσει εάν θα δώσει συνέχεια ή όχι, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.
Ερωτηθείς για την επίθεση πριν από πενήντα χρόνια, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου το 1972, μοιραία για 11 Ισραηλινούς και διαπράχθηκε από Παλαιστίνιο καταδρομέα, ο Μαχμούντ Αμπάς συνέκρινε την κατάσταση στα κατεχόμενα από το Ισραήλ παλαιστινιακά εδάφη με το Ολοκαύτωμα.

«Από το 1947 έως σήμερα, το Ισραήλ έχει διαπράξει 50 σφαγές σε 50 παλαιστινιακές πόλεις […], 50 σφαγές, 50 ολοκαυτώματα, και ακόμη και σήμερα, υπάρχουν θάνατοι που προκαλούνται από τον ισραηλινό στρατό καθημερινά», δήλωσε.

Η γερμανική αστυνομία στην πρωτεύουσα Βερολίνο επιβεβαίωσε σήμερα Παρασκευή τα όσα δημοσιεύει η «Bild» για την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας κατά του Παλαιστίνιου προέδρου με την υποψία «άρνησης του ναζιστικού Ολοκαυτώματος».
Και ο εβραϊκός ιστότοπος Ynet επικαλέστηκε την αστυνομία του Βερολίνου ότι η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία κατά του προέδρου Abbas, σημειώνοντας ότι η έρευνα σε αυτό το στάδιο δεν έχει ολοκληρωθεί.
Το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών απάντησε ότι ο Πρόεδρος Αμπάς, ως επίσημος εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής, απολαμβάνει ασυλίας από κάθε δίωξη επειδή έκανε τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια επίσημης πολιτικής επίσκεψης. Την Τρίτη, ο Πρόεδρος Αμπάς είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς, ότι «το Ισραήλ διέπραξε 50 Ολοκαυτώματα εναντίον των Παλαιστινίων» και αργότερα εξέδωσε μια διευκρίνιση επιβεβαιώνοντας την καταδίκη αυτού του «Ολοκαυτώματος» και ότι εξηγούσε τα δεινά των Παλαιστινίων υπό το πρίσμα των εγκλημάτων της κατοχής.

H Gaza είναι μια ανοιχτή φυλακή οι Ισραηλινές αρχές απαγορεύουν στους κατοίκους της να πάνε ακόμη και στο υπόλοιπο τμήμα που ελέγχει η Παλαιστινιακή Αρχή. Το απάνθρωπο μέτρο της διοικητικής κράτησης χωρίς κατηγορία επ΄αόριστον προκαλεί κύμα απεργιών πείνας..

170 ημέρες απεργίας πείνας του κρατουμένου υπό διοικητή κράτηση μέτρου απαγορευμένου από Διεθνές Δίκαιο χωρίς απαγγελία κατηγορίας Παλαιστίνιου Khalil Awawda.. και συνεχίζει .. εικόνες Ολοκαυτώματος;; σκελετός μόνο κόκκαλα….κρατούμενος χωρίς κατηγορία μόνο και μόνο γιατί είναι αλλοεθνής;;;

H μεγαλύτερη ύβρις για Shoah είναι η στάση των απογόνων του Ολοκαυτώματος που έχουν γίνει ως κράτος συνεργάτες και σύμμαχοι του καθεστώτος του Μπαντερισμού φιλοχιτλερισμού Αζοφισμού νεοναζιστικών Ταγμάτων στην Ουκρανία που την διοικεί ένας δικός τους!! Μόνοι τους γύρισαν σελίδα!!

Μόνοι ξαναγράφουν την ιστορία τους αντίστροφα Είναι ένας δικός τους ο Νετανιάχου κι ένας άλλος δικός τους ο Αλβέρτος Μπουρλάς που δήλωσαν ότι έκαναν το Ισραήλ το μεγαλύτερο πειραματικό εργαστήριο του κόσμου για εμβολιασμό covid19..Πρακτικές που καταδίκασε η Νυρεμβέργη!

Το Ολοκαύτωμα είναι συνυφασμένο με τις πιο μαύρες σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας. Υπερβαίνει το Ισραήλ είναι πολιτισμική κληρονομιά και παρακαταθήκη της ανθρωπότητας. Οι αντιναζιστές του Ντονμπάς που πέφτουν αγωνιζόμενοι για τα δημοκρατικά ιδεώδη είναι οι πλέον ιδανικοί του υπέρμαχοι. Κι αυτούς το Ισραήλ τους αντιμάχεται γι αυτό κι εισπράττει αντίμετρα από Ρωσία. Ισραήλ εναντίον Ισραήλ…

Το μήνυμα του Παλαιστίνιου ηγέτη ήταν προφανώς ότι κανένα κράτος κι εν προκειμένω το Ισραήλ δεν μπορεί να ξεπλένει τα σύγχρονα εγκλήματα του με βάση ένα ένδοξο μέρος της Ιστορίας του!

dimpenews.com

Back to top button