breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι συνέπειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού

Μαρτυρίες από τραυματίες με σοβαρές παρενέργειες και ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους…

Εάν εσείς ή κάποιος που αγαπάτε, εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε τους κινδύνους του σκευάσματος κατά του κορωνοϊού, παρακολουθήστε το βίντεο «MRNA ‘Vaccine’ Genocide 2021-2022: Μαρτυρίες από τα θύματα και το ιατρικό προσωπικό». Άσχετα με το αν καταλαβαίνετε ήδη καλά τους κινδύνους, σίγουρα θα ωφεληθείτε παρακολουθώντας το τι ακριβώς κάνουν αυτές οι ενέσεις.

Οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχουμε άμεση επαφή με άτομα που έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από τα εμβόλια. Τα βίντεο που ετοιμάζονται από όλο τον κόσμο, βοηθούν τον καθένα μας να καταλάβει πόσο πραγματικά ηθικά κατακριτέα είναι αυτά τα σκευάσματα.

Έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες και έχουν κάνει εκατομμύρια άλλους ανάπηρους. Παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο και μοιραστείτε το με όλους όσους γνωρίζετε.

Αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Οι εικόνες είναι σκληρές και συναισθηματικά ενοχλητικές. Ωστόσο, πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα με μάτια ορθάνοιχτα. Τα θύματα αυτών των πειραματικών ενέσεων μεταφοράς γονιδίων αξίζουν να τα δούμε, για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα το κακόβουλο βιολογικό όπλο που έχει εξαπολυθεί στους ανήμπορους αυτού του πλανήτη.

Το Μεγάλο Ψέμα

Στις αρχές του 2021, η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, μεταξύ πολλών άλλων, προέτρεψε δημόσια όλους να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID, το οποίο υποσχέθηκε ότι ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό». Καλούμαστε να σώσουμε τους γείτονές μας, την οικογένειά μας, «και ο εμβολιασμός είναι πραγματικά μια επέκταση της αγάπης μας προς εκείνους», επέμενε να λέει η Χάρις. Μη ξεχνάμε και στην Ελλάδα πως χαρακτήριζαν τα επίσημα χείλη της πολιτείας, του ανθρώπους που δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. Μη ξεχνάμε πως ακόμα και τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν επιστρέψει στις δουλειές του για το λόγο αυτό.

Στην καλύτερη περίπτωση, την είχαν παραπληροφορήσει. Στη χειρότερη, είπε ψέματα. Το γεγονός είναι ότι το εμβόλιο κατά του COVID είναι το πιο επικίνδυνο φάρμακο στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής και αυτοί οι κίνδυνοι είχαν προβλεφθεί από πολλούς σεβαστούς και καλά εκπαιδευμένους γιατρούς και επιστήμονες. Οι φωνές τους όμως  λογοκρίθηκαν — σε ορισμένες περιπτώσεις υπό την καθοδήγηση της ίδιας της διοίκησης του Λευκού Οίκου, αλλά και των περισσότερων κυβερνήσεων του κόσμου.

Τα θύματα του εμβολίου αξίζουν την αναγνώριση

Ο αγώνας των θυμάτων, ο πόνος τους, ο θάνατός τους αξίζει να αναγνωριστούν γι’ αυτό που είναι – το αποτέλεσμα της ιατρικής αδικίας, της ρυθμιστικής διαφθοράς και της κοινωνικής παραφροσύνης του «μαζικού σχηματισμού της ψύχωσης» που καθοδηγείται από την εκφοβισμό των μέσων ενημέρωσης και τα ξεκάθαρα ψέματα που υποστηρίζουν τη στροφή προς την παγκόσμια τυραννία και δουλεία.

Διασημότητες, πολιτικοί, στελέχη υγειονομικών πρακτορείων, παρουσιαστές ειδήσεων, γιατροί, νοσοκόμες, ακαδημαϊκοί και αναρίθμητοι άλλοι πίεσαν, ντρόπιασαν και απείλησαν όσους περισσότερους μπορούσαν για να τους εξαπατήσουν και να τους φτάσουν στην απόγνωση, και όλοι πρέπει τώρα να δουν ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών και πώς εκατομμύρια ανυποψίαστοι άτομα σε όλο τον κόσμο έχουν υποφέρει.

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο βίντεο που θα δείτε και ένα κοινό γνώρισμα που αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι η συνεπής εξαπάτηση και κοροϊδία από την ιατρική κοινότητα.

Ακόμη και σε περιπτώσεις όπου οι γιατροί υποψιάζονται τραυματισμό από το εμβόλιο, εξακολουθούν να μην γνωρίζουν πώς προκαλούνται τα συμπτώματα ή, ακόμη πιο σημαντικό, πώς να τα αντιμετωπίσουν. Έτσι, απλώς στέλνουν τα θύματα στο σπίτι ή τα παραπέμπουν σε άλλους ειδικούς των οποίων οι γνώσεις είναι εξίσου ελλιπείς. Οι επιτυχημένες θεραπείες φαίνεται να είναι εξαιρετικά σπάνιες, γεγονός που κάνει απλά τα πράγματα χειρότερα.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο:

Οι ένοχοι πρέπει να λογοδοτήσουν

Σε ένα ακόμα σύντομο βίντεο, ο Γκρεγκ Ρις, ο οποίος δημιούργησε το ντοκιμαντέρ “Η Γενοκτονία του Covid”, μοιράζεται τους λόγους για τους οποίους το έκανε. «Θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο», λέει, αναφερόμενος στην παγκοσμιοποίηση και στους σχεδιαστές, αν όχι, στους πραγματικούς ενορχηστρωτές, αυτής της ιατρικής γενοκτονίας.

Δείτε εδώ το βίντεο του Ρις:

Παγκόσμια καμπάνια για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους τραυματισμούς και τους θανάτους

Σιγά-σιγά, δειλά-δειλά, άνθρωποι από όλες τις μεριές του πλανήτη, ξεκινούν τον αγώνα για να ανακουφίσουν την κατάσταση των θυμάτων από τον κορωνοϊό και για να ανακουφίσουν ίσως και οι ίδιοι τις ψυχές τους, βλέποντας κάποιον δικό τους άνθρωπο να χάνεται. Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μια παγκόσμια διαδικτυακή καμπάνια για την ευαισθητοποίηση του κόσμου, με σκοπό να σπάσει η σιωπή, σχετικά με τους τραυματισμούς από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Οι ιδρυτές της καμπάνιας, #CanWeTalkAboutI, ενθαρρύνουν τους ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί από το εμβόλιο να μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες όπου μπορούν. Όπως αναφέρει το The Defender, 1  «Η εκστρατεία επιδιώκει επίσης να βοηθήσει άτομα που τραυματίστηκαν από το δίκτυο της συνωμοσίας των εμβολίων και να παράσχει πόρους και πληροφορίες στις χώρες, τις πολιτείες και τις κοινότητες τους».

Για να συμμετάσχετε, δημοσιεύστε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, με το δεξί σας μανίκι σηκωμένο και για να δείξετε ότι έχετε κάνει το εμβόλιο, στο δίκτυο κοινωνικών μέσων σας με το hashtag #CanWeTalkAboutIt, μαζί με μια σύντομη περιγραφή του τραυματισμού που βιώσατε. Η Aνιέσκα Γουίλσον, μία από τα ηγετικά μέλη της εκστρατείας, είπε στο The Defender: 2

«Αν πάρετε ένα χάπι για τον πονοκέφαλο και δείτε ότι υπάρχει μια παρενέργεια που κάνει το δέρμα σας μπλε, τότε προφανώς θα μπορούσατε να πείτε “εντάξει, μπορεί να οφείλεται σε αυτό, σωστά;” Αλλά όταν πρόκειται για εμβόλια, δεν μπορείτε πραγματικά να μιλήσετε για αυτά τα πράγματα.

Όλοι ακούσαμε και ξέραμε ότι η κυκλοφορία [των εμβολίων για τον COVID] έγινε πολύ γρήγορα και θα βλέπαμε μεγάλη ζημιά από αυτά τα εμβόλια. Αλλά οι άνθρωποι ήταν πραγματικά φοβισμένοι, και περισσότερο απ’ ολα φοβόντουσαν μην στιγματιστούν, μην τους πουν συνωμοσιολόγους και άλλα τέτοια.

Όλοι ξέραμε επίσης ότι τα μέσα ενημέρωσης φίμωσαν την αλήθεια. Από την αρχή. Σε πολλούς ανθρώπους αρνήθηκαν ότι επρόκειτο για τραυματισμούς από εμβόλια [αλλά] βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια να συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Σκέφτηκα, λοιπόν, πρέπει να κάνουμε κάτι, πρέπει να αρχίσουμε να ενημερώνουμε τους ανθρώπους ότι αυτά είναι στην πραγματικότητα επικίνδυνα εμβόλια.

Δεν υπάρχει ασθένεια στον κόσμο [για την οποία δεν μπορείς να μιλήσεις]… μπορείς να μιλήσεις για καρκίνο, μπορείς να μιλήσεις για οποιοδήποτε είδος ασθένειας εκεί έξω, αλλά όχι αυτό. Έχουμε επιστήμονες που είναι πρόθυμοι να κάνουν έρευνα για αυτό που συμβαίνει, επιστήμονες από μεγάλα ιδρύματα, και απλώς αγνοούν ή τους χαρακτηρίζουν ως τρελούς.

Γιατί τα ΜΜΕ σιωπούν; Γιατί δεν το συζητάμε αυτό δημόσια; Ποτέ δεν υπήρξε φάρμακο στην ιστορία που να είχε τόσες πολλές παρενέργειες και κανείς να μην μιλά για αυτό.

Σκέφτηκα ότι τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο, πρέπει να κάνουμε μια εκστρατεία που θα αρχίσει να σπάει τη σιωπή γύρω από αυτό το θέμα γιατί ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει. Δεν θέλουμε να υποφέρει άλλο ο κόσμος, από τη στιγμή που ετοιμάζουν νέα εμβόλια πάνω σε νέες μυστήριες ασθένειες».

Οι στατιστικές αναπηρίας και θανάτων λένε την πραγματική ιστορία

 

Εκτός από τις πολλές χιλιάδες προσωπικές ιστορίες που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια ποικιλία στατιστικών στοιχείων υποστηρίζει επίσης τις κοινοποιημένες εμπειρίες:

 Αυξήθηκαν οι νοσηλείες —  Τον Ιανουάριο του 2022, η Ένωση Νοσοκομείων της Ιντιάνα ανέφερε ότι τα νοσοκομεία της Ιντιάνα έβλεπαν μια δραματική αύξηση τόσο στους θανάτους όσο και στις νοσηλείες για μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων. 3  Όχι μόνο ο αριθμός των νοσηλειών στην Ιντιάνα είναι υψηλότερος από ό,τι πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID το 2021, αλλά είναι ο υψηλότερος που έχει σημειωθεί εδώ και πέντε χρόνια. 4  Εν τω μεταξύ, οι ημερήσιοι θάνατοι από COVID-19 είναι λιγότεροι από τους μισούς από εκείνους του 2020.

 Οι αξιώσεις για συντάξεις αναπηρίας έχουν αυξηθεί  Για παράδειγμα, η OneAmerica, μια εθνική εταιρεία αμοιβαίας ασφάλισης ζωής με έδρα την Ινδιανάπολη, αναφέρει μια αύξηση των αξιώσεων για συντάξεις αναπηρίας. Αρχικά, υπήρξε άνοδος στις αιτήσεις βραχυπρόθεσμης αναπηρίας, αλλά σύντομα ξεπεράστηκαν από αιτήσεις για μακροχρόνιες αναπηρίες. Η εταιρεία αναμένει ότι η αύξηση των απαιτήσεων θα τους κοστίσει πολύ περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, μια απροσδόκητη δαπάνη που θα μετακυλίεται στους εργοδότες που αγοράζουν ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. 5

 Το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) εκτοξεύεται —  Ένα σπάνιο ιατρικό φαινόμενο που ονομαζόταν SADS, θεωρείται υπεύθυνο για θανάτους σε κατά τα άλλα υγιείς ενήλικες, σε κάτι που φαίνεται να είναι μια σαφής προσπάθεια συγκάλυψης της πραγματικότητας των θανάτων από το εμβόλιο κατά του COVID. 6 , 7

 Μερικοί από τους πιο υγιείς ανθρώπους στον κόσμο πεθαίνουν χωρίς ευδιάκριτη αιτία  Μια ανάλυση 8  αιφνίδιων θανάτων αθλητών μεταξύ 1980 και 2006 στις ΗΠΑ βρήκε ότι ο ετήσιος μέσος όρος ήταν 69. Τα δεδομένα 9  που συγκεντρώθηκαν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή έθεσαν αυτόν τον ετήσιο μέσο όρο σε 29, σε όλα τα αθλήματα.

Εν τω μεταξύ, μόνο από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022 — δηλαδή μέσα σε 18 μήνες — τουλάχιστον 1.204 αθλητές υπέστησαν καρδιακή ανακοπή ή κατάρρευση και 804 πέθαναν, οι περισσότεροι μέσα στα γήπεδα. 10  Μεταξύ των αθλητών της FIFA ο αιφνίδιος θάνατος αυξήθηκε κατά 420% το 2021. 11  Ιστορικά, περίπου πέντε ποδοσφαιριστές πέθαιναν ενώ έπαιζαν κάθε χρόνο. Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Νοεμβρίου 2021, 21 παίκτες της FIFA πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο.

 Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες αυξάνεται —  Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες κατά το χρόνο είναι το πιο αξιόπιστο μέτρο από το οποίο μπορούμε να ανιχνεύσουμε αληθινά καταστροφικά γεγονότα και η θνησιμότητα από κάθε αιτία άρχισε να αυξάνεται σε όλο τον κόσμο ΜΕΤΑ την κυκλοφορία των σκευασμάτων για τον COVID. Αυτές οι αυξήσεις συσχετίζονται επίσης με το ποσοστό των κρουσμάτων COVID σε μια χώρα. 12 , 13 , 14

Για παράδειγμα, η OneAmerica ανέφερε ότι το ποσοστό θνησιμότητας των Αμερικανών που βρίσκονται σε ηλικία εργασίας (18 έως 64 ετών), το τρίτο τρίμηνο του 2021, ήταν 40% υψηλότερο από τα προπανδημικά επίπεδα 15  – μια αύξηση ποσοστού που είναι εντελώς ανήκουστη. Άλλες πηγές αναφέρουν παρόμοιες αυξήσεις, όπως:

 Η Ρυθμιστική και Αναπτυξιακή Αρχή Ασφαλίσεων της Ινδίας ανέφερε αύξηση 41% στις αιτήσεις θανάτου το 2021 16

 Η πόλη του Φοίνιξ της Αριζόνα ανέφερε αύξηση 100% στο ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των εργαζομένων της πόλης το 2021, σε σύγκριση με τον μέσο όρο 10 ετών 17

 Στοιχεία από τη δημόσια εταιρεία γραφείων τελετών Carriage Services ανέφεραν αύξηση 28% στις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2020 18 , 19 , 20

 Τα πιστοποιητικά  θανάτου του Lincoln National αυξήθηκαν κατά 54% το τέταρτο τρίμηνο του 2021, σε σύγκριση με το 2019 21

 Τα στοιχεία υπερβολικής θνησιμότητας στην Ευρώπη δείχνουν επίσης ότι οι νεότεροι πεθαίνουν πιο γρήγορα από τους ηλικιωμένους και τα παιδιά κάτω των 14 ετών πέθαναν πιο συχνά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, σε σύγκριση με το πρώτο 22

Εάν τραυματιστείτε, τι ακολουθεί;

Εάν έχετε τραυματιστεί από το εμβόλιο για τον COVID, πρώτα και κύρια, μην κάνετε καμία άλλη δόση από αυτές που χαρακτηρίζουν ως αναμνηστικές, άλλο εμβόλιο γονιδιακής θεραπείας mRNA ή κανονικό εμβόλιο. Το ίδιο ισχύει για όποιον έχει κάνει ένα ή περισσότερα εμβόλια για τον COVID και είχε την καλή τύχη να μην αντιμετωπίσει εξουθενωτικές παρενέργειες.

Η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί μακροπρόθεσμα, επομένως μην κάνετε άλλες ενέσεις. Όσον αφορά τη θεραπεία, εξακολουθούν να μην υπάρχουν πολλοί γιατροί που να ξέρουν τι να κάνουν, αν και στο μέλλον είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν πολλοί γιατροί που θα ειδικευθούν στο πως να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειες από τα εμβόλια.

Κάποιοι γιατροί που άρχισαν να αντιμετωπίζουν σοβαρά τη θεραπεία των τραυματισμών από εμβόλια κατά του COVID, είναι η δρ Μισέλ Πέρο ( DrMichellePerro.com ), και ο Δρ Πιέρ Κόρι ( DrPierreKory.com ).

Στρατηγικές για την εξάλειψη της πρωτεΐνης ακίδας

Τόσο η Πέρο όσο και ο Κόρι συμφωνούν ότι η εξάλειψη της πρωτεΐνης ακίδας που παράγει τώρα συνεχώς το σώμα σας είναι πρωταρχικό καθήκον. Το προτιμώμενο φάρμακο της Πέρο, είναι η υδροξυχλωροκίνη, ενώ ο Κόρι χρησιμοποιεί συνήθως ιβερμεκτίνη. Και τα δύο αυτά φάρμακα συνδέονται και έτσι διευκολύνουν την απομάκρυνση της πρωτεΐνης ακίδας.

Ο Kόρι πιστεύει επίσης ότι μπορεί να υπάρχουν τρόποι για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να του επιτρέψετε να υποβαθμίσει και τελικά να αφαιρέσει την ακίδα από τα κύτταρά σας με φυσικό τρόπο, με την πάροδο του χρόνου. Μία από τις στρατηγικές που προτείνει για αυτό είναι το  TRE (time limited eating eating) , το οποίο διεγείρει την  αυτοφαγία , μια φυσική διαδικασία καθαρισμού που εξαλείφει τις κατεστραμμένες, λανθασμένες και τοξικές πρωτεΐνες. Μια άλλη στρατηγική που μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα θα ήταν η θεραπεία σε σάουνα.

Στρατηγικές για την ενίσχυση της ανοσοποιητικής λειτουργίας και την καταστολή της φλεγμονής

Η φλεγμονή και η μειωμένη ανοσοποιητική λειτουργία πρέπει επίσης να αντιμετωπίζονται στους περισσότερους ασθενείς που έχουν τραυματιστεί από το εμβόλιο. Τα διορθωτικά μέτρα στην εργαλειοθήκη της Πέρο, περιλαμβάνουν:

Epoch Times Photo

Ως μέλος της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), ο Κόρι βοήθησε στην ανάπτυξη του πρωτοκόλλου θεραπείας μετά τον εμβολιασμό, που ονομάζεται  I-RECOVER. Εφόσον το πρωτόκολλο ενημερώνεται συνεχώς καθώς γίνονται διαθέσιμα περισσότερα δεδομένα, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση απευθείας από τον ιστότοπο του FLCCC στη διεύθυνση covid19criticalcare.com 23.

Άλλες χρήσιμες θεραπείες

Άλλες θεραπείες που μπορεί να είναι χρήσιμες για παρενέργειες και τραυματισμούς από τα εμβόλια κατά του COVID περιλαμβάνουν:

  • Θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο, ειδικά σε περιπτώσεις που υπήρξε κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, αυτοάνοσα νοσήματα και/ή νευροεκφυλιστικές διαταραχές. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στην ενότητα «Υπερβαρική θεραπεία — Μια πολύ ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενη μέθοδος θεραπείας».
  • Φαρμακευτικής ποιότητας μπλε του μεθυλενίου, που βελτιώνει τη μιτοχονδριακή αναπνοή και βοηθά στην επισκευή των μιτοχονδρίων. 15 έως 20 χιλιοστόγραμμα την ημέρα, θα μπορούσαν ενδεχομένως να βοηθήσουν πολύ σε ενοχλητικές παρενέργειες από τις οποίες υποφέρουν πολλοί μετά τον εμβολιασμό. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο σε οξέα εγκεφαλικά επεισόδια. Η κύρια αντένδειξη είναι εάν έχετε ανεπάρκεια G6PD (κληρονομική γενετική πάθηση), οπότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε καθόλου μπλε του μεθυλενίου.
  • Χρήση υπέρυθρου φωτός, καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή μελατονίνης στα μιτοχόνδριά σας 24  όπου τη χρειάζεστε περισσότερο. Καθαρίζοντας τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου, βοηθά επίσης στη βελτίωση της λειτουργίας και της επιδιόρθωσης των μιτοχονδρίων. Το φυσικό ηλιακό φως είναι 54,3% υπέρυθρη ακτινοβολία, 25  επομένως αυτή η θεραπεία είναι διαθέσιμη δωρεάν.
Πηγές και Αναφορές
Back to top button