Ελλάδα

Φiλε εμβoλιασμεvε, διαβασε kατι πoυ σε αφoρα…

Μετά την ελαφριά ή και βαριά ασθένειά σας (από τον ιό σας) είσαστε όλοι χαρούμενοι.Λέτε σε όλους τους τόνους «ευτυχώς που το είχα κάνει, γιατί αλλιώς θα είχα πεθάνει»….

Η πραγματικότητα είναι η εξής:

1. Σε οδήγησαν στο τσίμπημα με αυτό που ονόμασαν «ελευθερία». Φώναξες «επιτέλους ελεύθερος». Τώρα είμαι ελεύθερος από τον φόβο του κορονοϊού. Δεν κινδυνεύω πλέον να αρρωστήσω.

2. Μετά άρχισες να αρρωσταίνεις. Επειδή σου ήταν δύσκολο να αποδεχτείς το λάθος σου, σε έπεισαν ότι «θα αρρωσταίνεις αλλά όχι βαριά». Μάλιστα σου είπαν ότι οι εντατικές ήταν γεμάτες ανεμβολίαστους.

* Σεπτέμβριος 2021: εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ είναι μόνο το 10%

3. Όταν πήρες και τις επόμενες δόσεις σου (έφτασες 3η και 4η) διαπίστωσες ότι και πάλι σε κορόϊδεψαν. Οι αριθμοί των πλήρως εμβολιασμένων – διασωληνομένων αυξάνονται τώρα δραματικά. Στις 9 Ιουλίου 2022 έφτασαν το 64%.

Είναι φανερό πλέον ότι όσο πληθαίνουν οι δόσεις τόσο γεμίζουν οι ΜΕΘ.

Τώρα σου είπαν ότι φταίνε οι νέες μεταλλάξεις  (Ο,Π,Ρ, Κένταυρος, Τίγρης, Ελέφαντας κλπ φαιδρά και ωραία).

4. Εσύ εξακολουθείς να μη θέλεις να δεις γύρω σου. Δεν βλέπεις ότι ανεμβολίαστοι φίλοι σου συνήθως δεν αρρωσταίνουν και αν αρρωστήσουν έχουν πιο ήπια συμπτώματα από εσένα.

 Αρνείσαι να δεις ότι ο ίδιος ο ΕΟΔΥ αρνείται να σε ενημερώσει για τον αριθμό των ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ (απλά γιατί δεν υπάρχουν).

 Πιστεύεις ακόμα ότι υπάρχουν θάνατοι από κορονοϊό αρνούμενος να δεις ότι ουδείς πέθανε εκτός διασωλήνωσης. Αρνείσαι να δεις ότι υπάρχουν πολλοί που με δική τους ευθύνη αρνήθηκαν νοσηλεία και διασωλήνωση και ουδείς εξ αυτών πέθανε στο σπίτι του. Ένα από τα εκατοντάδες παραδείγματα.

Αμβρόσιος Καλαβρύτων: Υπερήλικας και με προβλήματα υγείας. Του πρότειναν νοσηλεία. Αρνήθηκε και έφυγε. Ζει και βασιλεύει!

5. Τώρα που διαπιστώνεις ότι τελικά η μεγάλη πλειοψηφία των «ξαφνικά αποθανόντων» είναι πλήρως εμβολιασμένοι, είμαι έτοιμος να ακούσω το επόμενο επιχείρημα. Θα στο πουν και εσύ και πάλι θα το καταπιείς αμάσητο.

«Όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε. Αλλά ο θάνατος του ανεμβολίαστου είναι πιο επώδυνος και οδυνηρός από αυτόν του εμβολιασμένου»!

* Ο Τσιόρδας άλλωστε ήδη μίλησε για «ποιοτική μετάβαση στον θάνατο»

** Τελικά πια ελευθερία απολαμβάνετε όταν οι περισσότεροι από εσάς έχει περάσει δεκαήμερα κλειδωμένοι στα σπίτια σας και με 39 ή 40 πυρετό μέσα στο καλοκαίρι;

ΥΓ: Στόχος της ανάρτησης δεν είναι η πρόκληση τρόμου θανάτου, αλλά η ελπίδα μήπως κάποιοι συνέλθουν και δεν πάνε εθελοντές με επόμενες δόσεις! 


πηγη

Back to top button