breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έχασαν τα μωρά τους, το 44% των εγκύων γυναικών …

 

Πάνω από το 40 τοις εκατό των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στις δοκιμές εμ2ολίου με mRNA της Pfiz@r για τον COVID19 υπέστησαν αποβολές, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της Pfizer, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με δικαστική απόφαση.

Παρόλα αυτά, η Pfizer και οι κυβέρνησεις, το FDA και το CDC επέμειναν ψευδώς, ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες.

Αυτα δεν θα τα μαθαίναμε ποτέ, χωρίς την απόφαση της δίκης του Ιανουαρίου, όπου ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman της Βόρειας Περιφέρειας του Τέξας, διέταξε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να δημοσιοποιήσει 12.000 έγγραφα και στη συνέχεια 55.000 σελίδες το μήνα έως ότου δημοσιοποιηθούν όλα τα έγγραφα, συνολικά περισσότερα από 300.000. σελίδες.

Δοκιμαστικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο αποκάλυψαν ότι η Pfizer έπρεπε να προσλάβει 1.800 επιπλέον υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης το πρώτο εξάμηνο του 2021 για να αντιμετωπίσει τη «μεγάλη αύξηση» των ανεπιθύμητων ενεργειών στο εμβόλιο της για τον COVID.

Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 έγινε διαθέσιμο βάσει της Εξουσιοδότησης Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στις 11 Δεκεμβρίου 2020 απο την κυβέρνηση Τραμπ στα πλαίσια του Operation Warp Speed.

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, η εταιρεία έβλεπε τόσα πολλά αρνητικά σήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων και θηλαζουσών μητέρων,  που έπρεπε να προσλάβει αμέσως 600 υπαλλήλους για την επεξεργασία των δεδομένων τους.

Μια παρτίδα εγγράφων που κυκλοφόρησαν στα τέλη Ιουλίου έδειξε ότι το 44 τοις εκατό των γυναικών που ήταν έγκυες κατά τη διάρκεια των δοκιμών ασφαλείας του εμβολίου υπέστησαν αποβολές, αποκάλυψε η φεμινίστρια συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ Naomi Wolf στο podcast του War Room του Steve Bannon.

Η Wolf είπε ότι η αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών που έδειχνε αποβολές ήταν στις 13 Μαρτίου 2021 και ο FDA έλαβε την αναφορά την 1η Απριλίου 2021.

Ως εκ τούτου, ο FDA είχε αυτά τα δεδομένα πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο και αντί να σημάνει συναγερμό, μαζί με το CDC, προχώρησαν και μαλιστα συνέστησαν τις πειραματικές ενέσεις για τις μέλλουσες μητέρες!

«Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, ο FDA έλαβε αυτήν την αναφορά ότι από τις 50 έγκυες γυναίκες, οι 22 από αυτές έχασαν τα μωρά τους και δεν είπαν τίποτα», είπε η Wolf. «Έτσι, ο FDA γνώριζε το τρομακτικό ποσοστό εμβρυϊκού θανάτου στις αρχές Απριλίου 2021 και το απέκρυψε».

Το CDC, μόλις και τον περασμένο μήνα, συνιστούσε ακόμα τα πειραματικά εμβόλια mRNA για έγκυες και θηλάζουσες.

«Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 συνιστάται επίσης για όλα τα άτομα 6 μηνών και άνω. Αυτό περιλαμβάνει έγκυες, που θηλάζουν, ή που προσπαθούν να μείνουν έγκυες τώρα ή στο μέλλον», αυτό ισχυρίζεται το CDC σε ανάρτηση του Ιουλίου 2022 στον ιστότοπό του.  «Το CDC συνιστά επίσης εμβόλια κατά του COVID-19 για βρέφη 6 μηνών και άνω, τα οποία η μητέρα τους εμβολιάστηκε ή είχε λοίμωξη από COVID-19 πριν ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

«Η Pfizer σημειώνει τις αποβολές ως σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες με μέτρια ή σοβαρή τοξικότητα», εξήγησε η Wolf. «Ωστόσο, όλα αυτά επανακατηγοριοποιήθηκαν, από την Pfizer, στα εσωτερικά έγγραφα στην κατηγορία των ανεπιθύμητων ενεργειών (ως «ανακτήθηκαν» ή «επιλύθηκαν»).

Η Wolf σημείωσε ότι τα δεδομένα των δοκιμών της Pfizer σχετίζονται με τη μαζική αύξηση των αποβολών που παρατηρείται παγκοσμίως από την κυκλοφορία του εμβολίου.

«Αν κάνετε παρέκταση, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε όλες τις έγκυες γυναίκες που υποβάλλονται στο εμβόλιο, θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό που βλέπουμε τώρα για τον για το τεράστιο ποσοστό αμβλώσεων. Αύξηση 200% των θανάτων νεογνών ή των αυθόρμητων αμβλώσεων και των αποβολών στη Σκωτία», είπε, προσθέτοντας, «86 μωρά πέθαναν στο Οντάριο όταν είχαν συνήθως πέντε ή έξι [ανά τρίμηνο] και στο Ισραήλ, είχαν αύξηση 34 τοις εκατό των αυθόρμητων αμβλώσεων».

 

Πηγή

attikanea

Back to top button