breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ιστορική απόφαση της κυβέρνησης της Δανίας μετά τις χιλιάδες παρενέργειες

Η Δανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τον εμβολιασμό κατά Covid-19 των νέων κάτω των 18

 

Η Δανία απαγορεύει στο σύνολο του πληθυσμού των ατόμων κάτω των 18 ετών να κάνουν εμβόλιο κατά του Covid-19 και είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που προβαίνει σε αυτή την απαγόρευση!

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Δανίας ανακοίνωσε ότι «οι νέοι κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να εμβολιάζονται με τα εμβόλια κατά του Covid-19 εκτός αν υπάρχει ιατρική γνωμοδότηση που να επιβάλλει το αντίθετο»!

Η απόφαση έρχεται μετά τις επιβεβαιωμένες παρενέργειες που είχαν στην χώρα τα εμβόλια, ενώ είναι η πρώτη χώρα που τον Απρίλιο σταμάτησε το πρόγραμμα εμβολιασμών με την δικαιολογία ότι «Έχει εμβολιαστεί το 82% του πληθυσμού και μπαίνει άνοιξη», αλλά αυτό κατά πόσον είναι αλήθεια;

Γιατί η αλήθεια είναι ότι στην Δανία κτύπησαν «καμπάνες» όχι απλά «καμπανάκια» από τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του Covid-19!

Διαβάστε σχετικά εδώ και εδώ.

Και βέβαια η Δανία δεν είναι καμία χώρα σαν την… Ελλάδα που δεν έχει επίσημο παρατηρητήριο παρενεργειών των εμβολίων.

Η απόφαση για την κατάργηση του εμβολιασμού στις ηλικίες κάτω των 18 ετών σημαίνει ότι περιορίζουν το ρίσκο με τις ανεπιθύμητες ενέργειες και αναγνωρίζουν την επικινδυνότητα των εμβολιασμών. Δεν το κάνουν για λόγους οικονομίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δανίας, παρακάτω.

Καλά θα κάνουν να την διαβάσουν οι Έλληνες γονείς που έπαιρναν από το χέρι τα μικρά παιδιά τους και τους κάρφωναν τις σύριγγες των εμβολίων κατά του Covid-19.

Σε όλα τα παιδιά, από μικρά μέχρι και πριν την ενηλικίωσή τους γιατί έτσι τους έλεγαν οι κυβερνητικοί και τα τηλεοπτικά δίκτυα και φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες που «ανακάλυπταν» παιδιά μηνών ή 2,3,4 ή 5 ετών να «πεθαίνουν» από Covid-19.

Και βέβαια κανένας εισαγγελέας δεν σχολήθηκε με αυτό…

Η ανακοίνωση:

«Θέμα: Εμβολιασμός παιδιών και νέων κάτω των 18 ετών

Τα παιδιά και οι νέοι πολύ σπάνια αρρωσταίνουν σοβαρά από τον Covid-19 με την παραλλαγή omikron.

Επομένως, από την 1η Ιουλίου 2022 δεν θα είναι πλέον δυνατό για παιδιά και νέους κάτω των 18 ετών να κάνουν την 1η δόση και από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 δεν θα είναι πλέον δυνατό να κάνουν τη 2η.

Αρκετά παιδιά με ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο σοβαρής πάθησης θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού, μετά από ατομική αξιολόγηση από γιατρό».

Έτσι, η Δανία γίνεται η πρώτη χώρα που ουσιαστικά απαγορεύει τον εμβολιασμό για τους νέους.

pronews

Back to top button