breaking newsΕλλάδα

Μεvτβέvτεφ: Ας μnv ξεxvάμε oτι και η Eυρωπαϊκn Evωσn έxει εργoστάσια πυρnvικnς εvέργειας….

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Μεντβέντεφ απείλησε τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ εργοστάσια της Ε.Ε….

Ο Ζελένσκι θα δικαστεί ή…

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απηύθυνε προκαλυμμένη προειδοποίηση σήμερα προς τους δυτικούς συμμάχους της Ουκρανίας.

Η Ουκρανία έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι βομβαρδίζει ουκρανικές πόλεις από την τοποθεσία αυτή, γνωρίζοντας ότι οι ουκρανικές δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να διακινδυνεύσουν να ανταποδώσουν τα πυρά. Υποστηρίζει ότι η Μόσχα έχει η ίδια βομβαρδίσει την περιοχή ενώ κατηγορεί την Ουκρανία.

Η Ρωσία δηλώνει ότι είναι η Ουκρανία που έχει βομβαρδίσει τις εγκαταστάσεις.

«Αυτοί (το Κίεβο και οι σύμμαχοί του) λένε ότι είναι η Ρωσία. Αυτό προφανώς είναι 100% ανοησίες, ακόμα και για το ανόητο ρωσοφοβικό κοινό», έγραψε σε ανάρτηση στο Telegram ο Μεντβέντεφ, που τώρα είναι αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

«Λένε ότι συμβαίνει εντελώς τυχαία, σαν να λένε ‘δεν το θέλαμε’», πρόσθεσε.

«Τι μπορώ να πω; Ας μην ξεχνάμε ότι και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας. Και εκεί μπορούν επίσης να συμβούν ατυχήματα».

Παράλληλα, όπως επιβεβαιώνει και η Γραμματεία του Αναπληρωτή Προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο TASS, ο ίδιος, σχολιάζοντας την μοίρα που θα έχει ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είπε:

«Ένα δικαστήριο ή επιστροφή σε μια κωμική παράσταση σε δεύτερους ρόλους».

 

πηγη

Back to top button