breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

”Ξαφνικιτιδα”-Γιατί οι γιατροί δεν “βλέπουν” ..!!

 

Οι συνεντεύξεις μου με τους Ryan Cole, Deb Conrad και Gina Doane:

Θέλετε να μάθετε γιατί κανείς δεν βλέπει θανάτους από το εμβόλιο; Είναι επειδή δεν ψάχνουν!

Α, καλά! Αυτές οι δύο συνεντεύξεις 90 λεπτών θα το εξηγήσουν λεπτομερώς.

Steve Kirsch
Aug. 14

Περίληψη των κυριότερων σημείων

Οι ιατροδικαστές δεν αξιολογούν ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν θάνατο επειδή δεν κάνουν τα κατάλληλα τεστ. Δεν παραγγέλνουν τα τεστ διότι δεν θέλουν να ξέρουν.

Ούτε το CDC  ζητά να γίνουν αυτές οι δοκιμές. Δεν θέλουν να ξέρουν.

Τα μέλη της οικογένειας θα μπορούσαν να ζητήσουν να γίνουν οι εξετάσεις στα δείγματα ιστών όσων έχουν πεθάνει. Ούτε αυτοί θέλουν να μάθουν την αλήθεια (είναι πολύ οδυνηρό).

Οι γιατροί ξέρουν ότι το εμβόλιο σκότωσε ανθρώπους, αλλά δεν θα το γράψουν στο πιστοποιητικό θανάτου γιατί δεν θέλουν να απολυθούν, να χάσουν τα νοσοκομειακά προνόμιά τους και να χάσουν την άδειά τους για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος. Σώπασαν κι αυτοί λοιπόν.

Ακολουθούν δύο βίντεο που παρέχουν στοιχεία με μεγάλη λεπτομέρεια για όλη αυτή τη διαφθορά. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ  ΑΥΤΟ.

Τα τεστ για να αξιολογήσουν εάν ένας θάνατος προκλήθηκε από το εμβόλιο για τον COVID

Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτής της ανάρτησης για όποιον κάνει ιατρικές εξετάσεις και αυτοψίες: πώς να κάνετε αυτοψία σε έναν ασθενή που πέθανε εντός 6 μηνών από τον εμβολιασμό (σας εγγυώμαι ότι το εμβόλιο μπορεί να σας σκοτώσει ακόμη και ένα χρόνο μετά τον εμβολιασμό. Το έχω δει αυτό).

Το CDC θα έπρεπε να βρίσκεται σε όλο αυτό το τμήμα και θα έπρεπε  να απαιτεί από τους ιατροδικαστές να κάνουν αυτές τις εξετάσεις για οποιονδήποτε πεθαίνει κοντά στο εμβόλιο. Φυσικά, δεν θα το κάνουν, γιατί είναι μια διεφθαρμένη οργάνωση και κανείς δεν θέλει να μάθει την αλήθεια για το πόσο ανασφαλή είναι τα εμβόλια. Πληρώνονται για να κοιτάζουν από την άλλη πλευρά.

Ο Dr. Cole συστήνει το πρωτόκολλο του  Dr. Burkhardt για αυτοψία.

Μου έγραψε επίσης:

Στην ενότητα II.2 θα εξετάσω επίσης τους λεκέδες TLR4 σε μικροσκοπικές διαφάνειες καρδιάς. Θα πρόσθετα επίσης μια δοκιμή αντισωμάτων νουκλεοκαψιδίου SARS cov2 σε όλες τις μικροσκοπικές τομές ιστού όπου  βρίσκεται η ακίδα για να επαληθεύσω τη βλάβη από ιογενή λοίμωξη έναντι βλάβης ιστού από το εμβόλιο.

Αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουν οι ιατροδικαστές. Πόσοι το κάνουν; Ένας! Έχει το CDC ζητήσει ποτέ από κανέναν να το κάνει για υπάρχοντα δείγματα καθώς και για νέους θανάτους, ειδικά για εκείνους εντός 2 εβδομάδων από τον εμβολιασμό; Όχι, φυσικά όχι. Αυτή είναι μια ανόητη ερώτηση.

Το CDC ανταμείβεται με βάση τον αριθμό των ατόμων που λαμβάνουν το εμβόλιο. Γιατί να κάνουν μια τέτοια μελέτη; Θα σταματούσε αμέσως το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Το CDC δεν πρόκειται  ΠΟΤΕ να ζητήσει από ΚΑΝΕΝΑΝ να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις για να προσδιορίσει την αιτιότητα. Δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν θέλουν να ξέρουν. Γι’ αυτό δεν θα συζητήσουν με κανέναν από εμάς για τους θανάτους. Καμία διανοητική περιέργεια.

Και ο Biden δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσει από το CDC να το κάνει. Ο Biden δεν θέλει να δείχνει κακός.

Τέλος, κανείς στον Τύπο δεν θα ρωτήσει ποτέ τον Biden γιατί δεν ζητά από το CDC να απαιτήσει να γίνουν τα τεστ σε άτομα που πεθαίνουν λίγο μετά τον εμβολιασμό. Αν το έκαναν, θα απολύονταν.

Επομένως, κανείς δεν πρόκειται να το μάθει αν δεν είστε αναγνώστης του Substack μου.

[Σημείωση προς τους αναγνώστες: Ήμουν πολύ πιο αισιόδοξος για αλλαγές όπως αυτή. Τώρα είμαι απλά ειλικρινής.]

Η συνέντευξη που πήρα από τον Ryan Cole: οι ιατροδικαστές δεν παραγγέλνουν τις κατάλληλες εξετάσεις. Τα τυπικά τεστ δεν θα δείξουν θάνατο από εμβόλιο.

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από τον Dr. Ryan Cole  για το πώς οι ιατροδικαστές μπορούν να εντοπίσουν εάν κάποιος πέθανε από το εμβόλιο. Ιδού η συνέντευξη:

Ryan Cole: Τεστ για να αναγνωριστεί ένα άτομο που σκοτώθηκε από το εμβόλιο Covid

Εδώ είναι τα βασικά σημεία εάν δεν έχετε χρόνο. Η πλήρης συνέντευξη όμως είναι συναρπαστική…

1. Η ζημιά που προκαλείται από το εμβόλιο είναι σε πολλές περιπτώσεις μικροσκοπική, επομένως δεν θα εμφανιστεί σε κανένα από τα τυπικά τεστ. Αυτό ισχύει τόσο για τους θανάτους από εμβόλια όσο και για τους τραυματισμούς από το εμβόλιο (όπως τόνισα σε αυτό το άρθρο).

2. Ο λόγος που οι ιατροδικαστές δεν βρίσκουν θανάτους που σχετίζονται με εμβόλια είναι επειδή δεν κάνουν τα σωστά τεστ. Εάν δεν κάνετε τα εξειδικευμένα τεστ, δεν θα βρείτε τίποτα. Μόνο ένα άτομο κάνει αυτές τις εξετάσεις.

3. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που το CDC δεν θα έπρεπε να απαιτεί να γίνονται αυτές οι εξετάσεις σε οποιονδήποτε πεθαίνει εντός 30 ημερών από τον εμβολιασμό.

4. Μπορείτε ακόμη να κάνετε τις εξετάσεις στα διατηρημένα δείγματα ιστού εάν κάποιος είναι ήδη νεκρός. Έτσι, κάθε φορά που θα γινόταν αυτοψία, ακόμα κι αν ήταν πριν από χρόνια, τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε και να αξιολογήσουμε εάν προκλήθηκε από το εμβόλιο. Έτσι, το CDC θα μπορούσε τώρα να επιβεβαιώσει αν όλες εκείνες οι περιπτώσεις που έκρινε ότι δεν σχετίζονται με το εμβόλιο είχαν στην πραγματικότητα αξιολογηθεί σωστά ή εσφαλμένα. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το κάνουν αυτό.

Ένας από τους σχολιαστές ρώτησε εάν υπάρχουν εξετάσεις που μπορούν να γίνουν όσο είστε ακόμα ζωντανοί για να διαπιστωθεί εάν κινδυνεύετε να πεθάνετε από έναν «ενδεικτικό θρόμβο» που μπορεί να σας σκοτώσει. Η απάντησή του:

Θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί από τις τρέχουσες τεχνολογίες. Η πυκνότητα του θρόμβου είναι τόσο παρόμοια με την κανονική ανθρώπινη φυσιολογία. Τόσοι πολλοί βρίσκονται σε τόσο σημαντικό κλινικό κίνδυνο, μέσα στην απόλυτα τυφλή σύγχρονη ικανότητα επιβεβαίωσης.

Οι θρόμβοι είναι μικροσκοπικοί, μικροί, μεσαίοι, πυκνοί… πολύ δύσκολο να βρεθούν μακροσκοπικά.

Οι θρόμβοι ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. Εξ ου και οι προειδοποιήσεις στο μαύρο κουτί J και J για αυτά, αλλά η FDA και το CDC αγνόησαν ότι η Pfizer και η Moderna είχαν πολύ υψηλότερα αποτελέσματα πήξης στο VAERS.

Έτσι, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να το εντοπίσετε μέχρι να πεθάνετε. Και προφανώς ούτε το FDA και το CDC βοηθούν.

Deb Conrad και Gina Doane: εάν κάποιος πεθάνει από το εμβόλιο και ο γιατρός πει ότι δεν είναι έτσι, δεν είναι δυνατό να αλλάξει κανείς τα ιατρικά αρχεία και το πιστοποιητικό θανάτου για να αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Κανείς δεν θέλει να κατηγορήσει το εμβόλιο.

Ο πατέρας της Gina Doane πέθανε λίγες μέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Πήρα συνέντευξη από αυτήν και την Deb Conrad (η οποίο εμφανίστηκε επίσης στο Highwire και αναφέρθηκε στο substack του Aaron Siri). Η Deb εργάστηκε στο νοσοκομείο και υπέβαλε την έκθεση VAERS για την υπόθεση. Δεν υπήρχε αμφιβολία: το εμβόλιο σκότωσε τον πατέρα της.

Η Deb απολύθηκε μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου του Highwire. Είναι θαρραλέα. Οι μισοί άνθρωποι στο νοσοκομείο γνώριζαν ότι σκότωναν ανθρώπους, αλλά ήξεραν ότι αν μιλούσαν ανοιχτά, θα έχαναν τη δουλειά τους. Έτσι όλοι οι άλλοι παρέμειναν σιωπηλοί (αν και κάποιοι τα παράτησαν αντί να κάνουν την ένεση).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν ελλείψεις σε νοσοκομεία, αεροπορικές εταιρείες κ.λπ. Πολλοί άνθρωποι αρνούνται να εξαναγκαστούν να κάνουν ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να τους σκοτώσει ή να τους τραυματίσει..

Εάν έχεις σκοτωθεί από ένα εμβόλιο, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κατηγορήσει το εμβόλιο.

Το Highwire έκανε εξαιρετική δουλειά αφήγησης της ιστορίας:

“Θα ήταν ζωντανός τώρα εάν δεν είχε κάνει το εμβόλιο”

Δείτε το βίντεο εδώ

Στη συνέντευξή μου, θα ακούσετε απευθείας από την Gina:

1. Γιατί ήταν σίγουρη ότι ο θάνατος προκλήθηκε από το εμβόλιο.

2. Τα ονόματα του ιατροδικαστή και του γιατρού που αρνήθηκαν να διορθώσουν τα αρχεία για να αντικατοπτρίζουν το γεγονός ότι το εμβόλιο μπορεί να προκάλεσε το θάνατο.

3. Γιατί δεν υπάρχει νομική προσφυγή σε αυτό

4. Πώς το νοσοκομείο σκότωσε τον πατέρα της

Κατονομάζει τα ονόματα των γιατρών, του νοσοκομείου κ.λπ.

Βασικά σημεία που επισημάνθηκαν:

1. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι το εμβόλιο σκότωσε τον πατέρα της. Καμία από τις «εξηγήσεις» των γιατρών δεν ταιριάζει με τις παρατηρήσεις. Η πιο πιθανή αιτία θανάτου είναι ο θάνατος από το εμβόλιο.

2. Δεν υπήρξε ποτέ πανδημία μη εμβολιασμένων. Μετά την κυκλοφορία των εμβολίων, οι ΜΕΘ γέμισαν με εμβολιασμένους ασθενείς. Αλλά «τεχνικά» δεν πληρούσαν τα κριτήρια των 2 εβδομάδων, επομένως ήταν «ανεμβολίαστοι». Αυτό είναι το μεγάλο μαγικό κόλπο για να παραπλανούν τους ανθρώπους ότι είναι οι «μη εμβολιασμένοι» που πεθαίνουν.

3. Είναι τρελό να επιβραβεύει η κυβέρνηση των ΗΠΑ τα νοσοκομεία για τη δολοφονία ανθρώπων. Δεν υπάρχει λογική  σε  αυτό.

4. Εξετάζουμε λεπτομερώς την αναφορά VAERS για τον πατέρα της Gina . Έτσι, μπορείτε να κατανοήσετε και να δείτε πώς μπορείτε να βρείτε την αναφορά VAERS, πώς να επεκτείνετε το αρχείο και πώς να ερμηνεύσετε την ιατρική ορολογία.

5. Δεν έγινε αυτοψία.

6. Δεν μπορούσε να αλλάξει τα αρχεία ακόμα και με δικηγόρο.

7. Μάλλον δεν θα είχε υποβληθεί αναφορά της VAERS αν η Gina  δεν είχε την τύχη να συναντηθεί με την Deb.

8. Οι γιατροί διέγνωσαν τον μπαμπά της με COVID ακόμη και πριν κάνουν τεστ PCR. Το τεστ PCR βγήκε αρνητικό.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Σε αυτή τη συνέντευξη, διακόπτω τους καλεσμένους μου με ρυθμό που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν απαράδεκτο. Δεν προσπαθώ να είμαι αγενής, αλλά απλώς να καλύψω πολλά διαφορετικά θέματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό το βίντεο καλύπτει πολλά θέματα, αλλά μερικά θα δυσκολευτείτε να τα παρακολουθήσετε. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Το βίντεο του Ryan Cole δεν έχει αυτό το πρόβλημα.

Ανακεφαλαίωση

Αυτές είναι δύο καταπληκτικές συνεντεύξεις και ελπίζω να μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο για να τις ακούσετε. Βρήκα τις ιστορίες συναρπαστικές.

stevekirsch.substack.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Πηγή https://www.seferou-maria.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85/

Back to top button