Διεθνή

4 ισχυρές εκρήξεις στην Κριμαία. Δύο στο Κερτς κοντά στη γέφυρα και άλλες στην περίμετρο στρατιωτικού αεροδρομίου στο Belbek κοντά στη Σεβαστούπολη! Κριμαϊκός πόλεμος γι αυτό μπήκε κι ο Ερντογάν στο παιχνίδι!! ΒΙΝΤΕΟ

4 ισχυρές εκρήξεις στην Κριμαία. Δύο στο Κερτς κοντά στη γέφυρα και άλλες στην περίμετρο στρατιωτικού αεροδρομίου στο Belbek κοντά στη Σεβαστούπολη! Κριμαϊκός πόλεμος, γι αυτό μπήκε κι ο Ερντογάν στο παιχνίδι!!

Τουλάχιστον 4 ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν το βράδυ της 18ης Αυγούστου τις όχθες της ρώσικης αεροπορικής στρατιωτικής βάσης Belbek, κοντά στη Σεβαστούπολη τη μεγαλύτερη πόλη της Κριμαίας μεταφέρουν πηγές από την Χερσόνησο. Εκρήξεις σημειώθηκαν πλησίον της γέφυρας της Κριμαίας στα στενά του Κερτς. Ένα drone καταρρίφθηκε. “Συναγερμός!” για πρώτη φορά ανακοινώθηκε αεροπορικός συναγερμός στην Κριμαία γράφει ρώσικη πηγή.

Εκρήξεις αναφέρθηκαν στο Κερτς (Κριμαία) Σύμφωνα με κατοίκους της πόλης, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκρήξεις έγιναν στην περιοχή της γέφυρας. Ίσως η αεράμυνα λειτούργησε.” ρώσικη πηγή.

Ένα drone καταρρίφθηκε κοντά στη ρωσική βάση στο Belbek της Κριμαίας

Τα χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος ή στην κατεχόμενη ουκρανική ζώνη αυξάνονται το απόγευμα της Πέμπτης. Μετά την ανακοίνωση για εκρήξεις σε ρωσική βάση στην περιοχή Μπέλγκοροντ και την ενεργοποίηση της αντιαεροπορικής άμυνας κοντά στο Κερτς της Κριμαίας, ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης, Μιχαήλ Ραζβοτζάγιεφ, ανέφερε επίσης ότι καταρρίφθηκε drone κοντά στη στρατιωτική βάση Belbek, στην Κριμαία.

Ερώτηση που σίγουρα θα μας δώσουν οι αυριανές ειδήσεις: drone που εκτοξεύτηκε από μια ομάδα Ουκρανών σαμποτέρ στη Σεβαστούπολη (ήταν στη ροή των «Ουκρανών» προσφύγων) ή προερχόταν από τη θάλασσα, κάτι που θα έδειχνε μια εντελώς διαφορετική επιμελητεία και επομένως διεθνή συνενοχή.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν αρκετές εκρήξεις. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, δεν υπάρχουν ζημιές.

Η ρωσική αεράμυνα ενεργοποιήθηκε κοντά στην πόλη Κερτς της Κριμαίας
Σημάδι ότι η κατάσταση παραμένει τεταμένη στην Κριμαία, οι ρωσικές αντιαεροπορικές άμυνες ενεργοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης κοντά στην πόλη Κερτς, όπου υπάρχει μια γέφυρα που συνδέει τη χερσόνησο με την ηπειρωτική Ρωσία, που κατασκευάστηκε με μεγάλα έξοδα μετά την προσάρτηση. «Συστήματα αεράμυνας έχουν ενεργοποιηθεί στο Κερτς. Δεν υπάρχει κίνδυνος για την πόλη ή τη γέφυρα», δήλωσε ο περιφερειακός αξιωματούχος Όλεγκ Κριούτσκοφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Αυτά τα συστήματα στοχεύουν στην αναχαίτιση και καταστροφή βλημάτων ή εχθρικών αεροσκαφών που εισέρχονται στην εμβέλειά τους.

Δύο ρωσικά χωριά εκκενώθηκαν την Πέμπτη μετά από πυρκαγιά που αναφέρθηκε κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, δήλωσαν οι τοπικές αρχές. «Μια αποθήκη πυρομαχικών έπιασε φωτιά κοντά στο χωριό Timonovo», που βρίσκεται λιγότερο από 50 χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα, στην επαρχία Belgorod, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, Vyacheslav Gladkov.

Δεν υπήρξαν θύματα, αλλά κάτοικοι του Τιμόνοβο και του κοντινού χωριού Σολότι «μεταφέρθηκαν σε ασφαλή απόσταση», είπε, προσθέτοντας ότι οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

”Eνεργοποίηση αεράμυνας στο Μπέλμπεκ κοντά στη Σεβαστούπολη, βίντεο με ισχυρές εκρήξεις που διένειμε η Ουκρανία είναι παλιά πλάνα από τη Μελιτόπολη, η οποία έχει περάσει ως η σημερινή Κριμαία.”Συναγερμός έχει σημάνει για την Περιφέρεια Ντόνετσκ!

Oι ΗΠΑ εξουσιοδότησαν Κιέβο να κάνει χρήση αμερικάνικου οπλισμού για χτυπήματα Κριμαίας.(Soloviev)

H επίσκεψη του Ερντογάν στην Κριμαία συμπίπτει με Κριμαϊκό πόλεμο. Πήγε σαν Ανατολίτης έμπορος να κάνει το γνωστό παζάρι. Η Τουρκία έχει βλέψεις για Κριμαία… μια βάση δεν θα της έπεφτε άσχημα. Έχει ιστορικούς λόγους ρωσοτουρκικοί Κριμαϊκοί πόλεμοι αλλά και παρουσία τουρκόφωνων Τατάρων. Τώρα αν οι δυτικοί τον μπάσουν περισσότερο αυτό θα εξαρτηθεί.

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ή ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ Σ΄ΕΞΈΛΙΞΗ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ζητήσει μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την κατάσταση στην Ουκρανία στις 24 Αυγούστου, αναφέρουν πηγές από το TASS και το RIA Novosti.

dimpenews.com

Back to top button