Διεθνή

400 gr TNT! Η ”κατάρα” των διοικητών στο Ντονμπάς χτυπάει τώρα και στη Μόσχα τους πρωτοκαπετάνιους της διανόησης της ρώσικης ψυχής; Στόχος ήταν ο Ντάγκιν!

Η ”κατάρα” των διοικητών στο Ντονμπάς χτυπάει τώρα και στη Μόσχα τους πρωτοκαπετάνιους της διανόησης της ρώσικης ψυχής; Στόχος ήταν ο Ντάγκιν. Δολοφονήθηκαν μακριά από τα πεδία της μάχης ”κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι τους”: Motorola,Alexandre Zakhartchenko, Givi, Pavel Dremov, Alexandre Bednov -“Batman”,Alexeï Mozgovoï.

Ανατινάζουν όχι μόνο τους στρατηγούς των ενόπλων δυνάμεων, ανατινάζουν τώρα τους στρατηγούς των πνευματικών δυνάμεων, αλλά στον αγώνα κατά των ιδεών ο τρόμος είναι αναποτελεσματικός.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθέτησαν οι τρομοκράτες στο τζιπ της Ντάρια Ντούγκινα περιείχε περίπου 400 γραμμάρια TNT. Αυτό αναφέρθηκε από αστυνομικές αρχές. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προβλέπουν την αρχή ενός σερί αντίστοιχων δολοφονιών σε τρομοκρατικό στιλ στη Ρωσία. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο τρόμος στη Συρία. Με στοχευμένες δολοφονίες ατόμων σε θέσεις κλειδιά στο στρατό στην πολιτική στη διανόηση-επιστήμη.

Ο Ντούγκιν έγραψε στο VK: «Ό,τι δεν με σκοτώνει, σκοτώνει κάποιον άλλο…» Δημοσίευσε αυτήν την ανάρτηση στις 20 Αυγούστου 2021, ακριβώς ένα χρόνο πριν από τη στιγμή του θανάτου. Αυτός ο άλλος ήταν το παιδί του μπροστά στα μάτια του που είναι σίγουρο ότι θα προτιμούσε να είναι τυφλός Οιδίποδας παρά ν΄αντικρύσει αυτή την τραγωδία.

dimpenews.com

Back to top button