breaking newsΔιεθνή

Τέξας: Σειρά αιματηρών επιθέσεων με νεκρούς και τραυματίες – Συνελήφθη ένας ύποπτος

 

Ένας άνδρας, που βαρύνεται με υποψίες ότι σκότωσε έξι ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τρεις, μεταξύ αυτών δύο αστυνομικούς, σε σειρά αιματηρών επιθέσεων που εξαπέλυσε στο Τέξας, συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη των αρχών.

Ο ύποπτος κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές στην πόλη του Όστιν και ότι ενεπλάκη στη δολοφονία δύο ανθρώπων στο Σαν Αντόνιο.

Έξι νεκροί και τρεις τραυματίες

Στο Όστιν, οι πρώτοι πυροβολισμοί έπεσαν στις 10.43 τοπική ώρα, ενώ στο περιστατικό τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, όπως έγινε γνωστό από την προσωρινή αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Ρόμπιν Χέντερσον, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

Περίπου μία ώρα αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή μιας διπλής ανθρωποκτονίας, με θύματα έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Ο ύποπτος, ηλικίας περίπου 30 ετών τον οποίο η αστυνομία δεν έχει κατονομάσει, κρατείται

Στη συνέχεια ένας ποδηλάτης τραυματίστηκε από πυρά, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του και κατόπιν οι δυνάμεις επιβολής του νόμου κλήθηκαν στο σημείο μιας διάρρηξης, όπου βρήκαν δύο νεκρούς και όπου ο ύποπτος κατηγορείται ότι πυροβόλησε εναντίον ενός αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον, προτού τραπεί σε φυγή με αυτοκίνητο.

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό περίπου 10 λεπτών, το όχημα που οδηγούσε ο ύποπτος βγήκε εκτός πορείας, γεγονός που επέτρεψε τη σύλληψή του.

Ο χάρτης των αιματηρών επιθέσεων

«Σύμφωνα με την έρευνά μας, εκτιμάμε πως ένας μονάχα ύποπτος ευθύνεται για όλα αυτά τα περιστατικά», υπογράμμισε η Ρόμπιν Χέντερσον.

Την ίδια ώρα, στο Σαν Αντόνιο, τα πτώματα ενός άνδρα και μίας γυναίκας (και οι δύο ηλικίας περίπου 50 ετών) εντοπίστηκαν σε μία κατοικία, με την οποία συνδέεται ο ύποπτος, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε τοπικές εφημερίδες ο σερίφης της κομητείας του Μπέξαρ, Χαβιέ Σαλάζαρ.

«Πιστεύουμε πως τα γεγονότα εδώ εκτυλίχθηκαν πρώτα, κατόπιν ο ύποπτος οδήγησε έως το Όστιν», διευκρίνισε ο ίδιος, περιγράφοντας ένα μακάβριο σκηνικό.

Ο ύποπτος, ηλικίας περίπου 30 ετών τον οποίο η αστυνομία δεν έχει κατονομάσει, κρατείται. Είχε στην κατοχή του ένα όπλο όταν συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

PrimeNews.

Back to top button