Διεθνή

EKTAKTO Δυτικοί τρομοκράτες, πράκτορες σκότωσαν τη κόρη του νο1 Ρώσου επιστήμονα, διάσημου πολιτικού διανοητή (Ευρασία) και Φιλοσόφου (4η Πολιτική Θεωρία) Alexander Dugin. Έκρηξη στο αυτοκίνητό της. Ανατινάχθηκε! Νεκρή η Ντάρια! Η Αγγλία είχε βάλει την κοπέλα στη λίστα κυρώσεων! ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΤΑΓΚΙΝ. Την τελευταία στιγμή πήγε με άλλο αμάξι!

ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΟΣΧΑΣ: ΘΥΜΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΝΤΟΥΓΚΙΝ. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Στην περιοχή της Μόσχας, στα προάστια ανατινάχθηκε ένα αυτοκίνητο, με την κόρη του διάσημου Ρώσου φιλοσόφου και πολιτικού επιστήμονα Alexander Dugin.

Ανατινάχθηκε το αυτοκίνητο της Daria Dugin μετά την έκρηξη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η έκρηξη στο αυτοκίνητο της Darya Dugina σημειώθηκε ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Mozhaisk.

Συντρίμμια από το αυτοκίνητο ήταν σκορπισμένα σε όλο το δρόμο. Στην αρχή υπήρχε μια εκδοχή ότι μια φιάλη αερίου εξερράγη στο αυτοκίνητο. Επί του παρόντος, η έκδοση προτεραιότητας είναι η έκρηξη ενός αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Αυτή που επέβαινε στο αυτοκίνητο πέθανε επί τόπου. Μετά την έκρηξη πλέον η κυκλοφορία στην περιοχή Γκολίτσινο είναι αποκλεισμένη.

Η Ντάρια Ντούγκινα επέστρεφε από το οικογενειακή γιορτή στο κτήμα Ζαχάροβο. Η ίδια και ο πατέρας της Alexander Dugin ήταν προσκεκλημένοι εκεί ως επίτιμοι καλεσμένοι.

Ο Ντούγκιν σχεδίαζε να πάει με την κόρη του, αλλά την τελευταία στιγμή μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο.
Τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη του τζιπ της Ντάρια Ντούγκινα.

Ένα Land Cruiser Prado εξερράγη στην περιοχή της Μόσχας. Η γυναίκα μέσα σε αυτό σκοτώθηκε. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, η κόρη του διάσημου Ρώσου φιλοσόφου και πολιτικού επιστήμονα Αλεξάντερ Ντούγκιν οδηγούσε, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση των πληροφοριών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο χωριό Bolshie Vyazyoma. Αν κρίνουμε από τα πλάνα από το σημείο, δεν έμεινε σχεδόν τίποτα από το αυτοκίνητο. Στο σημείο εργάζονται πλέον οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, διαπιστώνονται όλες οι συνθήκες του συμβάντος.

Ο Dugin γράφει πολλά για το NWO στο Nezygar. Είναι απαραίτητο να γίνει έλεγχος, αλλά αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, τότε το ουκρανικό ίχνος είναι πολύ εμφανές. Και μετά είναι σοβαρό

  • ο πολιτικός εμπειρογνώμονας Marat Bashirov σχολίασε την κατάσταση.

Θυμηθείτε ότι ο Alexander Dugin έχει έναν ενήλικο γιο και κόρη. Η τελευταία γεννήθηκε το 1992. Είναι μουσικός και πολιτικός σχολιαστής του Διεθνούς Ευρασιατικού Κινήματος. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει βάλει το κορίτσι στη λίστα κυρώσεων.

dimpenews.com

Back to top button