breaking newsΔιεθνή

Ξαφνικοί… θάνατοι Τούρκων στρατιωτών σε Ιράκ και Συρία. Σύμφωνα με το Υπ. Άμυνας Τουρκίας 5 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Β Ιράκ και 2 στη Β Συρία. Συνολικά 43 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από την αρχή της επιχείρησης Claw Lock στο Β Ιράκ!

Ξαφνικοί… θάνατοι Τούρκων στρατιωτών σε Ιράκ και Συρία. Σύμφωνα με το Υπ. Άμυνας Τουρκίας 5 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Β Ιράκ και 2 στη Β Συρία. Η προβαλλόμενη Αντίσταση στα Κατεχόμενα επιφέρει βαρύ τίμημα στις Ένοπλες Δυνάμεις Τουρκίας.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Claw Lock στο βόρειο Ιράκ. Ο απολογισμός των νεκρών Τύρκων στρατιωτών ανέρχεται τώρα σε 43. Στις 25 Ιουλίου, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε το θάνατο ενός στρατιώτη και τεσσάρων μελών των δυνάμεων ασφαλείας Τουρκίας στο βόρειο Ιράκ. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Αν και η Τουρκία ανακοίνωσε ότι αυτοί οι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση Claw Lock, είναι πιθανό ότι οι πρόσφατες επιθέσεις με ρουκέτες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη από ομάδες ιρακινής αντίστασης σε τουρκικές στρατιωτικές βάσεις οδήγησαν στο θάνατο αυτών των στρατιωτών.

Β Ιράκ

Οι Τουρκικές βάσεις στο Ιράκ υπόκεινται σε συνεχείς επιθέσεις με drone και ρουκέτες! Σύμφωνα με τα νέα θύματα, ο αριθμός των νεκρών της Τουρκίας στην «Επιχείρηση Claw Lock» που ξεκίνησε το πρωί της 18ης Απριλίου ανέρχεται συνολικά σε 43 στρατιωτικούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 18 Ιουλίου επίσης το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τον θάνατο του δύο ακόμη στρατιώτες αυτής της χώρας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Claw Lock στο βόρειο Ιράκ.

Β Ιράκ

Επίσης το Υπ. Άμυνας Τουρκίας ανακοίνωσε το θάνατο 2 ακόμη Τούρκων στρατιωτών στην τούρκικη βάση στην πόλη Kaljebrin, που είναι υπό τον έλεγχο ου αυτοαποκαλούμενου Εθνικού στρατού της τούρκικης φράξιας που αποκαλείται συριακή αντιπολίτευση. Βρίσκεται στο νότο του Azaz, στη βόρεια επαρχία Χαλεπίου.

όπως το επιβεβαιώνουν τα sites web του ψευδεπίγραφου Εθνικού Στρατού 7 Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε τούρκικο έδαφος.

dimpenews.com

Back to top button