breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μαρτυρία-βόμβα από εμπειρογνώμονα όπλων: ”.. . ένα οπλικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να ερημώσει τον πλανήτη για λογαριασμό της παγκόσμιας ελίτ.

 

Ο ειδικός στα όπλα Mark Steele κατέθεσε ότι το 5#είναι ένα οπλικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να ερημώσει τον πλανήτη για λογαριασμό της παγκόσμιας ελίτ.

Σε μια έκθεση βόμβα, ο Steele ισχυρίζεται ότι το 5G αντιπροσωπεύει ένα αποτρόπαιο έγκλημα εάν ένα άτομο κατανοήσει το κίνητρο πίσω από την ανάπτυξή του

Το Naturalnews.com αναφέρει:

Ο Steele ενήργησε προηγουμένως ως μάρτυρας και παρείχε καταθέσεις σε πολλές δικαστικές υποθέσεις, αποκαλύπτοντας την έλλειψη αξιόπιστων αποδεικτικών στοιχείων ότι το δίκτυο διόδου εκπομπής φωτός 5G (LED) και η προγραμματισμένη νευρική σύνδεση με το δίκτυο 5G είναι ασφαλή.

Εξέθεσε επίσης τις τεχνολογίες νανομεταυλικών που μολύνουν τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού (COVID-19).

Οι προσπάθειές του απέδωσαν όταν δικαστής στο Newcastle Crown Court δήλωσε ότι «ο κίνδυνος 5G πρέπει να συζητηθεί».

«Τα στοιχεία που παρουσίασα στο δικαστήριο απέτρεψαν την προσπάθεια των τοπικών αρχών και των παραγόντων του βρετανικού κατεστημένου να με φιμώσουν από το να προσκομίσω τα δημοσιευμένα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί το αστικό δίκτυο ραντάρ 5G και ο απώτερος σκοπός του για το κοινό και το περιβάλλον», δήλωσε ο Steele.

Αυτή η νίκη στο νομικό πεδίο μάχης δημιούργησε μια θύελλα δημοσιότητας που βοήθησε να επισημανθούν οι πραγματικοί κίνδυνοι της ανάπτυξης 5G σε όλο τον κόσμο, καθώς και η παντελής έλλειψη φροντίδας από τις ρυθμιστικές αρχές.

Ο Steele θρηνούσε ότι ο κόσμος ακολουθεί τυφλά τα σχέδια της τεχνοκρατικής ελίτ και του στρατιωτικού-βιομηχανικού-φαρμακευτικού συμπλέγματος για τον τερματισμό μεγάλου αριθμού πληθυσμών σε όλο τον κόσμο.

«Η κατακερματοποίηση της ανάπτυξης οπλικών συστημάτων έπαιξε κρίσιμο ρόλο στο να μην προειδοποιηθούν οι ρυθμιστικές αρχές και ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών για τον πραγματικό σκοπό και τις προθέσεις εκείνων που οδηγούν και χρηματοδοτούν την ανάπτυξη 5G και βιολογικών χημικών όπλων που μεταμφιέζονται ως εμβόλια COVID-19 για ένα προγραμματισμένο πλέγμα εξόντωσης ελέγχου και διοίκησης», είπε.

Ο Steele εξηγεί τις συνδέσεις μεταξύ των εμβολίων 5G και COVID-19

Σε άλλο σημείο της έκθεσης, ο Steele ανέλυσε τις συνδέσεις μεταξύ των εμβολίων 5G και COVID-19.

«Τα δεδομένα ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου COVID-19 μοιάζουν με την καταστροφή της ανθρωπότητας καθώς εκατομμύρια πολίτες της Βόρειας Αμερικής πεθαίνουν και τραυματίζονται στο ιατρικό πείραμα που παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και το Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου», είπε ο Στιλ. .

«Το γεγονός ότι τα δεδομένα του φορέα των εμβολίων COVID-19 έγιναν σε εργαστήρια βιολογικών χημικών όπλων αποδεικνύει ότι μεταμφιέζονται μόνο σε εμβόλια, με τα αναδυόμενα δεδομένα στείρωσης, κακής υγείας και θανάτου σε όλη τη Δύση να αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους σκοπό», είπε ο Steele.

Σύμφωνα με τον Steele, το δίκτυο 5G έχει τη δυνατότητα να στοχεύει και να επιτίθεται στους εμβολιασμένους λόγω της κεραίας νανομεταυλικών του εμβολίου COVID-19.

«Τα θανατηφόρα αυτόνομα οπλικά συστήματα (LAWS) χρειάζονται τα δίκτυα 5G για να διατηρήσουν τη γεωγραφική τους θέση και να πλοηγηθούν στο περιβάλλον τους προς τον στόχο», εξήγησε.

«Αυτά τα όπλα δεν μπορούν να βασίζονται σε δορυφορικές επικοινωνίες λόγω της πιθανότητας δυσμενών καιρικών φαινομένων και του λανθάνοντος σήματος για να διαταράξουν τα σήματα τους, επομένως πρέπει να έχουν τοπικά τοπικά δίκτυα 5G για το επερχόμενο περιβάλλον μάχης του αστικού τοπίου, για ικανότητα δολοφονίας και για κυριαρχία στο πεδίο μάχης σε προγραμματισμένους μελλοντικούς πολέμους .»

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε γιατί ο ειδικός των όπλων Mark Steele αποκάλεσε το 5G ένα οπλικό σύστημα σχεδιασμένο να σκοτώνει ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

 

Πηγή https://greeknewsondemand.com/2023/01/05/%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%bd%cf%8e%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1-%cf%8c%cf%80/

 

 

Back to top button