Διεθνή

Απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν με drones στο Κρεμλίνο! Τρομοκρατική ενέργεια των Ουκρανών δηλώνει η Μόσχα! ΒΙΝΤΕΟ

Απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν από Ουκρανούς με drones στο Κρεμλίνο. Το Κίεβο το βράδυ της Τετάρτης προσπάθησε να χτυπήσει drones την κατοικία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο, ανέφερε η προεδρική διοίκηση.
“Δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα είχαν στόχο το Κρεμλίνο. Ως αποτέλεσμα των έγκαιρων ενεργειών που έλαβαν ο στρατός και οι ειδικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας συστήματα πολέμου ραντάρ, οι συσκευές απενεργοποιήθηκαν”, αναφέρει η δημοσίευση.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, κανείς δεν τραυματίστηκε, το πρόγραμμα εργασίας του αρχηγού του κράτους δεν έχει αλλάξει.
Ο εκπρόσωπος του προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στο RIA Novosti ότι ο Πούτιν δεν βρισκόταν στο Κρεμλίνο τη στιγμή της επίθεσης από ουκρανικά drones, σήμερα εργάζεται στην κατοικία του κοντά στη Μόσχα στο Novo-Ogaryovo. Τα σχέδια για τη διεξαγωγή παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία στις 9 Μαΐου παραμένουν σε ισχύ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Η Μόσχα θεώρησε τις ενέργειες του Κιέβου ως προγραμματισμένη τρομοκρατική ενέργεια και απόπειρα δολοφονίας του προέδρου την παραμονή της Ημέρας της Νίκης και της παρέλασης της 9ης Μαΐου. Η ρωσική πλευρά επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απαντήσει σε αυτή την επίθεση – όπου και όποτε κρίνει σκόπιμο.
Τον Μάρτιο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν για το διαμέρισμά του στην κατοικία του Κρεμλίνου, όπου περνά πολύ χρόνο τον τελευταίο καιρό. Ο Πρόεδρος σημείωσε ότι εργάζεται εκεί και συχνά διανυκτερεύει αναφέρει το ria novosti.

dimpenews.com

Back to top button