breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι κίνδυνοι της τεχνολογίας 5G μπορούν να αντισταθμίσουν τα οφέλη

thewestendnews

Σε όλο τον κόσμο, πολλές πόλεις απαιτούν να τεθεί σε παύση η εγκατάσταση πύργων κινητής τηλεφωνίας 5g. Οι κάτοικοι συνειδητοποιούν ότι αυτή η αναβάθμιση θέτει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του περιβάλλοντος.

 

 Επί του παρόντος, η πόλη και το κράτος μας έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία εφαρμογής της τεχνολογίας και το κάνουν χωρίς να αξιολογούν τους κινδύνους. 

Η εταιρεία Tilson έλαβε μια επένδυση αξίας $ 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να φέρει 5g υπηρεσίες στο Πόρτλαντ. Μια άλλη εταιρεία που ονομάζεται Redzone εργάζεται για να την φέρει και στις αγροτικές περιοχές. 

Οι περισσότεροι μεγάλοι μεταφορείς διαφημίζουν επίσης ότι 5g θα είναι εδώ σύντομα. Δεν υπάρχει συζήτηση σχετικά με την ταχύτητα αυτής της βελτίωσης, αλλά θα πρέπει να υπάρχει για τους πιθανούς κινδύνους. 

Το Πόρτλαντ πρέπει να ξεκινήσει τον αναγκαίο διάλογο και να ακολουθήσει ιδανικά τα βήματα άλλων πόλεων της Αμερικής για να διασφαλίσει ότι οι κάτοικοί τους θα παραμείνουν ασφαλείς από περιττούς κινδύνους.

Στην Ελβετία, 5g πύργοι ενεργοποιήθηκαν σε 102 θέσεις και σχεδόν αμέσως οι άνθρωποι άρχισαν να έχουν ασυνήθιστα σωματικά συμπτώματα. Περιλαμβάνονται σ ‘αυτές οι έντονες πονοκεφάλους, αυτιά και κουδούνισμα στα αυτιά.

 Ομοίως, άλλοι βίωσαν πόνο στο στήθος, πόνο στο στομάχι και αϋπνία που άρχισαν την ίδια ημέρα.

 Λίγο καιρό αργότερα, ο Δρ Bertrand Buchs ζήτησε ένα μορατόριουμ για την τεχνολογία και ζήτησε να γίνουν δοκιμές σχετικά με τις ανθρώπινες επιπτώσεις του πριν ξεκινήσει περισσότερη δουλειά. Στη Γερμανία, μια γυναίκα που ονομάζεται Anne Mills έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Όλα EMF’d Up στο οποίο μίλησε για τις εμπειρίες της με την ασύρματη δηλητηρίαση ακτινοβολίας.

 Ο σύζυγός της εργαζόταν τότε σε μια στρατιωτική βάση και τα συμπτώματά της μιμούνται αυτά που φαίνονται στην Ελβετία. Όταν διαγνώστηκε, ο γιατρός της δήλωσε ότι αυτό συνηθίζεται να παρατηρείται σε στρατιωτικούς χειριστές ραντάρ ή σε άτομα που διατηρούν πύργους κινητών τηλεφώνων.

Ομοίως, το 2017 και το 2018 όταν οι διπλωμάτες στην Κίνα και την Κούβα αρρώστησαν με ανεξήγητα συμπτώματα, οι εμπειρογνώμονες τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν πιθανό να προκληθούν από ακτινοβολία μικροκυμάτων.

 Ο Δρ Beatrice Golomb δημοσίευσε τα ευρήματα στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 του Neural Computation και εξήγησε ότι αυτά τα νέα συμπτώματα ήταν αποτέλεσμα της παλμικής ακτινοβολίας μικροκυμάτων.

 Πολλοί γιατροί θεωρούν ότι έχουν πληγεί με όπλα EMF λόγω των συμπτωμάτων που περιγράφονται. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν αμέτρητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για όπλα που χρησιμοποιούν μη ιονισμένη ακτινοβολία για να βγάζουν στόχους από απόσταση. Ο κατάλογος των τοποθεσιών όπου ενεργοποιήθηκαν οι πύργοι αυξάνεται γρήγορα, όπως και ο αριθμός των ατόμων που έχουν πληγεί.

Η επίδραση αυτών των πύργων έχει επίσης παρατηρηθεί ότι έχει αρνητικό αντίκτυπο στους πληθυσμούς άγριων ζώων στις περιοχές όπου είναι ενεργές 5g.

Βίντεο έχουν εμφανιστεί όπου οι συχνότητες παρεμβάλλονται στην ικανότητα του πτηνού να πλοηγηθεί και μερικές φορές τους προκαλούσε να πέφτουν από τον ουρανό. Άλλες περιοχές διαπίστωσαν ότι τα μικροκύματα οδήγησαν στον θάνατο αποικιών των μελισσών κοντά στους πύργους κινητής τηλεφωνίας. 

 

Τα πτηνά και οι μέλισσες χρησιμοποιούν μια μαγνητική ουσία που ονομάζεται κρυπτοχρώματα για πλοήγηση, η οποία αλληλεπιδρά με το ρεύμα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης. Αυτή η ουσία είναι ζωτικής σημασίας και για τη βιολογία πολλών άλλων ζώων, παίζοντας ρόλο στο βιολογικό ρολόι τους. 

Τα ανθρωπογενή ηλεκτρομαγνητικά πεδία που προκαλούν ταλαντώσεις οδηγούν συχνά στην άγρια ​​φύση να βιώνει περισσότερη βλάβη από τον άνθρωπο. Επίσης, δεν είναι ακόμη δοκιμασμένο ποια μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα έχουν τα 5g για τα οικοσυστήματα συνολικά.

Στην Ευρώπη, 200 γιατροί από 35 χώρες υπέγραψαν δήλωση σε υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζητώντας να σταματήσουν την επέκταση για να καθορίσουν τους κινδύνους που θέτει. Η πόλη των Βρυξελλών έχει σταματήσει εντελώς τη διαδικασία μέχρις ότου υπάρξουν πιο συγκεκριμένα στοιχεία. 

 

Στην Αμερική, οι πόλεις στην Καλιφόρνια και στο Όρεγκον ακολουθούν μια παρόμοια προσέγγιση. Το δημοτικό συμβούλιο της Mill Valley, Καλιφόρνια, ψήφισε πρόσφατα να μπλοκάρει την ανάπτυξη πυργίσκων μικρών κελιών 5g σε κατοικημένες περιοχές μέσω ενός διατάγματος επείγοντος. 

Με την παύση της επέκτασης, επέτρεψε να ξεκινήσει έρευνα που θα αξιολογηθεί από ομότιμους και θα διευκόλυνε το συμβούλιο τους να δημιουργούν κατάλληλες πολιτικές και κανονισμούς. Είναι η στάση μου ότι το Portland θα πρέπει να ακολουθήσει το προβάδισμά του, καθώς αυτό θα επέτρεπε στους συμβούλους μας να λάβουν μέτρα που θα προστατεύσουν την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων της πόλης μας.

Όλοι οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας εκπέμπουν συχνότητες που είναι επιβλαβείς για την υγεία μας. Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους το 5g είναι πιο επικίνδυνο από την προηγούμενη γενιά. Αυτές οι αναβαθμίσεις θα εκπέμπουν “εξαιρετικά υψηλές συχνότητες” οι οποίες έχουν μικρότερα μήκη κύματος.

 Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερα κύματα που χτυπούν το σώμα μας στο ίδιο χρονικό διάστημα. Οι τρέχοντες πύργοι εκπέμπουν συχνότητες μεταξύ 1 και 6 GHz, αλλά οι νέοι πύργοι μπορούν να φτάσουν τα 300 GHz. Χρησιμοποιούν επίσης “εξαιρετικά υψηλή ένταση” που έχει μικρότερο μήκος κύματος, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των πύργων θα πρέπει να αυξηθεί.

 Εκτός από τους τρέχοντες πύργους που παραμένουν επιχειρησιακοί, ολόκληρες πόλεις θα εφοδιαστούν με συσκευές υψηλής έντασης σε σχεδόν κάθε κτίριο που πλημμυρίζει τον αέρα με RF ακτινοβολία. Με αυτόν τον τύπο ακτινοβολίας, η εγγύτητα ενός ατόμου στην πηγή και το μήκος της έκθεσης είναι πιο σχετική από το επίπεδο ισχύος, καθώς διαχέεται με την απόσταση. Το Υπουργείο Άμυνας προβάλλει ότι θα απαιτήσει 13 εκατομμύρια πόλους τοποθετημένες κεραίες για να ξεκινήσει η αρχική αναβάθμιση και θα κοστίσει Αμερικανούς 400 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί επιστήμονες δηλώνουν ότι τα κύματα από αυτούς τους πύργους θα προκαλέσουν καρκίνο. Έχει παρομοιαστεί με την ενεργοποίηση του φούρνου μικροκυμάτων σας με την πόρτα ανοιχτή και αφήνοντας την έτσι για το υπόλοιπο της ζωής σας. Όλοι οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας εκπέμπουν RF ακτινοβολία, η οποία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο καθώς και καταστρέφει το DNA. 

Για να αυξηθούν οι ταχύτητες με το νέο “G”, θα απαιτηθούν εκατομμύρια νέους μίνι-πύργους να εγκατασταθούν σε κατοικημένες περιοχές, συγκεκριμένα ένας πύργος για κάθε 2 έως 8 σπίτια. Εντός μηνών από την εγκατάσταση, η έκθεση του κάθε ατόμου στην ακτινοβολία θα αυξηθεί εκθετικά. 

Ορισμένα συμπτώματα παρατεταμένης έκθεσης στην ακτινοβολία περιλαμβάνουν ναυτία, απώλεια μαλλιών, απώλεια όρεξης, βλάβη οργάνων και μυελού των οστών, κατάθλιψη, λοιμώξεις και θάνατο. Εάν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, δεν θα υπάρξει σχεδόν καμία μέθοδος για να προστατευθούμε, καθώς αυτά τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά κύματα θα γεμίσουν τον αέρα σε ολόκληρη την πόλη μας.

Όλες οι πηγές που δείχνουν ότι η ασφαλέστερη επιλογή σε αυτή τη συγκυρία θα σταματούσε πριν ξεκινήσουμε. Ορισμένες πόλεις έχουν πάρει την ευκαιρία να επιβάλουν κανονισμούς που περιορίζουν την αποδεκτή ποσότητα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και να μελετήσουν ποιο θα είναι το μέγιστο.

 Υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το θέμα αυτό και μέρος της αιτίας είναι η έλλειψη δεδομένων και έρευνας. Κυβερνήσεις και εταιρίες σε όλο τον κόσμο σπεύδουν να εγκαταστήσουν αυτούς τους πύργους πριν να μελετήσουν τους πραγματικούς κινδύνους. 

Πριν βιαστούμε να χρηματοδοτήσουμε αυτή την επέκταση, φαίνεται λογικό να αποκτήσουμε δεδομένα που αποδεικνύουν την ασφάλειά της πέρα ​​από μια εύλογη αμφιβολία. Ορισμένες δοκιμές έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα σχετικά με τη λειτουργικότητα της συσκευής, αλλά καμία δεν αφορά τις επιπτώσεις στην υγεία.

 Είναι καιρός να βάλουμε όλοι την υγεία πριν από το κέρδος και να ενώσουμε πόλεις σε όλο τον κόσμο ζητώντας ένα μορατόριουμ για την τεχνολογία των 5g, ώστε να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την καταστροφή προτού συμβεί. Αν είναι πραγματικά ασφαλές, τότε αυτό το εύρημα θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πριν να κατασκευαστεί κάτι νέο. 

Ομοίως, εάν δεν είναι ασφαλές, όλοι πρέπει να πούμε στο δημοτικό συμβούλιο μας ότι θέλουμε να σταματήσουν αυτή την επέκταση.

Back to top button