breaking newsΔιεθνή

Έκθεση ΣΟΚ: Αυτό σκέφτονται να εξαπολύσουν στις σήραγγες της Γάζας – Απόλυτη φρίκη!

 

Οι σήραγγες και τα υπόγεια τούνελ αποτελούσαν εργαλείο πολέμου για την ανθρωπότητα, από τον Μεσαίωνα μπορεί και νωρίτερα.

Σε αυτά, ομάδες όπως η Χαμάς αποκτούν πλεονέκτημα στον ασύμμετρο πόλεμο, εξουδετερώνοντας ορισμένα από τα τεχνολογικά ατού ενός πιο προηγμένου στρατού όπως εκείνου του Ισραήλ!

Οι σήραγγες της Χαμάς διαφέρουν από εκείνες της Αλ Κάιντα στα βουνά του Αφγανιστάν ή των Βιετκόνγκ στις ζούγκλες της Νοτιοανατολικής Ασίας! Έχουν κατασκευαστεί ένα υπόγειο δίκτυο κάτω από μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του πλανήτη, την Γάζα!

Πώς θα χτυπήσουν εκεί οι Ισραηλινοί;;;

Το Ισραήλ, υπό την επίβλεψη των ΗΠΑ, σχεδιάζει να μετατρέψει τις υπόγειες σήραγγες της Χαμάς σε θάλαμο αερίων χρησιμοποιώντας διεθνώς απαγορευμένα νευρικά αέρια και χημικά όπλα, σύμφωνα με έκθεση του Middle East Eye. 

Γράφει το Middle East Eye, σε άρθρο με τίτλο «Πόλεμος Ισραήλ-Παλαιστίνης: Το Ισραήλ θα «πλημμυρίσει» τις σήραγγες της Χαμάς με αέριο που στοχεύει το νευρικό σύστημα υπό την επίβλεψη του αμερικανικού ναυτικού»:

 

Οι ομάδες της Παλαιστινιακής αντίστασης αναμένουν από το Ισραήλ να πλημμυρίσει τις σήραγγες της Χαμάς με νευρικό αέριο και χημικά όπλα υπό την επιτήρηση κομάντο της Δύναμης Δέλτα των ΗΠΑ ως μέρος μιας αιφνιδιαστικής επίθεσης στην Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε στο Middle East Eye ανώτερη αραβική πηγή που γνωρίζει τις ομάδες.

Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ ελπίζουν να επιτύχουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού, προκειμένου να διεισδύσουν στις σήραγγες της Χαμάς, να διασώσουν περίπου 220 ομήρους και να σκοτώσουν χιλιάδες στρατιώτες που ανήκουν στις Ταξιαρχίες al-Qassam της Χαμάς, ανέφερε η πηγή, σημειώνοντας ότι οι πληροφορίες προέρχονται από μια διαρροή που προέρχεται από τις ΗΠΑ.

Το Middle East Eye δεν μπορεί να επαληθεύσει ανεξάρτητα τις πληροφορίες!

«Το σχέδιο εξαρτάται από το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ώστε να κερδίσουμε αποφασιστικά την μάχη, χρησιμοποιώντας διεθνώς απαγορευμένα αέρια, που στοχεύουν στα νεύρα και χημικά όπλα. Μεγάλες ποσότητες νευρικού αερίου θα διοχετευτούν στις σήραγγες», είπε η πηγή.

Η Δέλτα των ΗΠΑ θα επιβλέπει τις «μεγάλες ποσότητες αερίου που διοχετεύονται στις σήραγγες της Χαμάς, ικανές να παραλύσουν την σωματική κίνηση για ένα χρονικό διάστημα μεταξύ έξι και 12 ωρών».

Το Middle East Eye απευθύνθηκε στον Λευκό Οίκο και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για σχολιασμό, αλλά δεν έλαβε τίποτα μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης.

 

 

https://www.el.gr
photo freepik
Back to top button