breaking newsΔιεθνή

Παvικοβλnτoι Aμερικαvoι: Eγκαταλεiψτε τnv Oυκραviα ! ! ! Παiρνει σειρα η Eσθοviα αv δεν εkδωσει τnv τρoμoκρατn….

Οι ΗΠΑ καλούν πολίτες τους να φύγουν άμεσα από Ουκρανία….

Επίκειται η ”Αποκάλυψη…

Μια απάντηση αντάξια του Εσχατολογικού διανοητή που έπληξαν. Οι ΗΠΑ προειδοποιούν ότι η Ρωσία θα εντατικοποιήσει τις επιθέσεις της τις επόμενες μέρες…

Η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κίεβο ανακοινώνει ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να εξαπολύσει πλήγματα κατά πολιτικών και κυβερνητικών υποδομών Ουκρανίας τις επόμενες ημέρες και προτρέπει τους πολίτες της να φύγουν από Ουκρανία από ξηρά το συντομότερο δυνατό.

Ο Ρώσος βουλευτής Dzhabarov απείλησε την Εσθονία με σκληρά μέτρα σε περίπτωση άρνησης έκδοσης της δολοφόνου της Daria Dugina.

«Εάν η Εσθονία δεν εκδώσει τον δράστη της δολοφονίας του Ντούγκινα στη Ρωσία, υπάρχουν λόγοι για σκληρές ενέργειες εναντίον του Ταλίν, που φιλοξενεί έναν τρομοκράτη», δήλωσε ο γερουσιαστής Vladimir Dzhabarov».

Ο πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της διεθνούς επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Vladimir Dzhabarov, απείλησε την Εσθονία με σκληρά μέτρα σε περίπτωση άρνησης έκδοσης της Natalia Vovk, η οποία είναι ύποπτη για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Daria Dugina.

«Εάν η Εσθονία αρνηθεί να εκδώσει την εγκληματία Natalya Vovk στη Ρωσία (και δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι θα υπάρξει άρνηση), υπάρχει κάθε λόγος για τη Ρωσική Ομοσπονδία να λάβει σκληρές ενέργειες εναντίον του εσθονικού κράτους που φιλοξενεί τον τρομοκράτη», Dzhabarov. έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Ο Dzhabarov εξέφρασε επίσης την άποψη ότι οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες μπορεί να προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον φιλόσοφο Alexander Dugin μέσω της κόρης του. “Είναι πιθανό να ήταν δύσκολο για αυτούς να επικοινωνήσουν με τον πατέρα τους, η κόρη ήταν πιο προσιτή για επικοινωνία. Ίσως προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη στιγμή που η Ντάρια ήταν με τον πατέρα της και να τοποθετήσουν εκρηκτικά”, δήλωσε ο Τζαμπάροφ σύμφωνα με το RIA Novosti.

Ο γερουσιαστής θυμήθηκε ότι τη στιγμή της έκρηξης, η Dugina βρισκόταν στο αυτοκίνητο του πατέρα της.

Στο μεταξύ υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα ένα μεταξύ αυτών είναι από που προμηθεύθηκε η τρομοκράτης τα εκρηκτικά και τεχνικό εξοπλισμό; Ήταν σχεδόν 1 μήνα στη Μόσχα. Σίγουρα δεν τα πέρασε από τα σύνορα. Έγινε η σκιά της κόρης του Ντάγκιν για να φτάσει στον πατέρα που ήταν ο απόλυτος στόχος.

Η Ναταλία Βόβκ, που διέφυγε στην Εσθονία ουκρανικής καταγωγής γεννημένη το 1979, έφτασε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου 2022, μαζί με την κόρη της Σοφία Σαμπάν, γεννημένη το 2010. Νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στο σπίτι όπου έμενε η Dugina.

 

πηγη

Back to top button