breaking newsκοινωνία

Βαρουφάκης: Θα είναι γραφικοί όσοι βγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους, ας το κρατήσουν για τις απόκριες

«Τι θα ζητάνε ακριβώς; Φέρτε πίσω το ΕΚΑΣ που έδωσαν οι ίδιοι; Φέρτε πίσω τα αεροδρόμια και τα λιμάνια που έδωσαν οι ίδιοι; » αναρωτήθηκε ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25

 

«Αυτοί οι άνθρωποι να βγουν στους δρόμους και να ντυθούν αντίσταση, ίσως να είναι γραφικό και να το κρατήσουν για τις απόκριες» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στο πλαίσιο αυτό αναρωτήθηκε «ποιοι θα βγουν στους δρόμους. Τι θα ζητάνε ακριβώς; Φέρτε πίσω το ΕΚΑΣ που έδωσαν οι ίδιοι; Φέρτε πίσω τα αεροδρόμια και τα λιμάνια που έδωσαν οι ίδιοι; Ποιος θα τους ακολουθήσει στους δρόμους;

Αν βγουν, θα είναι 5-10 άνθρωποι που μπορεί να είναι και λίγο γραφικοί. Είχαμε μία τετραετία που οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑπέρασαν το πιο σκληρό μνημόνιο με έναν τρόπο που ο Σόιμπλε τους έδωσε τα εύσημα και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να το περάσει με τόσο αναίμακτο τρόπο».

Ερωτηθείς για το αν όντως υπήρχε ψυχρό κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλέξη Τσίπρα στη δεξίωσηγια την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο κ. Βαρουφάκης επιβεβαίωσε την εικόνα αυτή λέγοντας ότι είχε μία κοινή πορεία με τον Αλέξη Τσίπρα το 2015 η οποία προέβλεπε τη ρήξη με τους δανειστές, μία ρήξη που τελικά ο Τσίπρας δεν ήθελε να κάνει όπως είπε.

 

 

protothema

Back to top button