Διεθνή

Ηνωμένο Βασίλειο: 526 ασθενείς νοσηλεύθηκαν με COVID-19 μετά τον εμβολιασμό.Οι 112 πέθαναν.

Μια νέα έκθεση που δημοσιοποίησε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου τεκμηριώνει ότι 526 ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο με COVID-19 παρά το γεγονός ότι εμβολιάστηκαν για COVID-19.Οι 112 πέθαναν.

Δημοσιεύθηκε στα τέλη Απριλίου, η έκθεση εξετάζει τις εισαγωγές στο νοσοκομείο για άτομα με COVID-19 κατά τη διάρκεια του λεγόμενου «δεύτερου κύματος» και πώς αυτά συσχετίζονται με την κατάσταση εμβολιασμού τους. Καλύπτει την περίοδο από τις 8 Δεκεμβρίου, όταν ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο στο Ηνωμένο Βασίλειο, έως τις 10 Απριλίου.

Συνολικά 3.842 ασθενείς που είχαν λάβει την ένεση αργότερα εισήχθησαν σε νοσοκομείο, με 3.534 θετικούς ελέγχους χρησιμοποιώντας τεστ PCR. Ημερομηνίες για τη χορήγηση της πρώτης ένεσης ήταν διαθέσιμες για 3.598 από τους συνολικά 3.842 ασθενείς που εισήχθησαν.

Οι συντάκτες της έκθεσης σημείωσαν ότι υπήρξαν πολλά άτομα που εισήχθησαν στο νοσοκομείο εντός επτά ημερών από τη λήψη της ένεσης, αλλά δήλωσαν ότι «οι εισαγωγές σε αυτόν τον πληθυσμό δεν σχετίζονται με εμβολιασμούς. Είναι πολύ λίγος χρόνος για να λειτουργήσει ο εμβολιασμός (ανοσία για ανάπτυξη) για τους περισσότερους ανθρώπους και η μόλυνση θα είχε συμβεί πριν από τον εμβολιασμό σε πολλούς. “

Τέτοια συμπτώματα και επακόλουθες εισαγωγές στο νοσοκομείο, τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά την ένεση, δεν φαίνεται να προκαλούν έκπληξη ή ανησυχία στους ερευνητές.

Επιπλέον 211 ασθενείς εμφάνισαν συμπτώματα μεταξύ 15 έως 21 ημερών μετά την ένεση, τα οποία η έκθεση ταξινόμησε ως «αποτυχία εμβολιασμού», καθώς οι ερευνητές περίμεναν να δουν «κάποια ανοσία» σε αυτά τα άτομα.

Οι ερευνητές παρείχαν τρεις προτάσεις για να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί αυτός ο αριθμός ασθενών είχε αναπτύξει συμπτώματα του ιού και είχαν νοσηλευτεί, ακόμη και μετά την περίοδο κατά την οποία η ένεση έπρεπε να ήταν αποτελεσματική. Πρώτον, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, επισήμαναν «αποτυχία εμβολιασμού».

Επιπλέον, ανέφεραν ότι οι περισσότεροι από τους νοσοκομειακούς ασθενείς είχαν μολυνθεί «λίγο πριν ή γύρω στο χρόνο του εμβολιασμού και οι υπόλοιποι μετά τον εμβολιασμό αλλά πριν από την ανάπτυξη της ανοσίας (ανοσοποίηση)».

Η έκθεση αμφισβήτησε επίσης εάν οι ηλικιωμένοι που είχαν λάβει την ένεση είχαν μολυνθεί εκείνη τη στιγμή ή λίγο μετά, λόγω μιας αλλαγής στις δραστηριότητές τους με βάση μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.

Δεν δόθηκε περαιτέρω εξήγηση σχετικά με το γιατί περισσότεροι από 500 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στις 21 ημέρες μετά την ένεση, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που οι ερευνητές ανέμεναν ότι οι ενέσεις θα έπρεπε να είναι αποτελεσματικές.
Από αυτούς, 112 ασθενείς που είχαν αναπτύξει συμπτώματα σε πάνω από 21 ημέρες μετά την ένεση πέθαναν αμέσως μετά. Συνολικά 82 από αυτούς που πέθαναν ήταν στη δεύτερη κατηγορία υψηλότερου κινδύνου, όπως εξετάστηκαν από τους ερευνητές – ηλικίας 80 ετών και άνω, ή ένας επαγγελματίας υγείας. Η έκθεση δεν εξέτασε την κατηγορία υψηλότερου κινδύνου της κυβέρνησης, η οποία αποτελείται από τους τροφίμους και το προσωπικό Γηροκομείων. (LifeSiteNews 6/5/21)

Στο Ισραήλ, ο αριθμός των θανάτων από το Covid μειώθηκε σημαντικά μετά την τεράστια εκστρατεία εμβολιασμού. Δυστυχώς, υπήρξε υπερβολική θνησιμότητα στη χώρα που δεν έχει ξαναδεί ποτέ και δεν αποδίδεται στο COVID.Στην Αγγλία, ο αριθμός των θανάτων από το Covid μειώθηκε σημαντικά μετά την τεράστια εκστρατεία εμβολιασμού. Δυστυχώς, καταγράφηκε μια υπερβολική θνησιμότητα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ και δεν αποδίδεται στον Covid …. Η ιστορία επαναλαμβάνεται παντού, δυστυχώς.Όταν η εκστρατεία εμβολιασμού ξεκίνησε την εβδομάδα 46η το 2020, η υπερβολική θνησιμότητα αυξάνεται πιο γρήγορα.Ένα παράδειγμα την εβδομάδα 10η για την ηλικιακή ομάδα 45-64 ετών, υπάρχουν 12.000 περισσότεροι θάνατοι από το 2019 και 8.000 σε σύγκριση με το 2020 !!!

Για την Ελλάδα οι 100 ημερησίως θάνατοι που εμφανίζονταν ως προχθές είναι πάρα πολλοί όταν η Γαλλία που γενικά δεν πάει καλά χώρα 70.000.000 έχει 200 ημερησίως. Αυτή η έξαρση θανάτων στην Ελλάδα σχετίζεται με αυτό που παρατηρήθηκε γενικά σε όποια χώρα ήταν στην αιχμή μαζικού εμβολιασμού;;;;;

dimpenews.com

Back to top button