breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

16χρονος έφηβος μαθητής από τη Σιγκαπούρη που υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τη 1η δόση της Pfizer έλαβε 166.000 δολάρια ως αποζημίωση.

Έφηβος μαθητής από τη Σιγκαπούρη που υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τη 1η δόση της Pfizer έλαβε 166.000 δολάρια ως αποζημίωση.
Η αντισταθμιστική πληρωμή προήλθε από το κρατικό ταμείο βοήθειας για βλάβες προκληθείσες εκ εμβολίων.

Η οικογένεια ενός 16χρονου αγοριού στη Σιγκαπούρη θα λάβει πάνω από 160.000 δολάρια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αφού διαπιστώθηκε ότι ένα εμβόλιο Covid-19 του προκάλεσε καρδιακή προσβολή.

Το αγόρι «υπέστη καρδιακή ανακοπή εκτός νοσοκομείου έξι ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης εμβολίου COVID-19 στις 27 Ιουνίου 2021», σύμφωνα με δελτίο τύπου του υπουργείου Υγείας της Σιγκαπούρης τη Δευτέρα.

Το κυβερνητικό δελτίο τύπου αναφέρει ότι το αγόρι ανέπτυξε οξεία μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο, που επιδεινώθηκε από άθληση με βάρη και την κατανάλωση δραστικών ποτών και συμπληρωμάτων με καφεΐνη.

Η αποζημίωση προήλθε από το κρατικό ταμείο βοήθειας για βλάβες από εμβόλια.
Το Bloomberg News αναφέρει ότι το αγόρι έλαβε το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech.

Το Υπουργείο Υγείας τόνισε ότι το ποσό των 225.000 δολαρίων (165.113 δολάρια ΗΠΑ) θα προέλθουν από το κυβερνητικό πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας για την πρόκληση βλαβών εκ εμβολίων, το οποίο προσφέρει οικονομική βοήθεια για να βοηθήσει τα άτομα να πληρώσουν για ιατρικές δαπάνες που σχετίζονται από βλάβη από εμβόλια. (σσ στην Ελλάδα ποιός θ΄αποζημιώσει τους μαθητές και τα παιδάκια ου μη γένοιτο;;υπάρχει σύνατξη αντίστοιχου προγράμματος;; Εδώ θα το παραδεχθούν ή θα πουν στερεότυπα και ψυχρά ασυσχέτιστο;;;Aν γίνει ανάπηρο καρδιακό το παιδί τι να τα κάνει τα δολάρια;;)………

Το αγόρι, του οποίου η κατάσταση ήταν κάποια στιγμή σοβαρή και κρίσιμη, φέρεται να πάει καλύτερα, αλλά «θα χρειαστεί θεραπεία και αποκατάσταση για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη για να συνεχίσει την ανάρρωσή του».

Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας υπογράμμισε μια συμβουλή για τους πολίτες να «συνεχίσουν να αποφεύγουν την έντονη σωματική δραστηριότητα για μία εβδομάδα μετά από κάθε δόση».(σσ Kαι μετά γιατί ο Τσιτσιπάς πουλάει ακριβά το ακριβοπληρωμένο τομάρι του..αντένδειξη σαφής για έντονη άσκηση….εδώ έγινε αντίστοιχη σύσταση…γίνεται στα παιδάκια που τα εμβολιάζουν γενετικά;;)

“Προληπτικά, όλοι οι εμβολιασμένοι, ειδικά οι έφηβοι και οι νεότεροι άνδρες, πρέπει να αποφεύγουν την έντονη σωματική δραστηριότητα για μια εβδομάδα μετά από κάθε πρώτη και δεύτερη δόση του εμβολίου”, προσθέτοντας οι κάτοικοι θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων που σχετίζονται με την καρδιά.

«Τα άτομα που ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα από την πρώτη δόση των εμβολίων mRNA COVID-19 δεν πρέπει επίσης να λαμβάνουν περαιτέρω δόσεις», πρόσθεσε το κυβερνητικό δελτίο τύπου.( σσ αυτό μας έλειπε εννοείται και οι νεκροί της α΄δόσης εξαιρούνται από τη β΄και γ΄)

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης τον περασμένο μήνα αποκάλυψε ότι περίπου τα τρία τέταρτα των νέων λοιμώξεων από Covid-19 προέρχονται από εμβολιασμένα άτομα.infowars 17/8/21

Αυτό το εμβόλιο στην Ελλάδα θέλουν να το κάνουν υποχρεωτικό στα παιδιά μαθητές καθηγητές δασκάλους που δεν έχει γίνει πουθενά. Αυτό ζητάνε διακαώς οι εγκάθετοι ειδήμονες νυχθημερόν από τα κανάλια!!!

dimpenews.com

Back to top button