breaking newsΔιεθνή

Αντρέ Μπράουερ: Τurbo καρκίνωμα στους πνεύμονες η αιτία θανάτου – Τεράστια αύξηση παρόμοιων θανάτων μετά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού Αντρέ Μπράουερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 61 ετών.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Μπράουερ είχε διαγνωστεί πριν από μερικούς μήνες με καρκίνο στους πνεύμονες, όπως σημειώνει το CBS.

Ο Μπράουερ, έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως «Ρέιμοντ Χολτ» στη σειρά Brooklyn Nine – Nine αλλά και από το Homicide.

H είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο Χόλιγουντ. «Δεν το πιστεύω πως έφυγες τόσο νωρίς. Τιμή μου που σε γνώρισα, συνεργαστήκαμε, γελάσαμε και μοιραστήκαμε οκτώ θρυλικά χρόνια, όπου μας χάρισες το ταλέντο σου. Πονάμε», έγραψε στο Instagram ο Τέρι Κρούς, συμπρωταγωνιστής του Μπράουερ στο Brooklyn Nine – Nine.

Ο Μπράουερ γεννήθηκε το 1962 στο Σικάγο. Φοίτησε στο Στάνφορντ και ακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Juillard School. Έκανε ντεμπούτο στον κινηματογράφο το 1989, υποδυόμενος έναν στρατιώτη του αμερικανικού εμφυλίου στην ταινία Glory.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ήταν 11 φορές υποψήφιος για Emmy, τις τέσσερις εξ αυτών για τον ρόλο του στο Brooklyn Nine-Nine. Παράλληλα, ήταν κάτοχος του Critics Choice Award (β’ ανδρικός ρόλος) ως «Κάπτεν Χολτ».

karditsastakra.

Back to top button